Jump to content

Greek-Shops.de

Snips

Recommended Posts

Γενικά να προτιμάς κάρτα. Γιατί έτσι έχεις τον τελευταίο λόγο.

Τι εννοείς με το "έχεις τον τελευταίο λόγο"? Αν δεν μου έρθουν τα πράγματα μπορώ να πάρω τα λεφτά μου πίσω μέσω της τράπεζας?

Είχα πάρει κάτι πραγματάκια το καλοκαίρι από αυτούς με αντικαταβολή. Με πήρε ένας τύπος (Έλληνας) για να συννενοηθούμε για κάτι που δεν ήταν σε στοκ και όταν βρέθηκε αυτό που ήθελα, η παραγγελία ήρθε με αντικαταβολή με τα ΕΛΤΑ.

Η αποστολή της, σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ, είχε γίνει από την Κοζάνη (ή από κάποια άλλη πόλη της Μακεδονίας, δεν είμαι σίγουρος).

Φαντάζομαι λοιπόν πως συνεργάζονται με κάποιον από την Ελλάδα που κάνει τον ενδιάμεσο για τις αντικαταβολές (του στέλνουν τα πράγματα και μετά αυτός τα στέλνει με αντικαταβολή στον πελάτη).

Γενικά να προτιμάς κάρτα. Γιατί έτσι έχεις τον τελευταίο λόγο.

Γιατί, με την αντικαταβολή δεν έχει τον τελευταίο λόγο? Αν κάτι πάει στραβά, απλά δεν δέχεται να παραλάβει το δέμα.

Αρχική απάντηση από nickthegreek [01-11-2005 22:48]

Τι εννοείς με το "έχεις τον τελευταίο λόγο"? Αν δεν μου έρθουν τα πράγματα μπορώ να πάρω τα λεφτά μου πίσω μέσω της τράπεζας?

Ακριβώς...

Αρχική απάντηση από georgeadams

Γιατί, με την αντικαταβολή δεν έχει τον τελευταίο λόγο? Αν κάτι πάει στραβά, απλά δεν δέχεται να παραλάβει το δέμα.

Γιατί αν το καταλάβει αφού το παραλάβει ότι πάει κάτι στραβά, θα τρέχει να βρει των πωλητή στη Γερμανία (edit: ή όπου αλλού) να βγάλει άκρη.

Ενώ με την κάρτα, ένα φαξ στην Visa και μετά ασχολείται εκείνη με τις λεπτομέρειες.

+ ότι αν αποδειχθεί υπαιτιότητα του πωλητή, το status του στην Visa χειροτερεύει, οπότε το σκέφτοναι διπλά να κάνουν κουταμάρες...

+ ότι αγοραστεί με Visa έχει διπλάσια εγγύηση από την ίδια την Visa (δες το συμβόλαιό σου...)

-Κ.

Απλά να πω ότι από όσακατάλαβα τα παιδιά είναι Έλληνες και άμα συμπληρώσεις μία φόρμα που έχουν και δώσεις τηλέφωνο μπορεί να σε πάρουνε το ίδιο λεπτό και να σου εξηγήσουν ό,τι και να τους ρωτήσεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.