morius Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2005 Παίδες πριν από 1 μήνα περίπου πήρα το PSP,πριν από 2 εβδομάδες περίπου του έκανα το Downgrader και όλα τα περιπλεκόμενα για να παίζει παιχνίδια μέσω της μνήμης. Όταν το έκανα όμως καταργήθηκαν μερικές ιδιότητες, όπως ο Browser και το να αλλάζεις θέματα ή να βάζεις φόντο. Όλα καλά στην αρχή κλασίκό κίτρινο φόντο πίσω κλπ. Μη έχοντας παιχνίδι original είπα να δω τα βιντεάκια από το UMD Demo...πάω και εγώ να δω και έπαιζαν μόνο τα βίντεο των παιχνιδιών τίποτα άλλο. Καλά είπα εντάξει σιγά...μπορεί να έτυχε...Τέσπα περνάνε όλα αυτά...και το PSP παρέμενε κλειστό στο ράφι...πάω να το ανοίξω τώρα να του περάσω κάτι Mp3 και μόλις το άνοιξα είχε φόντο πίσω(θέμα) καφέ.έπαθα πλάκα...πείτε μου πως είναι δινατόν να γίνει αυτό,αφού δεν υπάρχει τέτοια επιλογή από το firmwire αυτό,ούτε πείραξε κανείς το PSP. Έχει γίνει σε κανέναν άλλο...? :( :( Ορίστε πως φαίνετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tg645 Νοέμβριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 αυτο γινεται καθε πρωτη του μηνα.αλλαζει απο μονο του χρωμα στο φοντο.δεν υπαρχει κανενα προβλημα στο psp σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Νοέμβριος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από tg645 αυτο γινεται καθε πρωτη του μηνα.αλλαζει απο μονο του χρωμα στο φοντο.δεν υπαρχει κανενα προβλημα στο psp σου. Σωστα ακομα και εγω που δεν εχω Psp το ξερω (διαβασε το manual καπου το λεει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Νοέμβριος 1, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 Ωχ...σόρρυ παίδες...αυτό θα γινόταν και αν δεν είχα κάνει το "crack" Δλδ σε 5 λεπτά θα γίνει πάλι κίτρινο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Νοέμβριος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Πρόσεχε πάντως καθώς ο περίφημος downgrader έβγαλε πολλά psp knockout , εννοώντας πράσινες οθόνες και πληθώρα άλλων προβλημάτων ( το πρόβλημα με το κόλλημα στα 99% κατά το downgrade ) , γι'αυτό και πολλοί το παρομοίασαν με τους διάφορους bricker που κυκλοφορούνΕσύ πάντως φαίνεται την γλίτωσες φτηνάΠάντως , φαίνεται πως οπαδοί του GTA με 1.5αρι firmware την ψιλοπατάνε , καθώς αν δεν απατώμαι , το liberty stories θέλει 2.0 και άνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Νοέμβριος 2, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Ναι αλλά ακόμα ΚΑΦΕ ΕΪΝΑΙ :mad: :mad: Γιατί;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Νοέμβριος 2, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Σήμερα, στις 08:48] Πρόσεχε πάντως καθώς ο περίφημος downgrader έβγαλε πολλά psp knockout , εννοώντας πράσινες οθόνες και πληθώρα άλλων προβλημάτων ( το πρόβλημα με το κόλλημα στα 99% κατά το downgrade ) , γι'αυτό και πολλοί το παρομοίασαν με τους διάφορους bricker που κυκλοφορούν Εσύ πάντως φαίνεται την γλίτωσες φτηνά Πάντως , φαίνεται πως οπαδοί του GTA με 1.5αρι firmware την ψιλοπατάνε , καθώς αν δεν απατώμαι , το liberty stories θέλει 2.0 και άνω Αν δεν κάνω λάθος...και λες αυτό που νομίζω...έτυχε και σε μένα στο 99% με ένα σφάλμα,αλλά για πράσινη οθόνη όχι δεν μου έχει κάνει τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Νοέμβριος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από morius Ναι αλλά ακόμα ΚΑΦΕ ΕΪΝΑΙ :mad: :mad: Γιατί;;;;;; Οπως ειπε και tg645 αλλαζει ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ....Παρε και την λιστα ... January = Grey February = Dull-Yellow March = Lime-Green April = Pink May = Dark-Green June = Light-Purple July = Tealish-Blue August = Blue September = Purple October = Gold November = Brown December = Red Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Νοέμβριος 2, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Κάτσε γιατί δεν το κατάλαβα καλά...αλλάζει για ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον μήνα????? :wassat: :wassat: :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Νοέμβριος 2, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 20:37] Κάτσε γιατί δεν το κατάλαβα καλά...αλλάζει για ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον μήνα????? :wassat: :wassat: :wassat: Kάθε μήνα αλλάζει χρώμα. Έτσι είναι. Δεν έχεις πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Νοέμβριος 2, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από morius Κάτσε γιατί δεν το κατάλαβα καλά...αλλάζει για ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον μήνα????? :wassat: :wassat: :wassat: NAI για ολοκληρο το μηνα ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Νοέμβριος 2, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 ΟΚ...Την άλλη απορία δεν μου την λύσατε όμως.......Όλα καλά στην αρχή κλασίκό κίτρινο φόντο πίσω κλπ. Μη έχοντας παιχνίδι original είπα να δω τα βιντεάκια από το UMD Demo...πάω και εγώ να δω και έπαιζαν μόνο τα βίντεο των παιχνιδιών τίποτα άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Νοέμβριος 2, 2005 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 21:46] ΟΚ...Την άλλη απορία δεν μου την λύσατε όμως.... To demo disc παίζει μόνο σε firmware 1.52 και πάνω. Οι ταινίες όμως παίζουν κανονικά και στο 1,50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.