mariosalice Δεκέμβριος 20, 2005 #61 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Τώρα τι να σου πω.Maxtor Maxline III δεν υπάρχει άλλο μοντέλο που να έχει κατάληξη σε F0 παρά μόνο το 7V300F0Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει λάθος.Τόσες μέρες μιλάγαμε για Maxtor Maxline III.Τώρα βέβαια αφού τον αγόρασες και δεν σου ήρθε αυτό που θες, έχεις δικαίωμα να τον γυρίσεις πίσω και να πάρεις τα λεφτά σου. Δεν χρειάζεται να τσακωθείς. Είναι δικαίωμα σου νόμιμο όταν αγοράζεις μέσω Internet.Μόνο τα μεταφορικά επιβαρύνεσαι και τον κόπο και την καθυστέρηση μέχρι να πάρεις αυτό που θέλεις.Αρκεί να τους τον επιστρέψεις μέσα σει λίγες μέρες από την αγορά.Φυσικά φαντάζομαι οτι δεν τον άνοιξες το δίσκο, ούτε τον χρησιμοποίησες.Ακόμα καλύτερα πρότεινε τους να σου φέρουν το δίσκο που θες και να πληρώσεις την διαφορά, αν υπάρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Δεκέμβριος 20, 2005 #62 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Μaxtor maxline 3 7V300FO δεν έχω βρει πουθενά ούτε σε ελληνικό ούτε σε ξένο κατάστημα! Λέτε να κρατήσω αυτόν ή να πάρω τον hitachi? Δυστηχώς πάνω στην βιασύνη μου τον άνοιξα αλλα δεν τον έβαλα να δουλέψει...Τους πήρα τηλ και μου είπαν ότι θα ψάξουν να βρουν την συνομιλία που είχα με τον υπάλληλό τους για να πιστούν ότι εκείνος μου είπε ότι ήταν ο 7V300FO.Αν βρει κάποιο που πουλάνε Μaxtor maxline 3 7V300FO παρακαλώ να μου στείλει το Link:)edit Maxtor Maxline III δεν υπάρχει άλλο μοντέλο που να έχει κατάληξη σε F0 παρά μόνο το 7V300F0 Δες το Link http://www.maxtor.com/_files/maxtor/en_us/documentation/data_sheets/diamondmax_10_data_sheet.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 20, 2005 #63 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Φέρνει Ελλάδα.http://www.greek-shops.de/eshop/design3/index.po?ShopID=45&ProdNr=1154545 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 20, 2005 #64 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 καταγραφονται οι συνομιλιες μας στο εσοπ? δε το ξερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 20, 2005 #65 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από nickthegreek [Σήμερα, στις 22:13] Μaxtor maxline 3 7V300FO δεν έχω βρει πουθενά ούτε σε ελληνικό ούτε σε ξένο κατάστημα! Λέτε να κρατήσω αυτόν ή να πάρω τον hitachi? Δυστηχώς πάνω στην βιασύνη μου τον άνοιξα αλλα δεν τον έβαλα να δουλέψει...Τους πήρα τηλ και μου είπαν ότι θα ψάξουν να βρουν την συνομιλία που είχα με τον υπάλληλό τους για να πιστούν ότι εκείνος μου είπε ότι ήταν ο 7V300FO.Αν βρει κάποιο που πουλάνε Μaxtor maxline 3 7V300FO παρακαλώ να μου στείλει το Link:)edit Δες το Link http://www.maxtor.com/_files/maxtor/en_us/documentation/data_sheets/diamondmax_10_data_sheet.pdf Αυτό που μου δείχνεις είναι για τον Maxtor DiamondMax 10 και οχι για τον Maxline III.Είναι αυτοί που έλεγα από την αρχή οτι πιθανόν κάποια μοντέλα να έχουν πρόβλημα με τους AMD. Πιστεύεις οτι στην Ελλάδα ήρθαν τα καλά μοντέλα ή τα σκάρτα?Τεσπα κάνε ότι θες.Αν όμως δεν θέλεις να τον κρατήσεις δεν έχει σημασία που τον άνοιξες.Κανείς δεν σε υποχρεώνει να φορτωθείς κάτι που δεν θέλεις.Οφείλουν να σου δώσουν τα λεφτά σου.Γύρνα τον μόνο γρήγορα γιατί υπάρχει όριο.Πήγαινε τον εκεί προσωπικά και υποχρέωσε τους να τον παραλάβουν.Αν αρνηθούν βάλε τους να υπογράψουν οτι αρνήθηκαν την παραλαβή.Κάνε τους φασαρία.Πες οτι δεν είναι το μοντέλο που παρήγγειλες και φώναξε.Να ακούσουν και οι άλλοι τι απατεώνες είναι και με ποιο τρόπο αντιλαμβάνονται τον νόμο και πόσο εύκολα παρανομούν εις βάρος σου.Μην περιμένεις να βρουν τις συνομιλίες και να σε καθυστερούν.Δεν έχει σημασία τι είπες.Απο τη στιγμή που δεν σου αρέσει μπορείς να το γυρίσεις.Έτσι γιατί έτσι σου αρέσει.Είναι δικαίωμα σου όπως σου είπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Δεκέμβριος 20, 2005 #66 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Εγώ έχω σύστημα intel οπότε το πρόβλημα με την amd δεν με πολυενδιαφέρει. Το link στο έδωσα για να δεις ότι υπάρχουν και άλλοι FO. Εγώ προσωπικά δεν εντώπισα διαφορά μεταξύ αυτού και του του maxline. Εντώπισες καμία? Το θέμα είναι ότι αν αποφασίσω να πάρω τον maxline πρέπει να περιμένω να τον φέρουν στο greek-shops.gr και να πληρώσω και 20 ευρώ να τον φέρουν άρα βγαίνει στα 200 ευρώ ο 300άρης ενώ ο 250άρης βγαίνει όσο ο 300άρης maxdiamond 10! Αυτός που έχω τώρα έχει 138. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 20, 2005 #67 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Αν έχεις Intel δεν υπάρχει λόγος να χαλιέσαι.Κράτησε τον. Μια χαρά είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Δεκέμβριος 20, 2005 #68 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Eχω Diamondmax 10 μοντελο δυστυχωςTo προβλημα αυτο με συμβαινει με συγκεκριμενες AMD Nforce4 μητρικες και στις Maxtor 10 SATA εκδοσεις παλιου firmware (και οχι στα Ιde μοντελα)1)To προβλημα μπορει να διορθωθει με καινουργιο firmware απο την maxtor ....αρκετα ριψοκινδυνο μιας και ακουσα για περιεργα περιστατικα μετα απο firmware updates η 2)με καποιο Bios update της μητρικης (φτανει να δηλωνει η εταιρια οτι μαλλον διορθωνει το προβλημα με το συγκεκριμε maxtor firmware)η3)πολυ απλα με PCI to Sata controller καρτα αντι τον sata επεκτασεων του Nforce 4 (Ασυμφορο) Εγω δεν εχω ακομα δοκιμασει μιας και δεν εχω την καρτα γραφικων αλλα ηδη ετοιμαζομαι για αγορα και για αλλου ενα σκληρου Sata δισκου αλλης μαρκας για καλο και για κακο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Δεκέμβριος 20, 2005 #69 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Αν δεν έχει λειτουργικό ο δίσκος πάνω και είναι μόνο για αποθήκευση πάλι υπάρχει πρόβλημα με τις nforce 4 μητρικές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.