Jump to content

Πως ενώνω ένα DivX avi με το wav?

jpavly

Recommended Posts

Έκανα rip ένα DVD με το DVD2one σε avi και μου ξεχώρισε το avi και το wav.

Παλιότερα έκανα κάτι τέτοια, με το Gordian Knot, αλλά τώρα δεν θυμάμαι καθόλου πως γίνεται...:(

Επίσης το avi εγινε split σε 2 αρχεία.

Πως θα ενώσω τα 2 avi σε ενα και πως θα προσθέσω και το wav για να γίνει ενα κομπλε video file?

Ολη η ιστορία γίνεται, γιατί οι υπότιτλοι της ταινίας είναι ασύγχρονοι και δεν καταλαβαίνω τίποτα γιατί είναι και ρώσικη...:...:

VitrualDubMod ή VirtualDub.

Ανοίγεις το πρώτο avi, κάνεις segment avi και τα ενώνεις.

Στην συνέχεια πας στο stream list και κάνεις add το wav αρχείο. (VirtualDubMod)

Κάνεις Save as... και τέλος.

Στο VirtualDub δεν ξέρω αν έιναι ίδια τα μενού.

για να ενωσεις τον ηχο με την ταινια ανοιγεις ενα απο τα παραπανω που σου ειπαν (virtualmoddub,nandub,virtual dub κτλ).

εγω θα αναφερθω στο virtual dub...

ανοιγεις το .avi και πας video-> direct stream copy και πας audio -> full processing mode -> διαλεγεις τον ηχο (π.χ. .wav). φυσικα πρεπει να επιλεξεις και το format που θα το γραψει (κωδικοποιησει ).μετα πρεπει να το συγχρονισεις (το οποιο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα αν δεν ειναι συγχρονισμενο το ρυθμιζεις απο το interleaving...αφου τα κανεις ολα αυτα τοτε κανεις save as .avi.. και εχεις ετοιμοτον ηχο με την ταινια...

καλη τυχη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.