Jump to content

no ip

madmetal

Recommended Posts

εχω κατεβασει το προγραμματακι και εχω λογαριασμο στο no-ip.com

εχω το προγραμμα κανονικα να τρεχει βαζω στο DC++ την ip που εχω απο την no ip και ολα οκ.

μπαινω στο DC++ κανονικα active αλλα μερικες φορες πεταει μηνυμα

Your direct connect client has supplied an invalid IP address in a connection request (client sent 62.38.xxx.xxx, you have 62.38.xxx.xxx)

παω στο προγραμμα κανω update ξαναελεχγει την ip μου και ειναι αυτη που ηταν και πριν αλλα δεν την περναει στο DC++ και αναγκαζομαι να την βαζω με c/p.

τι μπορει να φταιει?

Αρχική απάντηση από Hellrider

Να κανω μια παρατηρηση στο dc++ δεν βαζεις την ιp 62.38.xxx.xxx αλλα το xxx.no-ip.info καντο και ξαναδοκιμασε...

Σωστα ετσι ειναι α ρε Hellrider αν δεν ειχα και σενα passive θα ημουν μια ζωη στο dc LOL

στο DC++ εχω βαλει το xxx.no-ip.info και ειμαι κανονικα active και μερικες φορες βγαζει το

Your direct connect client has supplied an invalid IP address in a connection request (client sent 62.38.xxx.xxx, you have 62.38.xxx.xxx)

ενω ειμαι με το xxx.no-ip.info για ip οταν μετα το μηνυμα βαζω την 62.38.xxx.xxx παει κανονικα active και καλυτερα αποτι με no-ip!

κατι πρεπει να παιζει με το προγραμμα και δεν κανει ανανεωση στο dc την ip.

δυστυχως δεν ειναι το μονο προβλημα μου με dsl αλλα μονο αυτο μπορω να φτιαζω για τα αλλα πρεπει να αλλαξω χωρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.