MasterDAL Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2005 Από ότι φαίνεται με έχουν πάρει χαμπάρι οι φίλοι μου ότι αναφαθμίζω τον Η/Υ σχετικά συχνά και δε χρειάζετε να τους πω ότι πουλάω κάτι. Έρχονται από μόνοι τους και μου ζητάνε να τους πουλήσω κομμάτια από το σύστημά μου Αυτό συνέβει και τώρα και πιάστηκα λίγο απροετοίμαστος. Ένας φίλος θέλει άμεσα τη σύνθεση της υπογραφής οπότε χρειάζομαι και εγω άμεσα νέα σύνθεση. Φυσικά θα είναι όπως πάντα AMD. (athlon 64 - socket 939) Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω ενημερωθεί τώρα τελευταία για μητρικές. Αν έχετε την καλοσύνη ρίξτε καμιά ιδέα Με ενδειαφέρει η σταθερότητα και δυνατότητες oc (κλασσικά) -4 sata (και raid 0) - 4ata, 4 θέσεις για μνήμη (οι οποίες να δείνουν 400αρι bus ΚΑΙ οταν χρησιμοποιώ 4 module). Τα υπόλοιπα μου είναι αδιάφορα Ευχαριστώ εκ των προτέρων :hi:
MasterDAL Οκτώβριος 31, 2005 Author #3 Οκτώβριος 31, 2005 Βεβαίως και μου κάνει. Κατέβασα το Manual για μελέτη και διαβάζω τα αντίστοιχα post. Σε πρώτη ματιά με χαλάει μόνο ότι έχει μόνο 3 pci τις οποίες και θα γεμίσω άμεσα.Κυριώς θα ήθελα να μάθω άν έχει βγει και τίποτα καινούργιο..(Με την ευκαιρία πιο από όλα τα μοντέλα προτείνετε??)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.