Jump to content

6η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου ( Athens International Motorshow )

f117

Recommended Posts

To καλό όταν έχει διεθνείς εκθέσεις είναι ότι αρκετά κάρα είναι ξεκλείδωτα (άρα προσβάσιμα) και παίζει και testdrive αν έχεις υπομονή να περιμένεις...

Ενώ σε εκθέσεις με τους έλληνες γυφτοέμπορους- εισαγωγείς τα έχουν σχεδόν όλα κλειδωμένα....τα καλά εννοώ...σιγά μην τους χαλάσουμε τα μπουρδέλα....

Αρχική απάντηση από Sbeetle

To καλό όταν έχει διεθνείς εκθέσεις είναι ότι αρκετά κάρα είναι ξεκλείδωτα (άρα προσβάσιμα) και παίζει και testdrive αν έχεις υπομονή να περιμένεις...

Ενώ σε εκθέσεις με τους έλληνες γυφτοέμπορους- εισαγωγείς τα έχουν σχεδόν όλα κλειδωμένα....τα καλά εννοώ...σιγά μην τους χαλάσουμε τα μπουρδέλα....

ναι έκανα πέρυσι ένα γελοίο test drive, άσε ακόμη το θυμάμαι. Δεν ήταν και διεθνής, οπότε καταλαβαίνεις. Πρέπει να ήταν γύρω στα 100 με 200 μέτρα, με το αυτοκίνητο να μην ξεπερνάει τα 20-30 χιλιόμετρα. Ο συνοδηγός (υπέυθυνος του χώρου) επέμενε διαρκώς να κρατάω το τιμόνι με τα 2 χέρια (συνήθως το κρατάω με το 1) διότι με τα 20 χιλιόμετρα μάλλον κινδυνεύαμε.

(ήταν και το αμάξι απάτη, ένα renault modus είχα κάνει).

όσο για τα κλειδωμένα αμάξια, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα.... άσε για τα άλλα (μεταχειρισμένα) που έχουν τιμές πάνω!!!! λες και είναι γυφτοπάζαρο (έλα πάρε το μερτσεντέ, και έχει και ταμπελίτσα "sold").

α, peugeot rulez :D

sotiris

χιχιχιχι κα εγώ στον ίδιο είχα μπεί στο MODUS!καλό το modusssss!χώρους με 1.4 98 άλογα :p :P :p και εχεί με 40 max !Φέτος ελπίζω να είναι better τα πράμματα !λέω να παώ το Σάββατο την πρώτη μερά γιατί μετά δεν τα έχω αμάξι! :/

Αρχική απάντηση από F117

sotiris

χιχιχιχι κα εγώ στον ίδιο είχα μπεί στο MODUS!καλό το modusssss!χώρους με 1.4 98 άλογα :p :P :p και εχεί με 40 max !Φέτος ελπίζω να είναι better τα πράμματα !λέω να παώ το Σάββατο την πρώτη μερά γιατί μετά δεν τα έχω αμάξι! :/

είχε και κάτι πιο ενδιαφέροντα, απλά με έφαγε ένας φίλος μου ρενόμουτρο να δούμε το modus.

καλά το συγκεκριμένο δεν είναι αυτοκίνητο, πολυκατοικία είναι.

Αρχική απάντηση από nickstamat

εγώ θέλω να δω μήπως παίζει κανένα 9-7Χ να πάω να χαζέψω το θηρίο των 5.3 λίτρων... :eek:

με τις τιμές που παίζουν στη βενζίνη, μόνο να το βλέπεις παίζει :p

Και εγω πηγα χτες εντυπωσεις αργοτερα ...αλλα σε ΟΠΟΙΟΝ παει μην κανει την μ@μ@κια να παρει τπτ απο μεσα (φαγητο αναψυκτικα) πηρα 2 σαντουιτς και 2 αναψυκτικα --->19 ευρω!!! οι απατεωνες...(οι καταλογοι με τις τιμες ειναι ΜΕΤΑ το ταμειο )...

Αρχική απάντηση από trendy

Σύμφωνα με το Θέμο τα καλύτερα μοντέλα ήταν η Λουίζα και η Φραντζέσκα στο περίπτερο 5 δεξιά.

Κανείς να το επιβεβαιώσει;

...

λέω να πάω προς το τέλος της βδομάδας, αν είναι πάμε να τσεκάρουμε το περίπτερο που λες;)

Πολυ καλα!! lol

Στην εκθεση δεν ειχε μονο αυτοκινητα βεβαια αλλα και περιφερειακα για pc...αραγε ποσο να κανει αυτο?

dsc000948kf.th.jpg

Το συγκεκριμενο Mitsubishi ειναι πανω σε υδραυλικους βραχιονες και "κουνιετε" αναλογα με το τι γινεται στην οθονη...η ουρα βεβαια για να το δοκιμασεις ειναι ....δραμα(απο εδω εως την...)

Ισως καθημερινες μην εχει τοσο κοσμο (πηγα οπως ειπα Κυριακη)...

Αυτο που με χαλασε ειναι οτι δεν επετρεπαν φραπεδια και τσιγαρο την ωρα που "επαιζες"...δλδ συγνωμμη εξομοιωτη δεν θελατε ...ελλαδα δεν ειστε ...γινεται να μην εχεις το φραπε και το τσιγαρο διπλα οταν οδηγας..??

(ασχετο αλλα ο τυπος που ειναι "υπευθυνος" εκει--ξενος--- ειναι πολυ μ@μ@κας ...ανεβηκα να το φωτογραφισω ο ανθρωπος και αμεσως να δειξει οτι ειναι ο αρχοντας των δαχτυλιδιων...no go away this is the exit ---πηγα απο την αλλη μερια που βγαινανε γιατι ειχε κοσμο)

Τελικα μετα απο ψαξιμο κατεληξε στο απο κατω αμαξι ...ε ειχε και προσφορα δεν μπορουσα να μην το κλεισω...

dsc000954ju.th.jpg

ison LoooooooooooooooooooL!ναι ο τύπος είναι λίγο......που λέω συγνώμη και μου λέει sorry :p λέω αχμμμμμ ότι του λέω θα μου το μεταφράζει? :p :P where is the queeee?!back back back μ λέει....αλλά η κοπελιά που είναι εκεί ειναι ξήγα :p μπαίνεις κ δύο δύο μέσα..... :D:p έκανα κ εγώ βόλτα με το EVO (εξομοίωση) !κουνιέται!αλλά είναι δύσκολο για μένα..... δεν ξέρω απο τιμόνια!τοίχο τοίχο φράχτη φράχτη...... !όσο για το περίπτερο....πιο απο όλα.......!όλες σχεδόν για φρατζέσκες μου κάνανε.......! :p

πήγα ξανά το Σάββατο! :D:D μόνο κακό ήτανε που μερικά αμάξια ήτανε κλειδωμένα!(ενώ ήταν ξεκέιδωτα το προηγούμενο σάββατο!)κόσμος ΠΟΛΥΣ!test drive πάλι!πιο free τα πράματα αυτή την φορά!είχε πλάκα ;) ;) ;) nickstamat ανέβασε κ εσύ ορέ καμία φωτό !θα ανεβάσω κ εγώ! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.