Jump to content

Counter Strike Lan {Non Steam?}

giorgos_cupra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον,θελω να παιξω το cs 1.6 lan.Το εχω μεν αυθεντικο,αλλα τι γινεται με το steam?Για να παιξω lan πρεπει να ειμαι online γιατι το steam δεν μπαινει σε offline mode.Δοκιμασα να μπω πρωτα στο steam και να αποσυνδεθω μετα αλλα στο ενα pc κρασαρει...Για αυτο σκεφτομουνα το cs non steam version μαζι με τα bots μιας και αυτη τη λυση ακολουθουν και τα internet cafe.Το μονο που βρηκα ομως στο net ηταν ενα dead link και τιποτα παραπανω...Μπορει κανενας να με βοηθησει να το βρω?:(

Και η 1.6 παιζει . Μάλλον δεν την έχεις updated .. Κανεις connect -> σου λεει δεν γινεται online επειδη εισαι εκτος internet -> και μετά πατάς -> start in offline mode [η κατι τετοιο] /.

Athens το εχω κανει update ρε συ.Αλλα οταν οι υπολογιστες ειναι σε δικτυο παντα ο ενας απο τους δυο μου βγαζει το μυνηματακι που λεει οτι το steam αντιμετωπισε καποιο προβλημα και δεν μπορει να μπει σε offline mode...δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει?:o

νομιζω πως αν κανεις τα updates της steam κ στα δυο pc ολα θα παιζουν κανονικοτατα.

απλα θα επιλεγεις offline mode.

ΟΚ εκανα ολο το update στον εναν και λειτουργει τωρα κανω και στον αλλο.Μακαρι να μην εχει προβλημα.Αν ολα πανε καλα και ξεκινησουν μετα πως βαζω bots?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.