Jump to content

7800GTX ULTRA 550-1700

def

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 11:21]

δλδ εχουμε την εξης κατασταση

πριν καν βγει στα ραφια η ΧΤ η 7800 512ΜΒ εκδοση της εστειλε στο μπαουλο. Χαλαρα

Που το είδες αυτό;:blink:

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 11:42]

εσυ που ΔΕΝ το ειδες ? :)

Τι εννοείς;

Δεν είδα πουθενά τεστ Χ1800ΧΤ vs 7800GTX 512MB ούτε είδα πουθενά να τις πουλάνε.

1. Πρεπει να δεις ''μονομαχια για να πιστεψεις ?'' εδω λεμε 9800φευγα με ουτε καν fx57 και στοκ ....

2. Ο ea6gka ενοουσε πως πριν βγει το XT επισκιάστηκε ηδη ... [οχι σαν το gtx που απο τον Ιουνιο σπερνει μονο του με αντιπαλους 3 και 4 κ χαμηλοτερα στος μάρκους . ]

Εσένα δηλδ , μόλις βγει το ΧΤ [με το gtx512m διπλα....] θα σου φανει όπως οταν βγηκε το gtx 256?

Απλά πράγματα.

To 3dmark ήταν 9800 με ρολόγια 580/1730 που είναι preoverclocked από τα default που είναι 550/1700.

Το ότι επισκιάζεται κάπως η Χ1800ΧΤ είναι αλήθεια αλλά δεν έχω δεί κάποιο benchmark όπου να χάνει και μάλιστα στο βαθμό που κάποιες "κορόνες" υποννοούν.

Κοιταξε να δεις , , , ,

Αν περιμένεις να δεις 15% πάνω , στο λέω εγώ δεν θα δεις ,

15% δεν ειδαμε [ουτε 5% ] απο την πολυδιαφημισμένη ΧΤ που ηρθε [λεμε τώρα] 0.5 του ενός Χρόνου ,,, αργότερα .

Το θέμα είναι μόνο πόσο θα κάνει έτσι ? αν κανει κανα 700ρι ευρα για μενα σαν να μην βγηκε ποτε η gtx 512 θα ειναι . Αν έρθει στα ~550~ +- 20 , 30 ευρω οκ .

Οσο για τα μπενκς , θα δουμε απο ολα και απο ολες τις εταιριες που θα φτιαχνουν gtx512 οχι απο μια μονο ;)

Από την Χ1800ΧΤ είδαμε 15-25% παραπάνω επιδόσεις σε σχέση με την 780GTX 256MB.

Για την 7800GTX 512MB περιμένω τα τεστ της δευτέρας για να δώ αλλά όπως είπες παίζει και μεγάλο ρόλο η τιμή.

Λίγο offtopic ίσως αλλά λόγω ενός bug στο CAT. AI οι Χ1800 κάρτες ανεβαίνουν 25-30% στο FEAR αν το απενεργοποιήσεις.

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 13:07]

κάνε ένα edit , την 256gtx ενοεις στην αρχή , αν και πάλι δεν μου φαινεται για 15-25% διαφορα.

O δαίμων του τυπογραφείου!:tomato: :tomato:

Ρίξε μια ματιά πάλι στα τεστ.

Μια αχρηστη πληροφορια: πηρα σημερα την msi 7800gtx και ειναι ολοκαινουρια, δηλαδη σημερα την εστειλε η αντιπροσωπεια και μεσα σε ενα χαρτι αναφερερει και την εκδοση με τα 512 με κωδικο NX7800GTX-VT2D512E δηλαδη η ιδια με αυτη που πηρα με διαφορα το 512. Πληροφοριες περισσοτερες δεν εχει.

Αρχική απάντηση από ea6gka

ελα στο σπιτι μου ντεφ , θα σου δωσω αναλογα με το ποσο καλα θα τα πεις. Αν δε τα πεις καλα θα σου δωσω μια 9250 :hehe:

Γιωργο που μενεις για ριξε διευθηνση:hehe:

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 14:38]

Γιωργο που μενεις για ριξε διευθηνση:hehe:

Λοιπόν θα πάμε μαζί,εσύ με τρίγωνο και εγώ με ακορντεόν και μάλιστα ντιμένοι πράσινοι αγιοβασίληδες για να μας δώσει κάτι παραπάνω.:p:D:tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.