Jump to content

Γιατί δεν με θέλει η Microsoft;;;;;;;;

planetman

Recommended Posts

Τις τελευταίες ημέρες έβαλα 2 παιχνίδια της Microsoft και κανένα από τα 2 δεν παίζει. Μπορείτε να μου πείτε γιατί; Τί της έκανα; Ή μήπως είναι τόσο σκάρτος ο κώδικάς της;

Στο Age of empires 3 μου βγάζει αυτό: ;) Η κάρτα, οι drivers, οι τελευταίοι directx όλα οκ.

post-1166-1416072272,461_thumb.jpg

δοκιμασε να ανανεοσεις τους οδηγους της καρτας γραφικων σου και δες τι θα κανει

το πολυ πολυ να πας για κανα φορματ για να κατσουν ολα καλα....

παρομια προβληματα με παιχνιδια ειχα και εγω και η λυση ητανε φορματ.

Το επαθα κι εγω. η λυση για μενα ηταν οτι για καποιο περιεργο λογο οταν εβαλα τους 5.10 μου ειχε απενεργοποιησει το hardware acceleration @ troubleshooting tab στο πανελ της καρτας γραφικων. Τυχαια εκει που χαζευα το ειδα το μπαρακι να εχει απενεργοποιησει ουσιαστικα ολη την μνημη της καρτας...

Για το Age of Empires συγκεκριμένα φταίει ο ρυθμός ανανέωσης. Αν με οποιοδήποτε τρόπο τον κλειδώσεις σε μια συγκεκριμένη τιμή σου πετάει αυτό το λάθος. Τουλάχιστον σε μένα αυτό έφταιγε...

Αρχική απάντηση από SLN

Το επαθα κι εγω. η λυση για μενα ηταν οτι για καποιο περιεργο λογο οταν εβαλα τους 5.10 μου ειχε απενεργοποιησει το hardware acceleration @ troubleshooting tab στο πανελ της καρτας γραφικων. Τυχαια εκει που χαζευα το ειδα το μπαρακι να εχει απενεργοποιησει ουσιαστικα ολη την μνημη της καρτας...

Τα 2003 το κάνουν, μόλις απεγκαταστήσεις οδηγούς κάνουν disabled το hardware acceleration.

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 16:10]

Τα 2003 το κάνουν, μόλις απεγκαταστήσεις οδηγούς κάνουν disabled το hardware acceleration.

Ναι το καταλαβα εκ των υστερων. Απλα δεν το ξανακανουν enable οταν ξαναβαλεις οδηγους τα βλαμμενα... ;)

Δεν θα το πιστέψετε αλλά έκανα αυτό που είπε ο vdeseris και δούλεψαν ΚΑΙ ΤΑ 2 παιχνίδια. Είναι τώρα χαζή ή δεν είναι η Microsoft; Πού να το σκεφτώ τώρα εγώ αυτό;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.