τακης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2005 Καλησπερα παιδια,το προβλημα που εχω το οποιο δεν μου εχει δωσει εξηγηση κανεις(τεχνικοι του πλαισιο,μαγαζατορες με p.c.,προγραμματιστες κ.α.)ειναι το εξης:εχω εναν ide maxtor 80gb για αποθηκη με mp3,ταινιες κ.α. τον οποιο σε οποιο p.c. φιλου κιαν εχω δοκιμασει να βαλω δεν μπορω να τον ανοιξω,δηλ. τον βλεπω παντου(bios διαχ.συσκευων,διαχ.δισκων)αλλα δεν μπορω να τον ανοιξω.στην διαχ.δισκων με δεξι κλικ εχω την επιλογη μονο να τον κανω βασικο αλλα θα διαγραφει λεει το περιεχομενο του.τον εχω βαλει και με το ide το καλωδιο και με usb που πηρα αλλα τπτ.μονο στου ανηψιου μου το p.c. τον ανοιγω που εχουμε ιδια μαρκα μητρικη(MSI).Στο δικο μου p.c. τον εχω με usb και απλα απο την διαχ.δισκων οταν ανοιγω το p.c. μου του κανω'επανεργοπηοιση' και ο.κ.Τo jumperaki ειναι παντα slave.O λογος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Οκτώβριος 30, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2005 καμια απαντηση ρε παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 30, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2005 Για αλλαξε το jumperaki...Δοκιμασε το παντου.Πολυ περιεργο παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Οκτώβριος 31, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Μήπως ο δίσκος είναι δυναμικός ? Μου είχε τύχει κάποτε και δεν κατάφερα να τον δω σε άλλο pc.Αν ισχύει αυτό δυστυχώςδεν γνωρίζω πως μπορεί να μετατραπεί σε βασικό χωρίς να χάσεις τα δεδομένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Οκτώβριος 31, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Να πάρουμε το πρόβλημα από την αρχή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 31, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 1. Πάρε τον δίσκο σου και δώσ'τον σε ένα φίλο σου...2. Πες του να το κρύψει καλά3. Κρύψου πισω από μία κολώνα4. Μέτρα έως το 100. Όχι λιγότερο, όχι περισσότερο.5. Όταν φτάσεις στο 100 φώναξε δυνατά "Φτου και βγαίνω"6. Ξεκινάς να ψάχεις.7. Όταν τον βρεις, φωνάζεις "Αλτ, τις ει?"8. Όταν σου απαντήσει, ο δίσκος σου έχει πλέον αναγνωριστεί...(Βαράτε με).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Οκτώβριος 31, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 οταν ειναι dynamic ο δισκος,δεν αναγνωριζεται απο αλλο pc σε ide καναλι...δοκιμασε να τον βαλεις σε ενα εξωτερικο case και συνδεσε τον με usb...δεν κοβω το κεφαλι μου οτι θα πιασει παντως,μια ιδεα ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Οκτώβριος 31, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Λοιπον κυριοι εχουμε και λεμε,ο δισκος(αποθηκη) ειναι δυναμικος αλλα στο δικο μου p.c. ο αλλος ειναι βασικος και λειτουργει μια χαρα οπως επισης και στο p.c. του ανηψιου μου ολα καλα,το jumperaki οπως και να το βαλω τπτ,εχω προσπαθηση να τον συνδεσω και στη μητρικη με την καλοδιοταινια και με usb αλλα παλι τπτ.(εισαι και χιουμοριστας jpavly ε?!!!καλο,χρειαζεται που και που.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 31, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Ερώτηση: Σε τι format είναι ο δίσκος και τι λειτουργικό έχουν τα άλλα PCs που τον δοκίμασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Οκτώβριος 31, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 MAKI H. ολα τα p.c. εχουν WIN.XP και ο δισκος ειναι NTFS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.