Snips Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2005 1 USB mouse , keyboard 1 monitor για 2 pcs, (δεν ξέρω αν υπάρχει και για printer)Επειδή είδα καναδυό που παραμορφώνανε την εικόνα της οθόνης, για προτείνετε τίποτα καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Νοέμβριος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 εγώ ενα planet έχω και το είχα πάρει από infoshop. Καμιά παραμόρφωση , φτηνό και 4απλό κιόλας(για 4 pc). Kvm switch λέγεται. Για το usb mouse βάζεις αντάπτορα για ps2 και είσαι ok. Υπόψην δεν είχε τα καλώδια μέσα αλλά τα αγόρασα extra. Εχει kvm switches που οδηγούνε επίσης και τον ήχο στα ίδια ηχεία για όλους τους υπολογιστές αλλά είναι πιο ακριβά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Equip sw0206c, 1 ps/2 mouse 1 keyboard 1 monitor για 2 pcs γύρο στο 50άρικο από multirama... Δεν παραμορφώνει, είναι μεταλλικό και η αλλαγή γίνετε από κουμπί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Νοέμβριος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 MyPico2 1 vga, 2xps2 (keyb/mouse)συνδέει αυτη τη στιγμη 2 pc πάνω σε μια 17" tft ...εδω και 6 μήνες που το έχω βάλει δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημαη εναλλαγή γίνεται μέσω του πληκτρολογίου, ctrl,ctrl,F2 και σε πάει στο άλλο pc σε περίπου 2-3 δευτερόλεπτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 21, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Πήρα αυτό του frost αλλά έχω πρόβλημα. ΤΟ Logitech media keyboard δεν μπορεί να σεταριστεί από το control panel. Ο ρυθμός επανάληψης ας πούμε παραμένει πάντα σταθερός στο slow ότι και να κάνω. Και το logitech Setpoint που έβαλα τα πράγματα τα έκανε χειρότερα -δεν δουλεύει το MX510.Καμιά πρόταση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 21, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Σε εμένα με σετάκι multimedia της Μ$ παίζει μια χαρά!Δοκίμασε να ξηλώσεις όλα τα πρόσθετα που εγκαθίστανται από την logitech και να δεις αν παίζει σωστά τότε..Αν παίξει άρχισε να βάζεις ότι χρειάζεσαι από αυτά της log. ελπίζω να παίξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 21, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Τίποτα...μπορώ να αυξήσω το repeat rate με τίποτα. Λέτε αν το γυρίσω στο e-shop να το δεχτούν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Φεβρουάριος 23, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2006 παιδια για να μην κανω αλλο thread Υπαρχει κανενα dataswitch το οποιο να εχει dvi .Θελω να βαλω στην TFT μου 2 pcs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Φεβρουάριος 24, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2006 Εχω της equip 25 ευρω απο πλαισιο, κανενα lag καμια παραμορφωση, κανενα προβλημα!!!!!To setpoint παραυτα δεν μου εχει καμια ρυθμιση απλα αναφερει...Εχω βαλει μονο τους drivers για το ποντικι...καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 2, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2006 Εγώ τώρα έχω αυτό αλλά λόγω του οτι δεν παίζουν οι drivers του MX518 θέλω να πάρω κάτι σε usb. Ψάχνοντας βρήκα τα : http://www.dlink.com/products/resource.asp?pid=363&rid=1332&sec=0 και http://www.level1.com/products3.php?sklop=20&id=590212 Το lvl1 το βρήκα στο Mgmanager αλλά κάνει κοντά 70! Tης d-link φαίνετε πολύ καλό αλλα δεν έρχετε ελλάδα. Μπορεί κανένας να βοηθήσει που μπορώ να το βρώ? Η να προτήνει κατι αντιστοιχο!?? Υ.Γ Sorry για το ξεθάψιμο αλλά ειπα να μην κάνω thread μιας και με search βρήκα ήδη οτι έχει ξαναζητηθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 2, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2006 Χμμμ, ούτε στο equip παίζουν σωστά τα logitech... μάλλον πρόβλημα των drivers είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 2, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2006 Κανένας με κανά κονε να φέρουμε το dlink? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 2, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2006 Τα πιο ''κοντινά'' που βλέπω να υπάρχουν:DKVM-4U @ ~65 DKVM-2KU @ ~43 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 4, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από spc Τα πιο ''κοντινά'' που βλέπω να υπάρχουν:DKVM-4U @ ~65 DKVM-2KU @ ~43 Δεν νομίζω να κάνουν! Ιδικά το πρώτο το usb βισμα που έχει σε εκτυπωτή και scaner το έχω δεί. Εκτώς και αν βάζεις κανα usb hub εκει...EDIT: Τελικά ξέρει κανένας πως μπορώ να φέρω το dlink? :...: :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.