petaloudaki Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2005 Λοιπόν χρειάζομαι λίγη βοήθεια. Έχω κάνει σύνδεση Οτενετ απο την Δευτέρα και λογικα σε 1-2 μέρες θα είναι έτοιμη.Σήμερα μόλις παρέλαβα το modem/router Usr 9108. Σύνδεσα το modem με τον υπολογιστή με το καλώδιο του Ethernet, έχω βάλει κανονικα όλα τα φίλτρα (είμαι over Pstn) και εγκατέστησα το πρόγραμμα Easy Configurator της Us robotics. Πώς θα καταλάβω ότι συνδέθηκα στο dsl? Ανάβουν όλα τα απαραίτητα leds εκτός από ένα ,αυτό που έχει σαν σήμα την γη,αυτό όταν ανάψει θα έχω συνδεθεί,σώστα? Στο πρόγραμμα της Usr έκανα κάποιες ρυθμίσεις (αλλά ελάχιστες ίσως χρειάζονται και άλλες) και λέει: Operational But Not Connected. Τι άλλο πρέπει να κάνω εγώ απλα να περιμένω?Θέλω λίγη βοήθεια γιατί σε λίγο θα έχω σύνδεση και δεν θα μπορώ να το δουλέψω!! Αύριο θα πάρω τηλ το 134 να δώ άν ενεργοποιήθηκε, πρέπει να τους ρωτήσω και κάτι ακόμα? π.χ. κώδικο ή username? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Νοέμβριος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Οταν ενεργοποιηθει η γραμμη θα σε παρουν τηλεφωνο. Ναι τα λαμπακια πρεπει να ειναι πρασινα. Κοιτα καλυτερα στο φυλλαδιο απο το μοντεμ για να δεις ποια χρειαζονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.