Skinny13 Νοέμβριος 3, 2005 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras Skinny13 αψογος ο οδηγος σου για το Phaseσυγχαρητηρια man... ευχαριστω,μενουν βεβαια και κανα 2 αλλες ενοτητες (πχ troubleshooting)και καποια updates στις pics με τα παρασιμακανουμε διαγωνισμο με τον esdee ποιος θα αποκτησει τα περισσοτερα ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Δεκέμβριος 1, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 λοιπον guys το συστημα πιστευω να ειναι ετοιμο σε 2 εβδομαδες το πολυ....τωρα ομως εχω κολησει με την κατασκευη του evap......τι λετε να φτιαξω??πειτε κατι ευκολο και τερας αποδοσης..........καθως επισης εχω μερικες αποριες μιας και δεν ειμαι ψυκτικος1)το φρεον μια φορα το γεμιζουμε και τερμα σωστα? καθε ποτε χρειαζετε αλαγη??2)ποιο ειδος φρεον εχει την καλυτερη αποδοση και αν δουλευει καλα με κομπρεσορα 1/4?3)στην τελικη αν δουλευει 5 ωρες την μερα το συστημα το μηνα ποσα ειναι??4)τι πρωτεινετε να κανω για να κατεβασω θερμοκρασιες σε vga(6800gt) / chipdet(dfi sli-d) / ram (2x512 twinmoss bh5) καλα τα sub zero για τον cpu αλλα με τα υπολοιπα τι γινετε? χρειαζετε εκει κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Δεκέμβριος 1, 2005 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από nick_pτωρα ομως εχω κολησει με την κατασκευη του evap......τι λετε να φτιαξω?? πειτε κατι ευκολο και τερας αποδοσης.......... ...................... ριξε μια ματια εδω και εδω αξιολογησε τι κατασκευαστικες δυνατοτητες εχεις και προχωρα στην κατασκευη Τα 2μμ που αφησες για buffer ειναι λιγα αφησε 7-8 μμ (εξαρταται αυτο ι απο τα φορτια που θα εχεις αλλα και την διαμορφωση του evaporator )και κανε τις δοκιμες σου 4) vga watercooling chipdet(dfi sli-d) το ιδιο αν βρεις-φτιαξεις block ram (2x512 twinmoss bh5 ενα ησυχο ανεμιστηρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Δεκέμβριος 1, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από eleven [Σήμερα, στις 22:31] Αρχική απάντηση από nick_pτωρα ομως εχω κολησει με την κατασκευη του evap......τι λετε να φτιαξω?? πειτε κατι ευκολο και τερας αποδοσης.......... ...................... ριξε μια ματια εδω και εδω αξιολογησε τι κατασκευαστικες δυνατοτητες εχεις και προχωρα στην κατασκευη Τα 2μμ που αφησες για buffer ειναι λιγα αφησε 7-8 μμ (εξαρταται αυτο ι απο τα φορτια που θα εχεις αλλα και την διαμορφωση του evaporator )και κανε τις δοκιμες σου 4) vga watercooling chipdet(dfi sli-d) το ιδιο αν βρεις-φτιαξεις block ram (2x512 twinmoss bh5 ενα ησυχο ανεμιστηρα ok για τα αλλα ερωτηματα τι παιζει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Δεκέμβριος 15, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 επανερχομαι με καινουργια νεα......... λοιπον βρηκα ενα παλικαρακι στην θηβων ψυκτικος με παρα πολλες γνωσεις αφου δουλευει 35 χρονακια το επαγγελμα.... φυσικα πολυ γνωστος του πατερα μου και για αυτο τον λογο μου εκανε μια σπεσιαλ τιμη για την γνωριμια μας για ενα συστηματακι με συμπιεστη 1/4 και ρ404 μαντεψτε τιμη....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 15, 2005 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 δεν ειναι θεμα τιμης αλλα το κατα ποσο θα δουλευει σωστα... αυτο να σκεφτεις.Υγ. Με 1/4 εισαι οριακα για τους σημερινους επεξεργαστες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Δεκέμβριος 16, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 το ξερω φιλε unseen και εχεις δικιο απολυτο!!!δεν τρεχει τιποτα.....βαζουμε ενα ακομα πιο δυνατο μοτερακι.....ουτως η αλλος καινουργια ειναι τα πραγματα......λοιπον θα μου κοστισει 120 πως σας φαινετε η τιμη????φισικα μην ξεχναμε πως το ατομο ειναι κολλητος του πατερα μου ετσι....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.