tzimis_ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2005 Για σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Θέλω να εμφανίσω την θερμοκρασία που έχει η κάρτα γραφικών μου, δοκίμασα τα εξής προγράμματα Ati tray tools, ati tool και riva tuner κατέβασα και κάτι plugins αλλά δεν μπορώ να εμφανίσω την θερμοκρασία. μήπως δεν υποστηρίζει η κάρτα γραφικών μου; Έχω ati radeon 9200 se.Στο ATI Tray Tools πάω: στο hardware -> system tray hardware monitoring αλλά οι επιλογές gpu temperature είναι κλειδωμένες. Μήπως γνωρίζει κανένας τη μπορεί να φταίει;Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Νοέμβριος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Νομίζω οτι η καρτα σου δεν υποστιρίζει αυτη τη λειτουργία.......και ενα φιλαρακι με μια ιδια asus ειχε το ιδιο προβλημα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Νοέμβριος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Πρεπει να εχει σενσορα πανω η καρτα για να μπορεις να βλεπεις τη θερμοκρασια της.Οτι και να δοκιμασεις(απο software)αν δεν εχει σενσορα,δεν κανεις τιποτα.Το μονο που μπορεις να κανεις,ειναι να παρεις κανενα πανελακι που να μετραει τις θερμοκρασιες απο διαφορα κοματια του υπολογιστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Νοέμβριος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες.Είχα και εγώ αυτή την κάρτα και δεν έχει σένσορα θερμοκρασίας. Γι' αυτό απλά της έχωσα το σενσοράκι του musketeer για να βλέπω λίγο τι γίνεται. Δεν ξέρω για τη δικιά σου, πάντως η δικιά μου είχε παθητική ψύξη (μια απαράδεκτη ψυκτρούλα), αλλά εδώ που τα λέμε δε χρειάζεται και τίποτα άλλο. Δε ζεσταίνεται και ιδιαίτερα, αλλά δεν πάει και μία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.