Jump to content

6η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου ( Athens International Motorshow )

f117

Recommended Posts

Παδιά πήγα την Παρασκευή εγώ...

Υπάρχει και κάτι που με εντυπωσίασε πραγματικά... Περνούσαμε μπροστά από τη Skoda και κάποια στιγμή ακούω κορναρίσματα λίγο πιο δίπλα... Ήταν μια Octavia RS!!! Μαζεύτηκαν ΟΛΟΙ εκεί και μπήκε μέσα ένας της Skoda και άρχισε να μαρσάρει... Έχω βιντεάκι με τη μηχανή (ανοιχτό το καπό εννοείται)... Τι να σας πω... Δεν περιγράφεται με λόγια...

Αν θέλετε να ανεβάσω το βιντεάκι να μου πείτε πώς θα μειώσω το μέγεθός του... Είναι MPEG και έχει μέγεθος ~7ΜΒ... Εγώ δεν ξέρω από αυτά... :o

@ F117: Ρε συ έχω τραβήξει 119 φωτογραφίες, γύρω στα 2.5 ΜΒ η κάθε μία... Κατέβασα την ανάλυση στα 640x480 με Photoshop και τώρα είναι ~350 ΚΒ η κάθε μία... Και πάλι όμως, πώς θα τις ανεβάσω όλες αυτές με την 56άρα σύνδεση;;;

Πήγα την Κυριακή (τελευταία στιγμή πάντα)

Μου άρεσαν πάρα πολύ η κοπελιά πλάι στο αγωνιστικό SEAT και οι τύπισσες στη Reanult F1.

Αυτά...

φωτός.......

Renault....

10004045he.th.jpg

350Z....την παντρευόμουνα......

00000277wd.th.jpg

IOSIS μπρός

10004110tm.th.jpg

IOSIS πίσω

10004140nz.th.jpg

AUDI RS4

10004349bk.th.jpg

Miss SeaT

10004370jh.th.jpg

γκούχου...

10004747xp.th.jpg

Corvette ε?

10004761ac.th.jpg

EVO IX............. ΈΡΩΤΑΣ

10004563cx.th.jpg

@nickstamat

εγώ την έκανα με την ζωγραφική.....τις μίκρινα 50% :p βάλει κ εσύ ορέ ;)

Σκηνικο με την κιτρινη corvette. ..

Μπαινει το κοριτσακι μεσα και ξεκιναει την μηχανη. Αρχισει να μαρσαρει 7-8 φορες και μετα κλεινει την μηχανη. Και ξαφνικα πεταει ενας την ατακα....

"Γυναικα ειναι.....της εσβησε!" 30 ανθρωποι τριγυρω, λιωσαμε στο γελιο :hehe:

xAAXxaAXaxaxaxaxaxaxAXAXaxaxaxaxax LOOoooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOL! xaaxaxxaaxxa !έγινε αυτό? χααχχααχαχΧΑαχχααχχα!γματοςςςςςςςςςςςςςςςς!

Αρχική απάντηση από Artist_

Βάλτε fotos παιδιά να τις δούμε και εμείς που δεν μπορέσαμε να πάμε. ps... κανα honda ε... :)

dohc & vtec rulezzzz

:OT:, αλαλ δεν αντεξα !

Παιδιά δε γίνεται να ανεβάσω φωτογραφίες... Έχει 12 ΜΒ χώρο το Pathfinder και οι φωτογραφίες είναι συνολικά 45 ΜΒ... Και να φανταστείτε ότι οι φωτογραφίες έχουν υποστεί resize με υψηλή συμπίεση με Photoshop!!!

Anyway, αν κάποιος θέλει φωτογραφία κάποιου συγκεκριμένου αυτοκινήτου, να μου στείλει ΠΜ με το e-mail του για να του στείλω φωτογραφία υψηλής ανάλυσης (2592x1944 pixels)...

Αρχική απάντηση από nickstamat

Παιδιά δε γίνεται να ανεβάσω φωτογραφίες... Έχει 12 ΜΒ χώρο το Pathfinder και οι φωτογραφίες είναι συνολικά 45 ΜΒ... Και να φανταστείτε ότι οι φωτογραφίες έχουν υποστεί resize με υψηλή συμπίεση με Photoshop!!!

Anyway, αν κάποιος θέλει φωτογραφία κάποιου συγκεκριμένου αυτοκινήτου, να μου στείλει ΠΜ με το e-mail του για να του στείλω φωτογραφία υψηλής ανάλυσης (2592x1944 pixels)...

Δοκιμασε το imageshack

Ναι ρε ison το σκέφτηκα, αλλά το ImageShack δεν έχει μια σελίδα με thumbnails όλων των φωτογραφιών και θα πρέπει να κρατήσω και τα links... άσε καλύτερα, είναι μπέρδεμα έτσι...

Αρχική απάντηση από nickstamat

Ναι ρε ison το σκέφτηκα, αλλά το ImageShack δεν έχει μια σελίδα με thumbnails όλων των φωτογραφιών και θα πρέπει να κρατήσω και τα links... άσε καλύτερα, είναι μπέρδεμα έτσι...

Τι εννοεις δεν εχει σελιδα με ολα τα thumbnails? Αν κανεις register και μετα τα ανεβασεις μπορεις να πας στην προσωπικη σου σελιδα και να τα βλεπεις ολα...

@nickstamat ένα ένα ορέ τα έβαλα εγώ :p copy το Link στο note κ μετά ολα μαζί εδώ! ;) ;)

######## όποιος έχει φωτός απο τηνα κοπελιά απο τιν NISSAN PLZ ΠΜ me ;) #######

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.