Snips Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2005 Ακού προτάσεις και από που.’ν κάποιος έχει κάτι σχετικό να προσφέρει ...pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 φτηνη δλδ ποσα γκαφρα περιπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Νοέμβριος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 Πολύ καλή λύση θα ήταν η μητρική με σόκετ 939 της Asrock με το Uli chipset, που σου δίνει και agp κ΄pci-e......κι απο υπερχρονισμό τα πήγαινε μια χαρά σύμφωνα με τις δοκιμες...το MGmanager θαρρώ την έχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Νοέμβριος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 την πετυχα και στο e shop...μηπως τυχον εχεις καποιο λινκ με συγκριτικο?φαινεται πολυ καλη φαση γιατι απο agp δεν σκοπευω να φυγω ακομα,τωρα πηρα την 6800! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 1, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 Την παρήγγειλα. Με την πρώτη ευκαιρία θα την δοκιμάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Νοέμβριος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 Μια πολύ καλή δοκιμη της μητρικής θα βρείς εδώ..http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=14884http://www.ocworkbench.com/2005/asrock/reviews/939Dual-SATA2/g1.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Νοέμβριος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 τι να πω...μοιαζει μεγαλη ευκαιρια και η τιμη της με κανει να παραξενευομαι...ο snips την εκανε παραγγελια οποτε σε λιγο καιρο πιστευω οτι θα εχουμε ενα review!!δεν ειναι βεβαια dfi,αλλα ζηταει τα μισα λεφτα απο αυτη που ειχα βαλει στο ματι (nf4 ultra) και θα μου μεινει και η agp καρτα μου!!σαν δωρο ακουγεται η asrock!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 2, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Βασικά προορίζεται για δεύτερο μηχανάκι το οποίο ναι μεν το θέλω σταθερό αλλά να του κάνουμε και ένα μικρό "ανέβασμα" να μην είνια παραπονεμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.