pug_f_e Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2009 ρε παιδια πριν λιγες μερες ειχα αγορασει ενα υγρο απο το πλαισιο , primochill για την ακριβεια.. και παρατηρωντας το, βλεπω μεσα κατι σαν χνουδια, μικροσωματιδια κλπ Ετσι ειναι αυτα? ειναι φυσιολογικο? Επισης, αν δε φτασει ενα τετοιο μπουκαλι για το κυκλωμα, μπορω να συμπληρωσω απιονισμενο νερο ή π.χ το WFI το κοκκινο ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Ιανουάριος 12, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 δες τι κανουν μερρικες φορες τετοια υγρα http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=2103βαλε το W.F.I με τα κοκκινα γραμματα .αν δεν εχεις παρει ακομα λαστηχα παρε στο χρομα που σου αρεσει , μην μπλεκεις με χρωματιστα υγρα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Ιανουάριος 12, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 αν το παμε στο θεμα εμφανισης, οι χρωματιστοι σωληνες δε συγκρινονται με τους διαφανους σε συνδυασμο με καποιο χρωμα...σιγουρα το WFI , θα ειναι καλυτερο....Μηπως ομως και αυτο το λινκ που μου εβαλες ειναι μεμονωμενο περιστατικο ???Τοσοι και τοσοι που εχουν βαλει , δεν ειχαν προβλημα νομιζω...Επισης, ποσο καιρο το ειχε το παιδι με το ιδιο υγρο?Μηπως το αφησε πολυ καιρο τιποτα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 12, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 Αυτό το υγρό θα στα χρωματίσει όλα μετά από λίγο καιρό.Βάλε WFI και θα είσαι εντάξειΑν το αγόρασες διέλυσε το με πολύ WFI Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 12, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 αν το παμε στο θεμα εμφανισης, οι χρωματιστοι σωληνες δε συγκρινονται με τους διαφανους σε συνδυασμο με καποιο χρωμα...σιγουρα το WFI , θα ειναι καλυτερο....Μηπως ομως και αυτο το λινκ που μου εβαλες ειναι μεμονωμενο περιστατικο ???Τοσοι και τοσοι που εχουν βαλει , δεν ειχαν προβλημα νομιζω...Επισης, ποσο καιρο το ειχε το παιδι με το ιδιο υγρο?Μηπως το αφησε πολυ καιρο τιποτα??Πίστεψε με αν το στήσεις...μετά θα βαριέσαι να το αλλάξεις.Οπότε καλύτερα WFI...αλλά προσοχή αυτό με την κόκκινη ταμπέλα. Τα άλλα Ειναι Οροι και κάνουν χειρότερη ζημιά από τα χρωματιστά.Εχω κρατησει WFI ~5 μηνες χωρις κανενα προβλημα. Οπως το εβαλα ετσι ηταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Ιανουάριος 12, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 Δηλαδη ρε παιδια μια αξιοπιστη λυση με χρωμα δεν υπαρχει??? Καλα τι απατεωνες ειναι αυτοι? χαλανε τα πραγματα του κοσμου και δηθεν τα πουλανε για ειδικα και καταλληλα υγρα για υδροψυξη ???? Παρεπιπτοντως, επειδη μονο και μονο στην ιδεα του να χρειαστει μετα καθαρισμο απο αλατα ΒΑΡΕΘΗΚΑ, και πηγα να ρωτησω για το WFI. Πηγα σε 4 φαρμακεια και οχι μονο δεν ειχαν, δε το ηξεραν κιολας.. Υπαρχει κανα φαρμακειο Θεσσαλονικη που να εχει??Ξερετε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Ιανουάριος 13, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2009 Πηγα σε 4 φαρμακεια και οχι μονο δεν ειχαν, δε το ηξεραν κιολας..Υπαρχει κανα φαρμακειο Θεσσαλονικη που να εχει??Ξερετε??Καρακάση 23Α , Πλατεία ΚαούδηΚαι ζητάς WFI (από το νερό που παίρνει ο Νίκος).Θα καταλάβει!Αν δεν έχει, παραγγέλνει και σου φέρνει όσα θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Ιανουάριος 13, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2009 (από το νερό που παίρνει ο Νίκος).Θα καταλάβει! πολυ μου αρεσε αυτο .δηλαδη περιπτερο το εχεις το φαρμακειο εκει?:respect: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 13, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2009 χαχα το νερό του Νίκου είναι θαυματουργό:065: Τι νερό Καματερού και αηδίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Ιανουάριος 13, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2009 αν και τελικα εχω πειστει μαλλον να βαλω WFI ή ισως WFI και λιγο απο το primochill , για να πρασινισει( λαχανισει μαλλον) , ειπα ετσι απο περιεργεια να στειλω μηνυμα στην primochill.... το εκανα και μετα απο 2-3 ωρες μου απαντησανε.. μπορειτε να μας στειλετε φωτογραφιες και να μας πειτε απο που το αγορασατε?? δεν ειναι φυσιολογικη η κατασταση που μας περιγραφετε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Ιανουάριος 14, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2009 Και εστω οτι δεν εχουμε προσβαση σε WFI ποια ειναι η επομενη καλη λυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Ιανουάριος 14, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2009 πουλανε αποσταγμενο νερο αν ρωτησεις.το WFI απλα ειναι 4 φορες αποσταγμενο.σε μαγαζια με μαπταριες αυτοκινητων και σε καθαρηστηρια ρουχων εχουν αποσταγμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Ιανουάριος 14, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2009 Αυτα στο Ελλαντα..εγω Αγγλια Για αυτο δε βρισκω WFI ασε που θελει συνταγη γιατρου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 14, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2009 Και εστω οτι δεν εχουμε προσβαση σε WFI ποια ειναι η επομενη καλη λυση? Αυτα στο Ελλαντα..εγω Αγγλια Για αυτο δε βρισκω WFI ασε που θελει συνταγη γιατρου! Aυτο το WFI με την κόκκινη ταμπέλα..είναι ελληνικής παραγωγής οπότε δύσκολο έως ακατόρθωτο να το βρεις Αγγλία. Οπότε ή ψάχνεις να βρεις την εταιρία που το κάνει εκεί,σε κανένα ψαγμένο φαρμακείο..ή σου στέλνουμε εμείς από εδώ..ή στην τελική βάλλε κάτι τέτοιο χωρίς χρώμα όμως..(Distilled/Di-Ionised water.) http://www.watercoolinguk.co.uk/catalog/product_info.php?cPath=34_96&products_id=507 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιανουάριος 14, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2009 βάλε ρε φίλε το ποιο απλό και φτηνό νερό που θα βρεις για το ηλεκτρικό σίδερο της μανούλας και δεν υπάρχει πρόβλημα. εγώ εδώ και 5 χρόνια οτι ποιο φτηνό υπάρχει βάζω και έχω καθαρίσει τα block , radiator , tank , pump μόνο τις 2 φόρες που έκανα και μικρή αναβάθμισή στο πσ. (η δεύτερη έγινε πριν μια βδομάδα) αν δεν μπερδεύεις τα μεταλα η φθορά είναι ανεπαίσθητη έως τελείως μηδαμινή. και μια που είχα πρόχειρη φώτο κοίτα εδώ αυτό το υπέροχο κομμάτι χαλκού πως είναι μετά απο 5 χρόνια γενικής χρήσης και μετά απο 2 χρόνια λειτουργίας στο κύκλωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Ιανουάριος 14, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2009 @ GV Καλο ακουγετε... 2 λιτρα φτανουν?@alexisferos εγω δεν ειχα καλη ιστορια με το απιονισμενο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 14, 2009 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2009 @ GV Καλο ακουγετε... 2 λιτρα φτανουν? Oουυιιι τι λες ρε 2 λιτρα? Το μπουκάλι του WFI είναι 1 Λίτρο και άντε να χρησιμοποιήσεις τα 500-700 ml.(τόσο παίρνει η δικιά μου τουλάχιστον). Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Ιανουάριος 14, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2009 χμμμ ναι ε? ηδη παρειγγειλα 2λτ... μπανιο θα κανω μαλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Ιανουάριος 14, 2009 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2009 οταν λες οριον ειχες κακη εμπειρια τι εννοεις?γιατι και εγω απιονισμενο εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlfistaFotis Ιανουάριος 14, 2009 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2009 Ανακατέψτε με λιιιιγο σόδα(φαγητού) και είναι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.