bibis1416003194 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2005 είπα και γω να βάλω το καινούριο bios που δίνει η gigabyte για την 6600GT!!έκανα τον τρόπο που μου λέει και όταν έκανα την επανεκίννηση η οθόνη δεν ανοίγει!!!!τι να κάνω?????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Οκτώβριος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από bibis [Σήμερα, στις 21:34] είπα και γω να βάλω το καινούριο bios που δίνει η gigabyte για την 6600GT!!έκανα τον τρόπο που μου λέει και όταν έκανα την επανεκίννηση η οθόνη δεν ανοίγει!!!!τι να κάνω?????????????? η λυση φιλε ειναι μιαβαζεις μια pci καρτα γραφικων πανο ξιλονεις την αλλημπουταρεις κανονικαεπιλεγεις απο Bios προτα pci στο να ανοιγημετα την βαζεις πανοκαι τρεχεις το προγραμα παλι με το παλιο μπακαπ(σε περιπτοση που εχεις αλλιος πιραματιζεσε με νεα)καλη τυχη(ετσι την ειχα πατιση πριν κανα 2μηνο και ετρεχα και δεν εφτανα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Οκτώβριος 31, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Θα αφήσεις ΚΑΙ τις 2 επάνω και θα ξεκινήσεις με την PCI και θα φλασάρεις από dos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibis1416003194 Οκτώβριος 31, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 το σκέφτηκα αυτό αλλά δύσκολο να βρεθεί pci κάρτα γραφικών!!εάν δοκιμάσω rma θα έχω τύχη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Οκτώβριος 31, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Φτιάξε σε κάποιο άλλο PC μια boot δισκέττα,βάλε το κανονικό bios και τον programmer και φτιάξε ένα autoexec.bat που να τρέχει την εντολή.Έτσι όλα θα γίνουν αυτόματα.π.χ flash -p gigabyte.binΘα το σώσεις σε ένα αρχείο που θα το ονομάσεις autoexec.bat και δοκίμασε πάλι.Δεν είναι δύσκολο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 31, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 δεν χρειάζεται κάνε boot δισκέτα βάλε στο aytoexec.bat τη γραμμή nvflash mpla mpla και βάλε την κακάου πάνω κανε reboot θα διαβάσει τη δισκέτα θα διαβάσει... μόλις κλείσει το ledακι αναμένει ενα Y αν θυμάμαι καλά διαβάζει διαβάζει.... και μετά σταματάει εκει λέει οτι ολοκληρώθηκε το φλασάρισμα και περιμένει reboot! μα καλά δεν έχεις φλασάρει στα τυφλά??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibis1416003194 Οκτώβριος 31, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 παιδιά το θέμα είναι ότι δεν ξεκινάει καθόλου το pc οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Οκτώβριος 31, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Βάλτη πάνω και παρατήρησε ότι μετά το μακρύ beep ξεκινά να φορτώνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 31, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 κολλητέ απο που γράφεις?απο μαυρη οθόνη απο και κλείεταιεκει που γράφεις έχει floppy?stick bootable?κάνε τα παραπάνω εκεί δοκίμασε το δεν κάνει flash απο μόνο του πρέπει να δώσεις το οκκαι μετά επανέλαβε πανέτοιμος (ήδη έπρεπε να έχεις δισκέτα με το original bios μέσα έτοιμη)και φλάσαρε το το ΤΙΜΗΜΕΝΟ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibis1416003194 Οκτώβριος 31, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 αφού σας είπα ρε παιδιά ούτε beep κάνει ούτε τίποτα!απο την στιγμή που ανοίγει το pc(που πατάω το κουμπί δηλαδή) δεν ανοίγει η οθόνη και δεν δουλέυει το pc!οπότε ούτε στα τυφλά μπορώ κα κάνω κάτι!το beep δεν το κάνει!έχω πρόσβαση στο pc γιατί ευτυχώς δεν πρόλαβα να πουλήσω την παλιά μου κάρτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 1, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 αν ηταν η κάρτα μόνο το PC ¨ομως έπρεπε να συνεχίζει και να φορτώνει κανονικά....ψάξτο λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibis1416003194 Νοέμβριος 1, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 τελικά παιδιά στάθηκα αρκετά τυχερός!την πήγα πίσω και μου επέστρεψαν τα χρήματά μου πίσω!!!:clap: επειδή δεν είχαν ίδια στο κατάστημα!!και ....... πήγα και πήρα την MSI 6600GT (agp)μου δείχνει και θερμοκρασία ενώ ξέρω ότι δεν δείχνουν οι msi!απλώς στην gigabyte οι χρονισμοί σε default 3D ήταν 500 και 1000 ενώ στην msi 500 και 900!αλλά την έκανα την μνήμη 1000 άφοβα !οι θερμοκρασίες πολύ καλές!μέχρι 73 βαθμούς πήγε σε 3d mark 2003!με χρονισμούς 500 και 1000!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.