Wolfenstein Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2005 Μόλις σήμερα σύνδεσα στο σύστημα μου ενα παλίο 80αρι δίσκο, αλλά μου παρουσιάζει προβλήματα. Κατα αρχήν κανει ενα περίεργο ήχο, ενα ρυθμικό "τοκ - τοκ" αλλά δεν ειναι συνεχόμενο. Συνίθος το κάνει οταν αντιγράφω απο αυτόν κάποια αρχεια. Το πρόβλημα μου όμως είναι ότι καποιοι τομείς το δίσκου είναι κατεστραμένοι! :wassat: Ένα format θα λύσει το πρόβλημα? Και με το θόρυβο τι γίνετε? Ελπίζω να μήν είναι για πέταμα :bye: Please
nickstamat Οκτώβριος 30, 2005 #2 Οκτώβριος 30, 2005 Κάνε backup τα αρχεία σου! Πιθανόν να είναι στα τελευταία του ο δίσκος, αλλά μπορεί και να μην είναι... Περίμενε να σου πει τη γνώμη του κάποιος που να ξέρει περισσότερα από μένα...
Wolfenstein Οκτώβριος 30, 2005 Author #3 Οκτώβριος 30, 2005 Ο δίσκος τα έφτισε... τουλάχιστον κάτι πρόλαβα να σώσω απο τα αρχεία μου. Πάντως Ευχαριστώ!
Hydrus Οκτώβριος 30, 2005 #4 Οκτώβριος 30, 2005 Oπως αναφερθηκε κανε back-up τα αρχεια σου και μετα κανε ενα defrag me to diskeeper.Τρεχα και κανα διαγνωστικο της Wd παντωςhttp://support.wdc.com/download/index.asp?swid=1
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.