Jump to content

Ζητάω πολλά;

geolast

Recommended Posts

@georgesod: Έχεις λοιπόν να αντιπροτείνεις κάποιο άλλο με αυτά τα χαρακτηριστικά που θέλω;

@greekfragma: Το μηχάνημα που στήνω και το οποίο θα μπεί στο κουτί είναι: AMD Athlon 64 3500+, Motherboard MSI K8N Neo4-FI, 2 GB RAM, Graphics Card MSI RX800 TD256E, Western Digital SATA 2 250GB σκληρό, DVD-r και DVD player, Sound card και TV tuner. Αυτάααααα... Επίσης θα ήθελα maximum 130-150 ευρώ. Προτιμότερες φυσικά λύσεις γύρω στα 100!

Αρχική απάντηση από geolast [Σήμερα, στις 20:52]

@greekfragma: Το μηχάνημα που στήνω και το οποίο θα μπεί στο κουτί είναι: AMD Athlon 64 3500+, Motherboard MSI K8N Neo4-FI, 2 GB RAM, Graphics Card MSI RX800 TD256E, Western Digital SATA 2 250GB σκληρό, DVD-r και DVD player, Sound card και TV tuner. Αυτάααααα... Επίσης θα ήθελα maximum 130-150 ευρώ. Προτιμότερες φυσικά λύσεις γύρω στα 100!

δεν θελω να επαναλαμβανομαι αλλα απο τη στιγμη που το απεκτησα ειδα τι σημαιανει τροφοδοτικο με @@ και πληρη παραμετροποιηση οπως το γουσταρει ο καθενας.....

HIPER Type-R 580W rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:banging:

110ευρω τελικη αν θυμαμαι καλα........580βατ δεν σε χαλανε ετσι?:devil:

Και που το βρίσκουμε αυτό παρακαλώ; Το Skroutz δε βρίσκει τίποτα. Μόνο απ'έξω; Το tagan που είπα παραπάνω δε λέει πολλά;

Επειδή και γω έχω το casetek 1018 (που είναι και λίγο μεγαλύτερο και έχει και πορτάκι) το έχω βγάλει :D Σου το ανέφερα επειδή η διάσταση που σε ενδιαφέρει είναι ικανοποιητική

ΒΑσικά τώρα που το σκέφτομαι και υπολόγισα συνολικά τη σύνθεση μου βγήκε 1580 ευρώ... ’ουτς... Αρχίζω να κόβω. Κανα φθηνότερο τροφοδοτικό;;;

Παιδιά θέλω να παραγγείλω σήμερα κουτί και τροφοδοτικό και έχω πελαγώσει. Κουτί κατέληξα στο 6Α19. Κανα τροφοδοτικό κάτω από 100 ευρώ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.