Jump to content

Ερωτήσεις για όσους έχουν CM Stacker

Snips

Recommended Posts

Kανε αυτην εδω την πατεντα.

10bd.th.jpg]εδω

1βημα.Βρες ενα σκληρο χαρτονι(συσκευασιας).Κοψε το σε μηκος ενος 5,25""drive+8περιπου εκατοστα ετσι ωστε να το τσακισεις στις ακρες για να το βιδωσεις εκει που βιδωνουν και τα drives.

2 >>.Υστερα τσακισε το και ανοιξε 4 τρυπες για να το βιδωσεις.

3.>>.Τοποθετησε το και βιδωσε το.Βαλε εκει που θελεις να στερεωσεις τον ανεμιστηρα σιληκονη/θερμοκολα/--ταινια δυπλης οψεος--κτλ.

4.Βαλτον και εισαι ενταξει.

(για τον αποπανω.)

Τον κατω βαλτον μονο του να ακουμπαει στον πατο,η κοωε ενα χαρτονι και κολλησε τον εκει και μετα βαλτον στον πατο.Οταν θα μπει το χαρτονι με τον ανεμ.απο πανω θα τον κραταει ορθιο.

Αυτο εχω κανει και εγω στο armor.

post-3439-1416072389,0968_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από thrasher

Kανε αυτην εδω την πατεντα.

10bd.th.jpg]εδω

1βημα.Βρες ενα σκληρο χαρτονι(συσκευασιας).Κοψε το σε μηκος ενος 5,25""drive+8περιπου εκατοστα ετσι ωστε να το τσακισεις στις ακρες για να το βιδωσεις εκει που βιδωνουν και τα drives.

2 >>.Υστερα τσακισε το και ανοιξε 4 τρυπες για να το βιδωσεις.

3.>>.Τοποθετησε το και βιδωσε το.Βαλε εκει που θελεις να στερεωσεις τον ανεμιστηρα σιληκονη/θερμοκολα/--ταινια δυπλης οψεος--κτλ.

4.Βαλτον και εισαι ενταξει.

(για τον αποπανω.)

Τον κατω βαλτον μονο του να ακουμπαει στον πατο,η κοωε ενα χαρτονι και κολλησε τον εκει και μετα βαλτον στον πατο.Οταν θα μπει το χαρτονι με τον ανεμ.απο πανω θα τον κραταει ορθιο.

Αυτο εχω κανει και εγω στο armor.

Δες καλύτερα αυτό στην Scythe http://www.scythe-eu.com/products/accessory/kama-bay/SCKB-1000.php

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.