Jump to content

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ BEST

Sbeetle

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Wizard!

Αν εγώ που δεν είμαι ψαγμένος, και απλά έτυχε να ακούω τον BEST ή τον όποιον άλλο, δεν είμαι υποχρεωμένος να ακούω βρωμολοχίες ή ό,τι άλλο.

Μπορείς άνετα να αλλάξεις σταθμό (υπάρχουν κάποιες επιλογές, μην κοιτάς που παίζουν όλοι τα ίδια) και να αφήσεις αυτούς που θέλουν να ακούσουν να το απολαύσουν...

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Sbeetle [Σήμερα, στις 19:27]

Μπορείς άνετα να αλλάξεις σταθμό (υπάρχουν κάποιες επιλογές, μην κοιτάς που παίζουν όλοι τα ίδια) και να αφήσεις αυτούς που θέλουν να ακούσουν να το απολαύσουν...

Ωραία. Κι εγώ αν έρθω έξω από το μπαλκόνι σου και την παίζω, και είναι μπροστά και η μικρή σου αδερφή, κοίτα αλλού

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 23:12]

Ωραία. Κι εγώ αν έρθω έξω από το μπαλκόνι σου και την παίζω, και είναι μπροστά και η μικρή σου αδερφή, κοίτα αλλού

Δεν το θέτεις καλά. Αν έρθει έξω από το σπίτι σου με όποιο συγγενικό του πρόσωπο θέλει και εσύ κάνεις αυτο που είπες και φωνάζει. Αυτό είναι το σκηνικό.

απολυτως καμμια σχεση.

Είναι πολύ απλο ρε παιδιά... μα δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν το βλέπετε...

Είναι πολύ πιο εύκολο να κλείσουμε μια επιχείρηση με ότι συνέπειες έχει αυτο απο το να πατήσουμε το ρημάδι το κουμπι να αλλάξει ο σταθμός....

πραγματικα θα ήθελα να ξέρω τι είπε ο άνθρωπος που προσβλήθηκαν τοσο πολύ οι άλλοι ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ 6 ΩΡΕΣ ΣΕΞ - τις οποίες διαφημίσεις τις βλέπει και η μικρή αδερφή του sbeetle (τις βλέπει θέλει δεν θέλει καθε μερικες εκατοντάδες μέτρα και ας φωνάζει ο sbeetle)...

μιλημένη δουλειά, και το να μαζέψεις 10 ανθρώπους να κάνουν μια καταγγελία δεν είναι δα και τοσο δύσκολο. και ακομα και 100 να είναι πάλι δεν είναι τόσο δύσκολο - οργάνωση να υπάρχει...

αν πραγματικά ήθελε το ΕΣΡ να "βελτιώσει την ποιότητα" δεν θα τους έκλεινε! πάτα τους ένα γερό πρόστιμο να δούμε αν θα το ξανακάνουν...

ιδιαίτερα δε, που "Η βαρύτητα της ποινής προκάλεσε εντύπωση, καθώς η διαδικασία την οποία συνήθως ακολουθεί το ΕΣΡ είναι σύσταση, πρόστιμο και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, διακοπή της λειτουργίας."

sotiris: ...

Μετά από πολλά παράπονα στους admins κι αφού αποφάσισαν ότι ο "δημοκρατικός" θεσμός δεν επιτρέπει τη λογοκρισία, αναγκάστηκα κι εγώ και πολλοί άλλοι να μην ξαναπατήσουμε στο site. Είναι τελικά αυτό δημοκρατικό? Δεν μας "βίασαν" να φύγουμε?

...

ως γνωστόν, σε μια δημοκρατία, τα όρια της ελευθερίας σου τελειώνουν εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου.

αυτό όμως παίρνει πολύυυυυυυυυυ κουβέντα.

αν δεν υπάρχει κοινό, δεν υπάρχει και εκπομπή.

είναι πάρα πολύ απλά τα πράγματα.

το πρόβλημα πάντα είναι στο κοινό;)

υπάρχουν πολλά σημαντικότερα πράγματα που μπορεί κάποιος να κάνει από το να αποβλακώνεται βλέποντας μια παρακμιακή αθλιότητα τύπου Χρυσό κουφέτο (αϋπνίες λέγεται τώρα?).

Δημοκρατία σημαίνει να του δίνεις την επιλογή να διαλέξει την αθλιότητα (να μην έχεις ένα φασιστικό καθεστός που θα σου λέει ό,τι δε μου αρέσει -με τα xyz κριτήρια- στο κόβω). Το αν διαλέγει κάποιος τελικά την αθλιότητα είναι καθαρά δικό του θέμα (κοινωνικό κατ' επέκταση) αλλά η λύση του δεν είναι η απαγόρευση.

τέλος πάντων, τι να λέμε τώρα, ό,τι και να λέμε η πραγματικότητα είναι 1, όπως και να προσπαθούμε να την προσεγγίσουμε δεν αλλάζει, ας την απολαύσουμε λοιπόν ακούγοντας τα αγαπημένα μας mp3.

δλδ τον αριστοφανη οι αρχαιοι αθηναιοι που ειχανε την πρωτη και αλαηθινη δημοκρατια τι επρεπε να το κανουνε με αυτα που εγραφε, να τον κρεμασουνε? και ομως τπτ δεν εγινε . Η κριτικη οταν ειναι ευστοχη σπαει κοκκαλα , ενοχληθηκαν πολυ αρκετοι και αγια αυτο εκλεισε. Αλλα αυτο δεν ειναι δημοκρατια ή δημοκρατικες πρακτικες. Λεμε τωρα αν θελουμε να ξεχωριζουμε απο τα "αμερικανακια":whistling

Αρχική απάντηση από ea6gka

δλδ τον αριστοφανη οι αρχαιοι αθηναιοι που ειχανε την πρωτη και αλαηθινη δημοκρατια τι επρεπε να το κανουνε με αυτα που εγραφε, να τον κρεμασουνε? και ομως τπτ δεν εγινε . Η κριτικη οταν ειναι ευστοχη σπαει κοκκαλα , ενοχληθηκαν πολυ αρκετοι και αγια αυτο εκλεισε. Αλλα αυτο δεν ειναι δημοκρατια ή δημοκρατικες πρακτικες. Λεμε τωρα αν θελουμε να ξεχωριζουμε απο τα "αμερικανακια":whistling

Ακριβώς επειδή έχουμε δημοκρατία έπρεπε να κλείσουν και άλλους... όλους καλύτερα.. να επιστρέψομεν στην ΥΕΝΕΔ να δούμε την υγεία μας... ακούς εκεί να λέει ότι θέλει ο καθένας.. ΧΑΛΑΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Σοβαρα τώρα, κάποιος είχε πεί/γράψει : Η δημοκρατία είναι σαν έναν δύτη που τον βουτάς στην θάλασσα για τέσσερα χρόνια, και τον βγάζεις στην επιφάνεια μόνο για μια ανάσα και ξανά τέσσερα χρόνια μέσα... Κοινώς, μόνο δημοκρατία δεν είναι...

κοιτα ΟΚτεκ, στην ελλαδα ειδικα που το 90% ψηφιζει σταθερα εδω και 50 χρονια ενα απο τα 2 κομματα και παγιωνει την καθεδρια τους στη βουλη κανοντας τους ετσι δημοσιους υπαλληλους, αυτοι με τη σειρα τους δεν μπορουν να λειτουργησουν σωστα γιατι εμεις τους εχουμε εξασφαλισει να ειναι εκει σταθερα καθε χρονια.

Να στο πω και αλλιως , εγω λεω να καταργησουμε τις εκλογες , να βγαινει 2 τετραετιες το ενα και 2 το αλλο. πως το κοβεις? :)

οι ψηφοφοροι ειναι αυτοι που διαλυσανε την εννοια της δημοκρατιας με ολες τις σχετικες παρενεργειες

Αρχική απάντηση από ea6gka

κοιτα ΟΚτεκ, στην ελλαδα ειδικα που το 90% ψηφιζει σταθερα εδω και 50 χρονια ενα απο τα 2 κομματα και παγιωνει την καθεδρια τους στη βουλη κανοντας τους ετσι δημοσιους υπαλληλους, αυτοι με τη σειρα τους δεν μπορουν να λειτουργησουν σωστα γιατι εμεις τους εχουμε εξασφαλισει να ειναι εκει σταθερα καθε χρονια.

Να στο πω και αλλιως , εγω λεω να καταργησουμε τις εκλογες , να βγαινει 2 τετραετιες το ενα και 2 το αλλο. πως το κοβεις? :)

οι ψηφοφοροι ειναι αυτοι που διαλυσανε την εννοια της δημοκρατιας με ολες τις σχετικες παρενεργειες

Μα κάπως έτσι γίνεται έτσι κι αλλιώς...... μοιρασμένη πίτα είναι...

Η Ελληνική γλώσσα διαθέτει εκατομμύρια λέξεις για να συνθέσεις ένα κείμενο χωρίς να χρειαστεί να καταφύγεις στην βωμολοχία.

Πιστεύω ότι στην ακραία περίπτωση που θέλεις να φορτίσεις συναισθηματικά ένα κείμενο μπορείς να χρησιμοποιήσεις βρισιά, αλλά αυτό δεν πρέπει να γίνει καθημερινή πρακτική με στόχο την δημιουργία προσωπικού ύφους, και άγραν πελατείας!!

Δημοκρατία λέγετε η εκ περιτροπής και δια κλήρου επιλογή των κυβερνώντων.

Αρχική απάντηση από Wizard! [Χθες, στις 23:12]

καλά ρε,τι είναι αυτά που γράφεις?τρελάθηκες?

οσο για το οτι κλείνουν τον best τόσο αρκουδέικα,μόλις τώρα το πήρα χαμπάρι και καράφλιασα..Τόση σαβούρα σε tv και fm,ο best απο που και ως που να είναι χειρότερος απο τους άλλους?Επειδή δεν παίζει τσαλίκη και ζήνα και οτιδήποτε άλλο ευχάριστο για την πολιτική ηγεσία και το υπόλοιπο πλήθος?(Απο αντιδιαμετρική σκοπιά για τον καθένα απο τους δύο...φυσικά)

Ημαρτον,ελεοC και τα συναφή,2005 έχουμε.Κάντε καφρίλες αλλά όχι τόσο απροκάλυπτα

Εντελώς άσχετο και ατυχέστατο παράδειγμα που σηκώνει μέχρι και φάπα και ξεφτιλίζει και τη συζήτηση...ντροπή......

Φιλική συμβουλή: Αφού σου αρέσει να την παίζεις, κράτα το τουλάχιστον για τον εαυτό σου γιατί αλλιώς εκτίθεσαι...

Ήθελα να ήξερα που την είδατε τη βωμολοχία από μέρους μου? Και σας πείραξε το "να την παίζω" αλλά φυσικά δε σας πειράζουν οι εκφράσεις του κυρίου παρουσιαστή του Best που είναι πολύ χειρότερες και κατ'εξακολούθηση.

Όσο για τα κυβερνητικά και τα σχετικά που επικαλείστε, διαβάστε λιγάκι και ανοίξτε τα ματάκια σας να δείτε ότι το ΕΣΡ, δεν έχει καμμία μα καμία σχέση με την εκάτοτε κυβέρνηση και δρα εντελώς ανεξάρτητα χωρίς να πάρει την έγκρισή της.

Από την άλλη πλευρά, όταν, έστω και άδικα όπως πιστεύετε μερικοί, τους έκαναν καταγγελία, έπρεπε να συμορφωθούν. Ακόμα και μετά τη δεύτερη που επέβαλε πρόστιμο, το αγνόησαν και συνέχισαν ακέθεκτοι με αποτέλεσμα φυσικά να διαμαρτύροντε τώρα για το κλείσιμο.

Αν είχαν έστω και την ελάχιστη ευθιξία, θα έπρεπε να συστήσουν στον παρουσιαστή να περιορίσει για λίγο τη βωμολοχία του και να ακολουθήσουν δικαστική οδό για να βρουν το δίκιο τους. Ανταυτού, αγνόησαν επιδεικτικά τις συστάσεις και τώρα προφασίζοντε ότι ουδέποτε έλαβαν σύσταση, ούτε την πρώτη φορά ούτε τη δεύτερη. Θα την έστειλαν φαίνεται με ταχυδρομικό περιστέρι της Microsoft και κόλλησε στη διαδρομή.

Όσο για τη δημοκρατία, όπως σωστά περιέγραψε κι ένας φίλος παραπάνω, τα δικαιώματα κάποιου σταματάνε εκεί που αρχίζει να ενοχλεί το συνάνθρωπό του. Κι επίσης κάτι άλλο που έχει ειπωθεί είναι, ότι η πλειοψηφία συνίστατε από τους αμόρφωτους και τους ηλίθιους ενός έθνους. Πράγμα που το βρίσκω λογικό, αφού σίγουρα αυτοί που πνευματικά ή μορφωτικά που είναι πάνω από το Μ.Ο. είναι σίγουρα λιγότεροι από τη μάζα.

στην ελλαδα εφευρεθηκε ο ορος καραγκιοζης

Με το οριστικό «λουκέτο» όμως σε έναν ραδιοσταθμό που δεν του έχει επιβληθεί καμία κύρωση πέτυχαν ακριβώς το αντίθετο. Με την αδιανόητη απόφασή τους κατάφεραν να δημιουργήσουν και πάλι τριγμούς στο Συμβούλιο για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ορισμένα μέλη του ΕΣΡ φαίνεται να υποστηρίζουν ότι δεν κατάλαβαν ότι πρόκειται για το «Best Radio» (Αττικής) αλλά για άλλη ραδιοτηλεοπτική επιχείρηση που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη κι έχει εμπλακεί στην υπόθεση με τα στημένα τηλεπαιχνίδια, γι' αυτό και οδηγήθηκαν σε αυτήν την απόφαση.

http://www.enet.gr/online/online_text?c=113&id=91358128,97872176,10785264

το ΕΣΡ, δεν έχει καμμία μα καμία σχέση με την εκάτοτε κυβέρνηση και δρα εντελώς ανεξάρτητα χωρίς να πάρει την έγκρισή της

το πιστευεις αυτο που ειπες?

Ντάξει τώρα.....

τον φάγανε επειδή έβριζε?

οχι....

τον φάγανε επειδή ξεφτίλισε τους παπάδες....

και επειδή η διαπλοκή ξεκινάει καταλήγει στο χρήμα και η εκκλησία έχει αρκετό

ακόμα κόβει κεφάλια.....

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 09:12]

ορισμένα μέλη του ΕΣΡ φαίνεται να υποστηρίζουν ότι δεν κατάλαβαν ότι πρόκειται για το «Best Radio» (Αττικής) αλλά για άλλη ραδιοτηλεοπτική επιχείρηση που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη κι έχει εμπλακεί στην υπόθεση με τα στημένα τηλεπαιχνίδια, γι' αυτό και οδηγήθηκαν σε αυτήν την απόφαση.

Αυτο ακουσα και εγω χθες-προχθες και τρελαθηκα!

Με λίγα λόγια μας λένε "δεν ξέρουμε τι μας γίνεται, κλείνουμε σταθμούς χωρίς να είμαστε σίγουροι αν κλείνουμε τον σωστό" ή "φάγαμε τόσο κράξιμο που αναθεωρούμε και αυτή ήταν η καλύτερη δικαιολογία που βρήκαμε".

Σε τι διαφέρει αυτός που σκέπτεται τον ξυλοδαρμό σαν τιμωρία για ατυχέστατο παράδειγμα, με αυτόν που θέλει να κλίσει τον σταθμό επειδή υβρίζεται;

Εύκολο είναι να καταγγέλλεις τους άλλους όταν η αυτοκριτική συγκαταλέγετε στις άγνωστες λέξεις σου!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.