diablo13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2005 έχω δύο Η/Υ συνδεδεμένους στο ίντερνετ με adsl 384 και δύο οθόνες lcd 40'' .Θέλω να πάρω μία βιντεοκάμερα στο καθένα και αυτό που θα τραβάει η μία θέλω να το προβάλω realtime στο άλλο Η/Υ μέσω ίντερνετ. είναι σε απόσταση 10 χλμ.να πάρω web camera ή βιντεοκάμερα; Τα δεδομέμα του κάνει capture η βιντεοκάμερα δεν είναι πάρα πολύ μεγάλα σε όγκο ΜΒ για να περάσουν μέσα από τα 128kbps της adsl; έχετε να προτείνεται κάποιο μοντέλο camera;τι software θα χρειαστώ;μπορώ να περάσω και ήχο;ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Οκτώβριος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Δηλαδή θέλεις να κάνεις κάτι που να λειτουργεί σαν ένα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Οκτώβριος 29, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 ναι , ότι γράφει ο ένας να παίζει στον άλλο. όπως το είπες να λειτουργεί σαν κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Οκτώβριος 29, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να είσαι στο internet για να γίνει αυτό αρκεί να φτιάξεις ένα ασύρματο δίκτύο έαν υπάρχει όπτική επαφή τον δύο σημείων και θα έχεις εικόνα συνέχεια real time Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Οκτώβριος 29, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 επειδή το σκέφτηκα για ασύρματο δεν είναι εφικτό στο χρόνο που το χρειάζομαι. άσε την απόσταση. είναι μακρυά. με adsl θέλω να το κάνω.έχετε υπόψη σας κάποιο software και κάποια camera για να χωρέσει η μετάδοση πάνω σε adsl 384; Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Οκτώβριος 29, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Δύσκολο θέλει ψάξιμο πρώτα για να μην λέμε αερολογίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 29, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από helloween Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να είσαι στο internet για να γίνει αυτό αρκεί να φτιάξεις ένα ασύρματο δίκτύο έαν υπάρχει όπτική επαφή τον δύο σημείων και θα έχεις εικόνα συνέχεια real time στα 10 χιλιόμετρα????? ΕΛΕΟΣ!!!! με τί εξοπλισμό - ισχύ? Αρχική απάντηση από diablo13 επειδή το σκέφτηκα για ασύρματο δεν είναι εφικτό στο χρόνο που το χρειάζομαι. άσε την απόσταση. είναι μακρυά. με adsl θέλω να το κάνω. έχετε υπόψη σας κάποιο software και κάποια camera για να χωρέσει η μετάδοση πάνω σε adsl 384; ένα πρόγραμμα που να σου κάνει h323 streaming μάλλον. δες για στυλ netmeeting κλπ. γενικά streaming μπορείς να κάνεις με αυτό το πρόγραμμα: www.videolan.org υπάρχουν και άλλα, αλλά δεν το χω ψάξει ιδιαίτερα, δες και στο google + είχε κάνει μια παρόμοια ερώτηση ο hipro παλιότερα, ψάχτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Οκτώβριος 31, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 ok θα το ψάξω αλλά το video θα περνάει από 256 kbps upload της adsl.θα πάρω μία ικανοποιητική εικόνα στο άλλο pc?η οθόνη είναι 40΄΄ και δεν θέλω να {σπάει} τα pixel.Τι βιντεοκάμερες να πάρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 31, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 επισης μπορεις να πεταξεις πανω στο ενα win2003 server, και να ρυθμισεις το media streaming server, oποτε θα μπορεις να κανεις οτι θες broadcast απο εκει και να το βλεπουν οσα ατομα θες. ειναι επιεικως γελοιες οι ρυθμισεις του....για ασυρματο δικτυο 10klm δεν ξερω, χλωμο το κοβω Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Οκτώβριος 31, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Πες αδυνατο καλυτερα................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 31, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Επειδη στο μαγαζι πολλοι μου ζητανε κατι αναλογο τους βαζω μια ip camera (πχ. veo που ειναι και περιστρεφομενη απο τον χρηστη http://www.veo.com ) Εχει προγραμμα καταγραφης καθως και ηχο. Τιμη ειναι ~ 250 ευρω. Με εναν dsl router και μια static (και το dyndns παιζει) κανει καλη δουλεια. Αν ειχα λιγο χρονο θα εστεινα μια εδω που εχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.