Παπ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2005 εχω αγορασει εδω και καιρο το teac dv-w58g απο το e-shop κι ενω στην αρχη δουλευε ρολοι εδω και καποιους μηνες μου γραφει ολα τα dvd με ταχυτητα 1xειδα ενα αλλο θεμα με καποιον που ειχε παρομοιο προβλημα με ενα nec dvd-r και δοκιμασα να αλλαξω κι εγω firmware. αναβαθμισα λοιπον το firmware απο H4S2 σε H4S4 και τωρα βελτιωθηκε καπως (γραφει με 2x) αλλα παλι δεν μπορει να γραψει με μεγαλυτερη ταχυτηταεχετε τιποτα να προτινετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 για δες λιγο τα udma μεσα απο το bios μηπως επεσαν........εαν κανεις μια αναζητηση για UDMA στο λαμπ θα σου βγαλει 2-3 θεματα με παρομοιο προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Νοέμβριος 2, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 μηπως μπορεις να με βοηθησεις λιγο παραπανω γιατι δεν εχω ιδεα απο αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 http://www.thelab.gr/search.php?s=&action=showresults&searchid=1378306&sortby=lastpost&sortorder=descending οριστε και το κυριως πιατο να ψαξεις.........λυπαμαι αλλα το πιρουνι να τσιμπησεις το μπιφτεκι θα το κανεις μονος σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Νοέμβριος 2, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 οκ. ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.