Jump to content

7800GTX ULTRA 550-1700

def

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

θα δειξει...................αλλα μην ξεχνας κατι πρεπει να ανταπεξελθουν στον ανταγωνισμο που ονμαζεται X1800XT 512MB

Απίστευτη ατάκα "we believe that R520 "Fudo" might experience unbelievable performance spanking".

Αν και νωρίς, με καλούς πυρήνες και λίγη τάση παραπάνω δεν είναι ακατόρθωτα τα 550 MHz, δεν νομίζω ότι " We believe that Nvidia tweaked its existing PCB design big time so managing to get those cards to such high speeds."

Αρχική απάντηση από RootX

Απίστευτη ατάκα "we believe that R520 "Fudo" might experience unbelievable performance spanking".

Αν και νωρίς, με καλούς πυρήνες και λίγη τάση παραπάνω δεν είναι ακατόρθωτα τα 550 MHz, δεν νομίζω ότι " We believe that Nvidia tweaked its existing PCB design big time so managing to get those cards to such high speeds."

ακριβως ετσι,παντος αν οντος βγει θα υπαρχει μεγαλος συναγονισμος

πω πω ...

θα μπει σε εξοδα παλι ο spc... 2x7800GTX 512...

Πολλα λεφτα...

no bargains please...

πωλειτε GAINWARD 7800GTX για λογους αναβαθμησεις σε 7800gtx 512

Αρχική απάντηση από SLN

150 euro...

αποκρυψη χρηματων , πουλας την Χ800 220 ευρω και δινεις μονο 150? ΒΑΝ!

155euro... και μια τσίχλα (με γέμιση φράουλα)!

Πάντως ακόμα και στις gtx με τα 256 υπάρχουν πάρα πολύ μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε κάρτες, στο ο/c ;) κυκλοφορούν απίστευτες μπανάνες!

Αρχική απάντηση από SLN

150 euro...

Αμα ειναι για 150 την παιρνω εγω.

Παντως περα απο τιν πλακα αν οντως η nvidia βγαλει καρτα με τετοια ρολογια τα πραγματα για την ΑΤΙ θα ειναι πολυ δυσκολα.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 14:51]

αποκρυψη χρηματων , πουλας την Χ800 220 ευρω και δινεις μονο 150? ΒΑΝ!

ετσι γινονται οι μεγαλες περιουσιες νεε μου!!

Αυτη τη στιγμη που μιλαμε πουλαω 19 καρτες Χ800 με 191.9 ευρω και αγοραζω 19 καρτες 7800gtx με 19 ευρω κερδος!!

παιδια χωρις να το παιζω πολυξερος εγω το ειχα μαθει πριν 1 μηνα οταν το ειχα αναφερει εδω μεσα,απο εναν που ειναι γενικος εκπροσωπος της GAINWARD της ευρωπης Σουηδος ειναι(SPY:hehe:) και το αλλο να δειτε ποσο θα εχει μια 7800gtx αρχες τις χρονιας;)

• Changed tRCDR and tRP of -BC16 from 9tCK and 8tCK to 10tCK and 9tCK. Accordingly, tRCDW/tRC/tDAL changed each from 5tCK/

27tCK/17tCK to 6tCK/28tCK/18tCK.

• Changed tRCDR and tRP of -BC20 from 7tCK and 6tCK to 8tCK and 7tCK. Accordingly, tRCDW/tRC/tDAL changed each from 4tCK/

21tCK/13tCK to 5tCK/22tCK/14tCK

• Changed CL(Cas Latency) of -GC14 from 9tCK to 10tCK . Changed CL(Cas Latency) of -GC16 from 8tCK to 9tCK

Φτου, τα χαλάρωσε λίγο η samsung :hehe:

Το Inquirer στις 26 Οκτωβρίου :

"However, according to intels we found out, we dont expect that the 512MB version of Geforce 7800 GTX will be any faster but you never know your luck in the big city."

Χειρότερο και από την Πυθεία αυτό το Inquirer.:tomato: :tomato:

Χαλαρώστε λίγο...

1) Το Inquirer συνήθως δεν ξέρει τι γράφει.

2) Την 6900 Ultra Extreme τη θυμάται κανείς? Κορυφαία κάρτα με απίστευτες (για τότε) συχνότητες που εκτόπιζε όλες τις κορυφαίες της ΑΤΙ. Βγήκε στην αγορά?...

Ας μη βιαζόμαστε, το 430 δε γίνεται τόσο εύκολα 550 ούτε το 1300 1800, σίγουρα αναμενόμενη κίνηση αλλά ας κρατάμε και μια πισινή...

Αρχική απάντηση από gznp

Ας μη βιαζόμαστε, το 430 δε γίνεται τόσο εύκολα 550 ούτε το 1300 1800, σίγουρα αναμενόμενη κίνηση αλλά ας κρατάμε και μια πισινή...

Οι μνήμες υπάρχουν ήδη βρε, τσέκαρε το link που σε πάει στην samsung. όσο αφορά τον πυρήνα, όταν τα 500 τα έχουν σχεδόν όλοι οι των 7800GTX με την μαμά ψύξη, με καλύτερο speed binning, αυξημένη τάση και καλύτερη ψύξη, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

ΟΚ αν το καλοσκεφτουμε 24 pipelines - 512 μνημη - 550/1800 χρονισμους θα πρεπει οχι να κανει παπαδες αλλά μητροπολίτες ,καλογριες ,Παπες[Πλυθηντικός του Πάπας:D]...

Στην ουσια ομως...Τα εντυπωσιακα specs θα μεταφερθουν και στις επιδόσεις? Ή απλα θα ειναι 2-3Fps πανω απο την Χ1800ΧΤ...Γιατι αν γίνει αυτο τότε μαλλον θα μιλαμε για ήττα της nVidia και οχι νίκη απεναντη στην ATI.

Αρχική απάντηση από gznp

Χαλαρώστε λίγο...

1) Το Inquirer συνήθως δεν ξέρει τι γράφει.

2) Την 6900 Ultra Extreme τη θυμάται κανείς? Κορυφαία κάρτα με απίστευτες (για τότε) συχνότητες που εκτόπιζε όλες τις κορυφαίες της ΑΤΙ. Βγήκε στην αγορά?...

εγω δεν μπορω να καταλαβω φιλε μου που βλεπεις την δυσκολια.ερχεται........................και ειναι πολυ δυνατο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.