Jump to content

Block 11 σε s939

Proteus

Recommended Posts

καλησπερα σε όλους. Περνάω και εγώ στην μερια της AMD και μια που κάνω την μετάβαση λέω να πάω και σε 2πυρηνο.

Έχω όμως ενα προβληματάκι με το block του Μιχάλη, καθοτι μέχρι πρότινος ήμουν με s478.

Έχει κανείς καμια ιδέα για το πως θα στηρίξω το block σε s939?

'Eχω σκεφτεί να βάλω το block μεσα στο σ939 ως έχει(μαζι με το Plexy). Χωράει ισα-ισα (κουτι δηλαδη!) και προεξέχει το plexy. Tώρα το θέμα ειναι πως θα στηρίξω το plexy στην βάση του SOCKET. Σκέφτηκα να περάσω 4 δεματικά στις 4 τρύπες του plexy (οι οποίες βρίσκοντε αντιστοιχα στις 4 κορυφές του) και να τα δέσω πάνω στα "δόντια" της βάσης του s939, εκεί δηλαδη που κανονικα αγκιστρώνουν τα clips της μαμίσιας ψύκτρας του athlon.

Αυτή η λύση όμως πιστεύω οτι δεν θα μου προσφέρει καλή επαφη του block μανω στη CPU.

Τώρα θα μου πείτε γιατί δεν επικοινωνώ με τον Μιχάλη να μου στείλει το κατάλληλο plexy.

Του έχω στείλει ήδη 3 PM αλλα δεν μου έχει απαντήσει ακόμα.Κάποια στιγμή θα το κάνει αλλα για ρίξτε και εσείς καμια ιδέα.

Κανονικά τι plexy δίνει ο Μιχάλης για το s939?

Σας ευχαριστώ όλους

Αρχική απάντηση από Proteus [Σήμερα, στις 19:49]

καλησπερα σε όλους. Περνάω και εγώ στην μερια της AMD και μια που κάνω την μετάβαση λέω να πάω και σε 2πυρηνο.

Έχω όμως ενα προβληματάκι με το block του Μιχάλη, καθοτι μέχρι πρότινος ήμουν με s478.

'Eχω σκεφτεί να βάλω το block μεσα στο σ939 ως έχει(μαζι με το Plexy). Χωράει ισα-ισα (κουτι δηλαδη!) και προεξέχει το plexy. Tώρα το θέμα ειναι πως θα στηρίξω το plexy στην βάση του SOCKET. Σκέφτηκα να περάσω 4 δεματικά στις 4 τρύπες του plexy (οι οποίες βρίσκοντε αντιστοιχα στις 4 κορυφές του) και να τα δέσω πάνω στα "δόντια" της βάσης του s939, εκεί δηλαδη που κανονικα αγκιστρώνουν τα clips της μαμίσιας ψύκτρας του athlon.

Αυτή η λύση όμως πιστεύω οτι δεν θα μου προσφέρει καλή επαφη του block μανω στη CPU.

Τώρα θα μου πείτε γιατί δεν επικοινωνώ με τον Μιχάλη να μου στείλει το κατάλληλο plexy. Του έχω στείλει ήδη 3 PM αλλα δεν μου έχει απαντήσει ακόμα

.Κάποια στιγμή θα το κάνει αλλα για ρίξτε και εσείς καμια ιδέα.

Σας ευχαριστώ όλους

Αυτή η λεπτομέρια πιστεύω πως θα ήταν καλύτερο να μην υπήρχε στο ποστ σου

Αρχική απάντηση από Arapis [Σήμερα, στις 20:14]

εγω δεν βρισκω κατι κακο.......πιθανον να το αναφερει για να μην γυρισει κανεις και του πει στειλτου πμ.

ουτε απο τη μερια του μιχαλη βρισκω κακο να μην προλαβε να απαντησει στα 3 πμ του πρωτεα καθως ολοι ξερουμε οτι ο μιχαλης τον τελευταιο καιρο εχει ελαχιστο χρονο να απανταει πμ σκεφτομενοι παντα ποσα πμ λαμβανει καθημερινα,αποτελεσμα της εξαιρετικης δουλειας του τοσο καιρο.

εγω σου προτεινω φιλε μου να στειλεις ενα πμ στον χαρη που προθυμοποιηθηκε και επισης να περιμενεις απαντηση απο τον μιχαλη καποια στιγμη......εγω παντως εχω να σου προτεινω και κατι ακομα

παρε ενα χοντρο κομματι πλεξυ.........κοντα στο μισο εκατοστο παχος και σε διαστασεις περιπου μισο εκατοστο φαρδυτερο σε καθε πλευρα απο το μπλοκ που εχεις.......τρυπησε το στα σημεια των ρακορ και καντο περαστό απο τα ρακο ωστε σχεδον να ακουμπησει πανω στο μπλοκ.

τρυπησε με λεπτη μυτη και στις ακρες εκει που περνανε οι βιδες στηριξης του μπακ πλεητ της μητρικης και εισαι ετοιμος........παρε και μια φωτογραφια να δεις πως το εχει κανει ο μιχαλης........(ειχα κρατησει το μπλοκ απο αθλον ΧΡ και τωρα το εχω και στον διπυρηνο.....)

post-596-1416072272,9679_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Arapis [Σήμερα, στις 20:14]
Αρχική απάντηση από Proteus [Σήμερα, στις 19:49]

Τώρα θα μου πείτε γιατί δεν επικοινωνώ με τον Μιχάλη να μου στείλει το κατάλληλο plexy. Του έχω στείλει ήδη 3 PM αλλα δεν μου έχει απαντήσει ακόμα

.Κάποια στιγμή θα το κάνει αλλα για ρίξτε και εσείς καμια ιδέα.

Σας ευχαριστώ όλους

Δεν κατακρίνω τον Μιχάλη σε καμια περιπτωση. 'Εχω μιλήσει μαζί του στο παρελθόν και τον θεωρώ πολύ αξιόλογο. Ξέρω οτι πνίγεται και οτι αποκλείεται να εχει δει τα PM και να μην εχει απαντησει.

ΟΚ το θέμα λύθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Μου έστειλε πριν λίγο PM o Μιχάλης και προσφέρθηκε ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ να μου στλειλει ενα universal plexy. Ότι και να πώ ειναι λίγο!

Σας ευχαριστώ όλους για άλλη μια φορά.

ΥΓ. Alexisfere....άψογος,αυτό έψαχνα!

Σημερα που μπηκα να στειλω ενα Πμ τα ειδα

Δυστυχως οταν υπαρχει νεο πμ δεν μου εμφανιζεται στην κεντρικη

Μαλον θα πρεπει να κοιταω το Πμ κουτι ανεξαρτητα ειδοποιησης

Μιχαλη σου εχω απαντησει σε ολα

Και παλι σορυ για την αργοπορημενη απαντηση (αυτο ισχυει για ολους)

Αυτο το πλεξυ πιστευω σε καλυπτει

post-62-1416072273,3778_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.