Jump to content

X700pro ViVo και software

abarth

Recommended Posts

ξερετε καποιο καλο προγραμμα που να συνεργαζεται αψογα με την vivo ιδιοτητα αυτης της καρτας (και προφανως ολων των αντιστοιχων ati καρτων) ...

Λοιποοοον .... ευτυχως αγορασα το πισι απο πλαισιο γιατι αν εχει ενα καλο αυτο σιγουρα ειναι η αμεση εξυπηρετηση και αλλαγη προιοντων ....

Πηγα με την x700pro vivo στο μαγαζι και με τα πολλα μου ειπαν πως η x700pro vivo δεν πωλειται στο πλαισιο!... αυτη που αγορασα ηταν η απλη v-out + dvi (x700pro).... το vivo δεν ηταν τσεκαρισμενο στο κουτι (το γραφει αλλα ατσεκαριστο) οποτε δεν ηταν vivo.Εγω βεβαια το κουτι δεν το ειχα γιατι την ειχαν προεγκατεστημενη. Και η πλακα ειναι πως το λαθος ηταν καταρχην του αρχικου πωλητη που θεωρησε επειδη γραφει vivo σημαινει οτι ειναι vivo (δεν υπεθεσε οτι δεν ειναι τσεκαρισμενο - ενω τα dvi,hdtv,v-out ηταν) ενω κ εγω οταν μου το εδειξε (την πρωτη φορα) το κουτι νομιζα οτι ειναι vivo. Τελικα σημερα την πηγα, το ειδαν την παρανοηση που εκανα εγω κ ο αρχικος πωλητης, την πηραν πισω κ μου ειπαν να παρω οποια θελω χωρις κανενα προβλημα ουτε να περιμενω ουτε τπτ.... Αυτο μου εχει συμβει παρα πολλες φορες (με κατι ελαττωματικο, κατι που δεν ειναι αυτο που ηθελα κλπ) και τελικα ποτε δεν ειχα ως τωρα προβλημα με το πλαισιο. αξιζει ενα μπραβο τους. Βεβαια ισως πειτε οτι ειναι ασχετο το ποστ εδω... ναι αλλα σας επρηξα με το ποιο software να βρω κλπ κλπ. :) ....(btw πηρα μια usb video card κ αλλη καρτα γραφικων :) )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.