Jump to content

Καλής ποιότητας DATASWITCH για 2 PCs

Snips

Recommended Posts

1 USB mouse , keyboard 1 monitor για 2 pcs, (δεν ξέρω αν υπάρχει και για printer)

Επειδή είδα καναδυό που παραμορφώνανε την εικόνα της οθόνης, για προτείνετε τίποτα καλό.

εγώ ενα planet έχω και το είχα πάρει από infoshop. Καμιά παραμόρφωση , φτηνό και 4απλό κιόλας(για 4 pc). Kvm switch λέγεται. Για το usb mouse βάζεις αντάπτορα για ps2 και είσαι ok. Υπόψην δεν είχε τα καλώδια μέσα αλλά τα αγόρασα extra. Εχει kvm switches που οδηγούνε επίσης και τον ήχο στα ίδια ηχεία για όλους τους υπολογιστές αλλά είναι πιο ακριβά.

MyPico2

1 vga, 2xps2 (keyb/mouse)

συνδέει αυτη τη στιγμη 2 pc πάνω σε μια 17" tft ...

εδω και 6 μήνες που το έχω βάλει δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα

η εναλλαγή γίνεται μέσω του πληκτρολογίου, ctrl,ctrl,F2 και σε πάει στο άλλο pc σε περίπου 2-3 δευτερόλεπτα

• 3 weeks later...

Πήρα αυτό του frost αλλά έχω πρόβλημα.

ΤΟ Logitech media keyboard δεν μπορεί να σεταριστεί από το control panel. Ο ρυθμός επανάληψης ας πούμε παραμένει πάντα σταθερός στο slow ότι και να κάνω. Και το logitech Setpoint που έβαλα τα πράγματα τα έκανε χειρότερα -δεν δουλεύει το MX510.

Καμιά πρόταση;

Σε εμένα με σετάκι multimedia της Μ$ παίζει μια χαρά!

Δοκίμασε να ξηλώσεις όλα τα πρόσθετα που εγκαθίστανται από την logitech και να δεις αν παίζει σωστά τότε..

Αν παίξει άρχισε να βάζεις ότι χρειάζεσαι από αυτά της log. ελπίζω να παίξει.

• 3 months later...

Εχω της equip 25 ευρω απο πλαισιο, κανενα lag καμια παραμορφωση, κανενα προβλημα!!!!!

To setpoint παραυτα δεν μου εχει καμια ρυθμιση απλα αναφερει...Εχω βαλει μονο τους drivers για το ποντικι...καμια ιδεα?

Εγώ τώρα έχω αυτό data%5C44-kvm.jpg αλλά λόγω του οτι δεν παίζουν οι drivers του MX518 θέλω να πάρω κάτι σε usb. Ψάχνοντας βρήκα τα :

http://www.dlink.com/products/resource.asp?pid=363&rid=1332&sec=0

και

http://www.level1.com/products3.php?sklop=20&id=590212

Το lvl1 το βρήκα στο Mgmanager αλλά κάνει κοντά 70! Tης d-link φαίνετε πολύ καλό αλλα δεν έρχετε ελλάδα. Μπορεί κανένας να βοηθήσει που μπορώ να το βρώ? Η να προτήνει κατι αντιστοιχο!??

Υ.Γ Sorry για το ξεθάψιμο αλλά ειπα να μην κάνω thread μιας και με search βρήκα ήδη οτι έχει ξαναζητηθεί

Αρχική απάντηση από spc

Τα πιο ''κοντινά'' που βλέπω να υπάρχουν:

DKVM-4U @ ~65

DKVM-2KU @ ~43

Δεν νομίζω να κάνουν! Ιδικά το πρώτο το usb βισμα που έχει σε εκτυπωτή και scaner το έχω δεί. Εκτώς και αν βάζεις κανα usb hub εκει...

EDIT: Τελικά ξέρει κανένας πως μπορώ να φέρω το dlink? :...: :...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.