astrovasilis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2005 Μήπως μπορεί κανείς να μου πει ποιες ρυθμισεις έχει κάνει στο EAX console και συγκεκριμένα στο tab effect (enviroment ποπ ντίσκο.......) και στο equalazer ;;;;;;;;;;;;;;;;;; Είναι αμαρτία να έχω δώσει 42 Ε για την κάρτα ήχου και 140Ε για τα ηχεία CREATIVE T7900 από τα MULTIRAMA και να μην μπορώ να ευχαριστηθώ ποιοτικό ήχο. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ.............................
greekfragma Νοέμβριος 1, 2005 #2 Νοέμβριος 1, 2005 στο environment TAB προσωπικα δεν με ικανοποιει κανενα εκτος απο το να το κλεισω τελειως.στο equalizer προτιμω το rock χαμηλωνοντας με το χερι το ρυθμιστικο του subwoofer.ετσι αποκτω πλουσιοτερο ηχο στις ψηλες και στις μεσαιες περιοριζοντας το αρκετο bass boost που προκαλει το ''rock''........
Zarras Νοέμβριος 1, 2005 #3 Νοέμβριος 1, 2005 δεν νομιζω οτι υπαρχουνε δεδομενες ρυθμισεις για αυτα που αναφερεις.με μια extigy και τα 5900 creative, στο eax f/x δεν εχω τπτ απολυτος.ενω το EQ ειναι ρυθμισμενο βαση του winamp και των mp3 που παιζει...απλα το εβαλα να παιξει 5-6 τραγουδια που να καλυπτουν οσο το δυνατο περισσοτερες συχνοτες και ακουγοντας ρυθμισα το EQ της καρτας. Υποψιν, κανοντας το ετσι δε σημαινει οτι 8α παιζει ολα τα mp3 'η πχ τη μουσικη απο ενα game με super quality, αλλωστε απο creative ηχεια δεν περιμενω και πολλα....πιος σωστος τροπος ειναι με ενα φασματικο μικροφωνο, και ενα desk ΕQ οπου δινεις στη καρτα το γνωστο ροζ θορυβο, και βλεπεις μετα απο το EQ που χολαινει το πραμα, ομως ουτε και αυτος ο τροπος 8α σου εξασφαλισει οτι ολα τα μουσικα αρχεια σου θα παιζουν κρυσταλλο.
birdland Νοέμβριος 3, 2005 #4 Νοέμβριος 3, 2005 Συμφωνώ με τα παιδιά.Έχω μία Audigy Platinum την πρώτη που βγήκε και με τις ρυθμίσεις της δεν έχεις παρά να "παίξεις" με διαφορετικά τραγούδια σε ύφος και στυλ για να μπορέσεις να βρεις ποιές ρυθμίσεις σε ικανοποιούν.Και πίστεψέ με τα αξίζει τα λεφτά της ...Και αν νομίζεις ότι τα 45 ευρώ που έδωσες είναι πολλά,ρώτα και μένα που "έσκασα" 105.000 Δραχμούλες πριν κάτι χρονάκια!!! Και ποτέ δεν τα έκλαψα.Τα αξίζει και με το παραπάνω!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.