thrasher Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2005 Παιδια εκανα αναβαθμιση,ειμαι στην εγκατασταση αλλα μου ζηταει ενα αρχειο¨ctdvda2k.sys'' απο τη μοναδα creative installer cd-rom.Τι να κανω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Περίεργο που σου ζητάει κάτι τέτοιο... Τέσπα, ρίξε μέσα στο DVD το cd της κάρτας ήχου (πιθανότατα αυτό θέλει απ'ό,τι κατάλαβα) και ακολούθα τις οδηγίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Οκτώβριος 31, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Ενταξει.Εβαλα μεσα το cd χωρις να μου το ζητησει και μεχρι τωρα προχωραει κανονικα.Στη συνεχεια βλεπουμε............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Οκτώβριος 31, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Ρε τι εγινε;Αυτο δεν ειναι φορματ.Ειναι ακριβως ιδιο με αυτο που ηταν πριν.Να τονισω οτι ειχα πατησει αναβαθμηση οχι εγκατασταση των windows.Πρεπει να πατισω εγκατασταση;Εκανα εγκατασταση αλλα μου λεει οτι σε αυτον τον δισκο υπαρχει αλλο λογισμικο.Τι να κανω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 31, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 1. Καταρχάς ένα edit και να μαζέψεις τα posts σε ένα... 2. Εσύ τι ακριβώς θες να κάνεις, για να καταλάβω... ΥΓ: Τώρα βγαίνω οπότε ας απαντήσει κάποιος άλλο στο παιδί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Οκτώβριος 31, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 2.Θελω να κανω φορματ.Οπως ολοι,κανονικο.Βοηθειστε με,τι να κανω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Οκτώβριος 31, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Κάνε ένα restart και πάτε delete για να μπείς στο bios. Να συνεχίσω η θα το πάμε βήμα-βήμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Οκτώβριος 31, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Συνεχισε σε παρακαλω.Μπαινω στο bios και κανω τι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Οκτώβριος 31, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Βάλε first boot device το dvd-rom. Βάλε το δισκάκι με τα Windows μέσα και κάνε επανεκκίνηση. Μετά κάνε ότι σου λέει Σου κάνει δύο ερωτήσεις σε απλά Αγγλικά και συνεχίζει μόνο του. Αν κάτι ποιο συγκεκριμένο ρώτα με ξανά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Οκτώβριος 31, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Κοιτα να δεις τι εχει γινει τωρα.Ειχα κανει μια προσπαθεια εγκαταστασης και οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου βαζει να διαλεξω αναμεσα σε xp professional και xp professional setup.Μπορεις να μου πεις πως θα το σβησω αυτο;Μετα θα συνεχισω με αυτα που μου ειπες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Οκτώβριος 31, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Δεν χρειάζεται να φτάσει ο υπολογιστής σε αυτό το σημείο. Εκεί που διαβάζει την μνήμη ακόμα πάτα το dell. Tην επιλογή αυτη που σου ζητάει δεν πρόκειται να την ξαναδεις μόλις βάλεις το δισκάκι και μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Οκτώβριος 31, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Αν δεν έχεις τίποτα σημαντικό στο σκληρό τότε κάντου ένα καλό fdisk και δε πρόκειται να σου ξαναβγάλει 2 επιλογές για χρ αρκεί να μη ξαναπροσπαθήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Οκτώβριος 31, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Φίλε satkok ανέλαβέ τον γιατί πρέπει να βγώ. Αν και δεν έχει κάτι άλλο να κάνει αφού κάνει αυτά που του είπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Οκτώβριος 31, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Eνταξει εκανα αυτα που μου ειπες.Τωρα μπαινει κατευθειαν στην εγκατασταση.Ημαστε σε σωστο δρομο;Α!Τελειωσε αυτo και μου εχει 3 επιλογες.1.Για να εγκαταστησεται τα windows τωρα,πατηστε enter.2.Για να επιδιορθωσεται τα windows..............κονσολα αποκαταστασης........3.Για να κλεισετε.................F3Τι παταω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 31, 2005 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Mα σου ειπε ακριβως τι να κανεις..τι αλλο θες?Ξεκιναει η εγκατασταση..διαλεγεις να κανεις καινουρια..μετα να κανεις format (ΟΧΙ quick format) και μολις τελειωσει συνεχιζει η εγκατασταση των windows!Aυτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Οκτώβριος 31, 2005 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Ναι άστο και σε κανενα μισάωρο θα τελειώσει μe το format και θα αρχίσει η εγκατάσταση των Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Οκτώβριος 31, 2005 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Ναι είσαι καλά θα φτάσει σε ένα σημείο που θα σου γράφει πάντα έντερ για εγκατάσταση των win πατάς enter και σου βγάζει την κατάσταση του σκληρού (partition) κτλ αν είναι χωρισμένος τότε πατάς το d και μετά τοL για να διαγράψεις το c:editΣτη συνέχεια έχοντας μαρκάρει το c πατάς enter και επιλέγεις γρήγορο ή αργό format ntfs και enter Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Οκτώβριος 31, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 Mα σου ειπε ακριβως τι να κανεις..τι αλλο θες?Ξεκιναει η εγκατασταση..διαλεγεις να κανεις καινουρια..μετα να κανεις format (ΟΧΙ quick format) και μολις τελειωσει συνεχιζει η εγκατασταση των windows!Aυτα.. Οταν λες καινουργια εννοεις ‘Για να συνεχισετε την επιλεγμενη εγκατασταση το windows....Πατησα μετα απο αυτο esc και μου εβγαλα αυτα για τον σκληρο.Παταω enter και μου λεει οτι επελεξα ενα διαμερισμα οπου υπαρχει ηδη ενα λογισμικο.Να πατησω συνεχεια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Οκτώβριος 31, 2005 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Πάτα enter για ξεκινήσει καινούργια εγκατάσταση ότι είχες στο c θα σβηστούν κάνοντας διαμόρφωση του δίσκου οπότε τέρμα η 2η επιλογή για win xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Οκτώβριος 31, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Ενταξει.Να πατησω γρηγορο η κανονικο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.