Jump to content

Data Corruption with Nforce4?

mariosalice

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Οι σκληροί δίσκοι Maxtor Diamondmax 10 με firmware παλιότερο από Code: BANC1B70 ίσως έχουν πρόβλημα με όλους τους S-ATA controllers (και με το Nforce4) εκτός από τον Intel ICH5(-R). Ο κωδικός αυτός γράφεται πάνω στο σκληρό δίσκο. Το πρόβλημα λύνεται με αλλαγή firmware. Υπάρχουν αναφορές για data corruption και για άλλους σκληρούς δίσκους όπως τους τελευταίους της Hitachi σε μητρικές με Nforce4.

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα εδώ και εδώ.

Το πρόβλημα ίσως αποδειχτεί σημαντικό μελλοντικά. Όπως λέει η Nvidia ερευνά το θέμα με το data corruption.

Η αρχική ιστοσελίδα όπου επισημάνθηκε το πρόβλημα βρίσκεται εδώ.

Πραγματικα εχω και εγω προβλημα!!!

Σχεδον οτι προσπαθω να κατεβασω και ειναι σε zip ή rar μορφη ειναι corrupt

Αυτο το επαθα με το που εκανα ενα update στο bios και μετα εκανα format για να βαλω νεους drivers.

Εχω την Asus a8n-sli deluxe με δισκους Seagate και καρτα γραφικων Leadtek 6600gt.

Ενω γινονται κανονικα εγκατασταση drivers update απο microsoft με που παω να κανω update το antivirus(mcafee) το dat που παει να κατεβασει ειναι σε zip και ειναι corrupt.

Επισης προσπαθω να κατεβασω attachement απο email και ειναι και αυτα corrupt.

Εχω κανει πολλα format εδω και μια εβδομαδα και δεν εχω βρει ακρη!!

Ειδα για νεους nvidia drivers 6.70 αυριο θα τους κατεβασω και βλεπουμε.

Οποιος ξερει ας πει κατι!!!!

Αυτό το πρόβλημα που έχεις είναι διαφορετικό. Δεν έχεις κάνει σωστή εγκατάσταση των Windows με όλα τα updates. Μην εγκαταστήσεις το ΝΑΜ.

Μακαρι να κανω κατι λαθος!!

Τι ειναι αυτο το ΝΑΜ που αναφερεις? (ειναι κατι απο Nvidia.......?!)

Τι μπορει να κανω λαθος στην εγκατασταση και τα update απο την Microsoft τα κανει μονο του

Βρηκα τι ειναι το ΝΑΜ=Network Access Management

Αλλα παραμενει το ερωτημα τι μπορει να κανω λάθος με την εγκατασταση των Windows και τα update!!

Αρχική απάντηση από dionisios [Σήμερα, στις 09:00]

Μακαρι να κανω κατι λαθος!!

Τι ειναι αυτο το ΝΑΜ που αναφερεις? (ειναι κατι απο Nvidia.......?!)

Τι μπορει να κανω λαθος στην εγκατασταση και τα update απο την Microsoft τα κανει μονο του

Βρηκα τι ειναι το ΝΑΜ=Network Access Management

Αλλα παραμενει το ερωτημα τι μπορει να κανω λάθος με την εγκατασταση των Windows και τα update!!

Το τι κάνεις λάθος εξαρτάται από το Hardware που έχεις. Διάβασε αυτό. Θα σε βοηθήσει. Επίσης ορισμένα site δεν συνεργάζονται με προγράμματα "download accelerators" όπως για παράδειγμα το Getright, οπότε τα αρχεία που κατεβάζεις είναι corrupted. Κατέβασε τα με τον κανονικό τρόπο (Internet Explorer).

Σε ευχαριστω για την ολη την βοηθεια σου οπως επισης και ο οδηγος σου ειναι παρα πολυ καλος

Το εφτιαξα και δεν εβαλα το ΝΑΜ και ολα πανε τελεια.

Αλλα πρεπει να βαλω καποιο καλο (αξιοπιστο) firewall.

Θα δω!!

Και παλι σε ευχαριστώ!:)

Μείνε με το firewall των Windows. Μια χαρά αξιόπιστο είναι. Για μένα είναι το καλύτερο και παρουσιάζει τα λιγότερα προβλήματα. Έχω αγοράσει μάλιστα κάποια από αυτά αλλά το μετάνοιωσα και τα έβγαλα (ουσιαστικά έκανα από την αρχή εγκατάσταση των Windows για να εξαφανιστούν εντελώς). Μεγάλη πληγή αυτά τα firewall. Το NAM σε γενικές γραμμές δουλεύει καλύτερα από όλα αυτά τα σκουπίδια που κυκλοφορούν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.