ARK Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2005 Εχω βάλει για antivirus to AVG.Στην αρχή υπήρχε το εικονίδιο στο tray έγχρωμο.Κάτι πήραξα και τώρα μου εμφανίζεται γκρι.Ti να υποθέσω, ότι πριν δούλευε και τώρα όχι και πως πρέπει να το ρυθμίσω?
thrasher Νοέμβριος 1, 2005 #2 Νοέμβριος 1, 2005 Κανε ενα update η εκει που λεει κατι"email......"πατα activation"
birdland Νοέμβριος 2, 2005 #3 Νοέμβριος 2, 2005 Όταν είναι γκρίζο σημαίνει πως θέλει update ή κάποια ρύθμιση δεν έχει γίνει σωστά ώστε να σου προσφέρει την μέγιστη προστασία.Το έχω βάλει και εγώ στον υπολογιστή μου και το τσεκάρω...καιρός να αλλάξουμε antivirus και να ξεχάσουμε τα Νορτον κλπ...
sotiris Νοέμβριος 2, 2005 #4 Νοέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από ARK Εχω βάλει για antivirus to AVG.Στην αρχή υπήρχε το εικονίδιο στο tray έγχρωμο.Κάτι πήραξα και τώρα μου εμφανίζεται γκρι.Ti να υποθέσω, ότι πριν δούλευε και τώρα όχι και πως πρέπει να το ρυθμίσω? πήγαινε στο control center και δες τι ακριβώς σου έχει γκριζαριστεί.μάλλον με τα updates;)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.