f117 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2005 εγώ θα πάω παίδες.......και φέτος test driver Κ new Μοντέλα 5-13 Νοεμβρίου ....... Πρώην ανατολικό αεροδρόμιο Ελληνικού http://www.athensmotorshow.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Οκτώβριος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 To καλό όταν έχει διεθνείς εκθέσεις είναι ότι αρκετά κάρα είναι ξεκλείδωτα (άρα προσβάσιμα) και παίζει και testdrive αν έχεις υπομονή να περιμένεις...Ενώ σε εκθέσεις με τους έλληνες γυφτοέμπορους- εισαγωγείς τα έχουν σχεδόν όλα κλειδωμένα....τα καλά εννοώ...σιγά μην τους χαλάσουμε τα μπουρδέλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 31, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από Sbeetle To καλό όταν έχει διεθνείς εκθέσεις είναι ότι αρκετά κάρα είναι ξεκλείδωτα (άρα προσβάσιμα) και παίζει και testdrive αν έχεις υπομονή να περιμένεις... Ενώ σε εκθέσεις με τους έλληνες γυφτοέμπορους- εισαγωγείς τα έχουν σχεδόν όλα κλειδωμένα....τα καλά εννοώ...σιγά μην τους χαλάσουμε τα μπουρδέλα.... ναι έκανα πέρυσι ένα γελοίο test drive, άσε ακόμη το θυμάμαι. Δεν ήταν και διεθνής, οπότε καταλαβαίνεις. Πρέπει να ήταν γύρω στα 100 με 200 μέτρα, με το αυτοκίνητο να μην ξεπερνάει τα 20-30 χιλιόμετρα. Ο συνοδηγός (υπέυθυνος του χώρου) επέμενε διαρκώς να κρατάω το τιμόνι με τα 2 χέρια (συνήθως το κρατάω με το 1) διότι με τα 20 χιλιόμετρα μάλλον κινδυνεύαμε. (ήταν και το αμάξι απάτη, ένα renault modus είχα κάνει). όσο για τα κλειδωμένα αμάξια, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα.... άσε για τα άλλα (μεταχειρισμένα) που έχουν τιμές πάνω!!!! λες και είναι γυφτοπάζαρο (έλα πάρε το μερτσεντέ, και έχει και ταμπελίτσα "sold"). α, peugeot rulez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Οκτώβριος 31, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Μωρέ και Fiat rulezz, αλλά δυστυχώς μόνο στο ότι τα έχουν όλα ξεκλείδωτα....Τι να τους χαλάσεις ούτως ή άλλως, τα περισσότερα είναι ήδη χαλασμένα... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Οκτώβριος 31, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 εγώ θέλω να δω μήπως παίζει κανένα 9-7Χ να πάω να χαζέψω το θηρίο των 5.3 λίτρων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Οκτώβριος 31, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 sotiris χιχιχιχι κα εγώ στον ίδιο είχα μπεί στο MODUS!καλό το modusssss!χώρους με 1.4 98 άλογα :P και εχεί με 40 max !Φέτος ελπίζω να είναι better τα πράμματα !λέω να παώ το Σάββατο την πρώτη μερά γιατί μετά δεν τα έχω αμάξι! :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από F117 sotiris χιχιχιχι κα εγώ στον ίδιο είχα μπεί στο MODUS!καλό το modusssss!χώρους με 1.4 98 άλογα :P και εχεί με 40 max !Φέτος ελπίζω να είναι better τα πράμματα !λέω να παώ το Σάββατο την πρώτη μερά γιατί μετά δεν τα έχω αμάξι! :/ είχε και κάτι πιο ενδιαφέροντα, απλά με έφαγε ένας φίλος μου ρενόμουτρο να δούμε το modus. καλά το συγκεκριμένο δεν είναι αυτοκίνητο, πολυκατοικία είναι. Αρχική απάντηση από nickstamat εγώ θέλω να δω μήπως παίζει κανένα 9-7Χ να πάω να χαζέψω το θηρίο των 5.3 λίτρων... με τις τιμές που παίζουν στη βενζίνη, μόνο να το βλέπεις παίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 1, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 Ωραία από το Λύκειο είχα να πάω σε έκθεση αυτοκινήτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Νοέμβριος 1, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 ναι !είχε κ το ibiza το FR Κ ήθελε να έχεις 3 χρόνια το δίπλωμα για να στο δώσουν..................!καλά....... φέτος θα δούνε :P θα δοκιμάζω τα ABS ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 4, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Σαββατο θα το επισκεφτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Νοέμβριος 6, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 πήγααααα πήγααααααααα!πολύ καλή................!αμέ!!!!"τεστ ντριβε" το νεο LEON TFSI με τα 185 άλογα.........40 τελική πήγε :D: να πάτεεεεεεεεε......... πολύ καλή έκθεση!σοβαρα :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Νοέμβριος 7, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Και εγω πηγα χτες εντυπωσεις αργοτερα ...αλλα σε ΟΠΟΙΟΝ παει μην κανει την μ@μ@κια να παρει τπτ απο μεσα (φαγητο αναψυκτικα) πηρα 2 σαντουιτς και 2 αναψυκτικα --->19 ευρω!!! οι απατεωνες...(οι καταλογοι με τις τιμες ειναι ΜΕΤΑ το ταμειο )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 7, 2005 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Παιδιά, θα πάω την Παρασκευή εξοπλισμένος με φωτογραφική μηχανή και μπόλικη μνήμη... Να τις ανεβάσω εδώ τις φωτογραφίες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 7, 2005 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αν δεν έχεις άλλο site, βάλε τις στο imageshack και μετά thumbnail link εδώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 7, 2005 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Θα τις ανεβάσω στο Pathfinder... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 7, 2005 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Σύμφωνα με το Θέμο τα καλύτερα μοντέλα ήταν η Λουίζα και η Φραντζέσκα στο περίπτερο 5 δεξιά.Κανείς να το επιβεβαιώσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 7, 2005 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από trendy Σύμφωνα με το Θέμο τα καλύτερα μοντέλα ήταν η Λουίζα και η Φραντζέσκα στο περίπτερο 5 δεξιά. Κανείς να το επιβεβαιώσει; ... λέω να πάω προς το τέλος της βδομάδας, αν είναι πάμε να τσεκάρουμε το περίπτερο που λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Νοέμβριος 7, 2005 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Πολυ καλα!! lol Στην εκθεση δεν ειχε μονο αυτοκινητα βεβαια αλλα και περιφερειακα για pc...αραγε ποσο να κανει αυτο? Το συγκεκριμενο Mitsubishi ειναι πανω σε υδραυλικους βραχιονες και "κουνιετε" αναλογα με το τι γινεται στην οθονη...η ουρα βεβαια για να το δοκιμασεις ειναι ....δραμα(απο εδω εως την...) Ισως καθημερινες μην εχει τοσο κοσμο (πηγα οπως ειπα Κυριακη)... Αυτο που με χαλασε ειναι οτι δεν επετρεπαν φραπεδια και τσιγαρο την ωρα που "επαιζες"...δλδ συγνωμμη εξομοιωτη δεν θελατε ...ελλαδα δεν ειστε ...γινεται να μην εχεις το φραπε και το τσιγαρο διπλα οταν οδηγας..?? (ασχετο αλλα ο τυπος που ειναι "υπευθυνος" εκει--ξενος--- ειναι πολυ μ@μ@κας ...ανεβηκα να το φωτογραφισω ο ανθρωπος και αμεσως να δειξει οτι ειναι ο αρχοντας των δαχτυλιδιων...no go away this is the exit ---πηγα απο την αλλη μερια που βγαινανε γιατι ειχε κοσμο) Τελικα μετα απο ψαξιμο κατεληξε στο απο κατω αμαξι ...ε ειχε και προσφορα δεν μπορουσα να μην το κλεισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Νοέμβριος 8, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 ison LoooooooooooooooooooL!ναι ο τύπος είναι λίγο......που λέω συγνώμη και μου λέει sorry λέω αχμμμμμ ότι του λέω θα μου το μεταφράζει? :P where is the queeee?!back back back μ λέει....αλλά η κοπελιά που είναι εκεί ειναι ξήγα μπαίνεις κ δύο δύο μέσα..... έκανα κ εγώ βόλτα με το EVO (εξομοίωση) !κουνιέται!αλλά είναι δύσκολο για μένα..... δεν ξέρω απο τιμόνια!τοίχο τοίχο φράχτη φράχτη...... !όσο για το περίπτερο....πιο απο όλα.......!όλες σχεδόν για φρατζέσκες μου κάνανε.......! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Νοέμβριος 14, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 πήγα ξανά το Σάββατο! :D μόνο κακό ήτανε που μερικά αμάξια ήτανε κλειδωμένα!(ενώ ήταν ξεκέιδωτα το προηγούμενο σάββατο!)κόσμος ΠΟΛΥΣ!test drive πάλι!πιο free τα πράματα αυτή την φορά!είχε πλάκα ;) nickstamat ανέβασε κ εσύ ορέ καμία φωτό !θα ανεβάσω κ εγώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.