satkok Οκτώβριος 31, 2005 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Εγώ προσωπικά κάνω πάντα γρήγορο για να κερδίσω χρόνο αυτό εξαρτάτε από εσένα αργό θα πάρει κανένα 20 λεπτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Οκτώβριος 31, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 1.Εχουν διαφορα;2.Γινεται να γινει η εγκατασταση των windows τωρα και των drivers ¨σημερα¨ το πρωι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Οκτώβριος 31, 2005 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Εγώ δεν έχω δει κάτι το τρανταχτό σε διαφορές όλα τα φορματ σε γρήγορο τα έβαλα και όλα είναι οκΤώρα για τα win σε κάποια φάση θα σου ζητήσει το serial number αφού πρώτα ρωτήσει ώρες και ημερομ απλά επόμενο next οκ κτλμετά μη σε τρομάξει τυχόν επανεκκίνηση είναι μέσα στο πρόγραμμαεδιτΤο σύστημα θα κάνει 2 επανεκκινήσεις μία μετά το φορμάτ και μία αφού έχουν ολοκληρώσει την εγκατάστασηεδιτ 2Ναι γίνεται να τους περάσεις τους drivers όποτε θες αλλά οι συσκευές του συστήματος δε θα δουλεύουν στο μάξιμουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Οκτώβριος 31, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Αφου ετσι κι αλλιως μολλις εγκατασταθουν τα windows θα τον κλεισω.Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.Με σωσατε!!!!Τωρα αν σε λιγο προκυψει καποιο προβλημα...ελπιζω να μην εχετε βγει!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Οκτώβριος 31, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Προεκυψε.Εχοντας μεσα το cd μου εβγαλε την κλασικη εγκατασταση των windowς και λεει οτι τελειωνει σε 35 λεπτα.Ειμαστε σε καλο δρομο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 31, 2005 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 ΗΜΑΡΤΟΝ!Προβλημα ειναι αυτο???Καλο θα ηταν να μην κανεις quick format..στο εγραψα και πιο πανω,αλλα ξαναρωτησες .Καλα πας,ασ'το να τελειωσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Οκτώβριος 31, 2005 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 01:39] ΗΜΑΡΤΟΝ!Προβλημα ειναι αυτο???Καλο θα ηταν να μην κανεις quick format..στο εγραψα και πιο πανω,αλλα ξαναρωτησες .Καλα πας,ασ'το να τελειωσει.. Έλα μην τον τρομάζεις τον άνθρωπο :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Οκτώβριος 31, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Μολις τωρα θα το διορθωνα!Ο κωδικος προσβασης διαχειριστη ειναι αυτος που αν εχεις βαλει κωδικο και τον ξεχνας μπαινεις με αυτον; Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Οκτώβριος 31, 2005 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Πέρα από το serial number των win δε χρειάζεται να βάλεις άλλο κωδικόεδιτΜετά από την εγκατάσταση θα κάνει επαν. Και θα σου ζητήσει να κάνεις κάποιες επιλογές όπως ¨λογικά¨ ενεργοποίηση των windows μέσο internet ή υπενθύμιση κάθε λίγες μέρες, επίσης να δώσεις ένα όνομα αλλά η γενική φιλοσοφία είναι επόμενο, επόμενο αποδέχομαι και όλα τα σχετικάΚαλή τύχη και συνέχεια εγώ αποχωρώ το πρωί έχω να κάνω καμιά 10αριά από δαύτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Οκτώβριος 31, 2005 Author #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Τελειωσαααααααααααααααααααα!!!!!¨Σοκολατοθηκα πολυ για να κανω φορματ¨Τελος.Ωρα για νανι.¨Σημερα¨ το πρωι λεμε για την εγκατασταση των drivers.Mεχρι τοτε καλο σοκολατομα!ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 31, 2005 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 ουτε να διανοηθεις να ξεκινησεις θρεντ ''ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΗΓΩΝ''........το ΔΕΛΑΜΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 24ωρες το 24ωρο για τετοια θεματα.........ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΔΗΓΟ που θα βρεις στο ιντερνετ........ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ φιλε θρασερ...... καλο σοκολατωμα αυριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Νοέμβριος 1, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 Δεν νομιζω αυτο που θα ρωτησω να ειναι τοσο σοβαρο για να ανοιξω νεο thread αλλα ουτε ειναι οδηγιες βημα βημα.Εχω την καρτα xfx 6600GT 256ΜΒ DDR3.Να βαλω τους drivers του cd(66.31) η να κατεβασω καινουργιους.Αν ποιους;Εννοειτε να παιζουν κανονικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 1, 2005 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 Kατέβασε τους νεώτερους. 81.85 για την κάρτα γραφικών, από το site της nvidia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 1, 2005 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 ----------------------=TELEFORMATING=--------------------- Τηλεφωνηστε τωρα στο 0-800-THELAB (843522) και χαριστε στον υπολογιστη σας την χαμενη νιοτη του sorry για το off topic αλλα δεν κρατηθηκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 1, 2005 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 αυτο θα πει αμεση βοηθεια,μπραβο σε ολα τα παιδια που βοηθανε,για αυτο ειναι το THELAB να προσφερει βοηθεια σε οσους το χρειαζομαστε:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Νοέμβριος 1, 2005 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 το θεμα def ειναι οτι "αυτοι που το χρειαζονται" ολος τυχαιος παντα μα παντα ψαχνουν για την γρηγορη και Lamerαδικη λυση φωναζοντας στο forum διαφορες βλακειες του στυλ "HELP δε μπορω να βαλω τη δισκετα" "SOS δε μπορω να πατησω εντερ" "Major problem το πισι μου εκανε "μπιπ""ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΠΟ ΠΡΙΝ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝΕ ΛΙΓΟ .....ΠΟΤΕ ΟΜΩΣπαντα κανουν ηλιθιες ερωτησεις που χρειαζονται 3' στο gooogle να απαντηθουν, και αμα δε τους απαντησεις τσαντιζονται κιολας... (oxι εσυ δεν εισαι απο αυτους που τσαντιζονται...πρεπει να το παραδεχθω αυτο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Νοέμβριος 23, 2005 Author #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Ρε παιδα πηρα τηλεφωνο την microsoft για να παρω εναν καινουργιο κωδικο και μου εχει 3 επιλογες.1)Για ενεργοποιηση2)κατι για terminal server....3)κλειδι πολλαπλων αδειων χρησηςΤι να πατησω και τι να τους πω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 23, 2005 #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Ψηφίζω το 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Νοέμβριος 23, 2005 Author #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Ευχαριστω!Κερδισες το πρωτο μαξιλαρακι! EDIT:Ενταξει τα ενεργοποιησα!Εγω νομιζα οτι θα μιλησω με ανθρωπο οχι με τηλεφωνητη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.