Jump to content

Μπλε Οθονες!!!

kido

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Eχω ενα σοβαρο προβλημα με το pc μου. Mετα απο ενα χρονο λειτουργιας με o/c απο 2500+ σε 3200+ μου συμβαινει το εξης.

Βγαζει μπλε οθονες, υστερα απο 10 λεπτα οποιασδηποτε χρησης και να κανω.

Ειτε σερφαρω ειτε παιζω παιχνιδια.

το συστημα εινα το εξης:

Gigabyte 7n400

Amd Xp 2500 barton o/c in 3200+

1gb ram dual

geforce 6600GT

Μπροστα και πισω ανεμνιστηρακια.

εχτες εκανα με 2 προγραμματα τεστ στην μνημη και ειναι ολα ενταξει.

Λετε να φταινε drvs της καρτας γραφικων?

Εσεις τι νομιζετε?

ΤΟ μυνημα της μπλε οθονης τι λεει?

Ενας τυφλοσουρτης ειναι να τα βαλεις ολα "μαμα" να βαλεις και τις μνημες με διαρετη προς τα κατω ( δλδ κατω απο τους "μαμα" χρονισμους" ) και να δεις εαν εξακολουθει το προβλημα.Ταυτοχρονα τσεκαρεις εαν εχει καποιο προβλημα o HDD και εαν οι θερμοκρασιες μαζι με τις τασεις στο συστημα σου ειναι οκ.

Check it out here ;)

Ισως το καλυτερο τεστ για να δοκιμασεις τη σταθεροτητα του συστηματος σου

• 2 weeks later...

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ ΤΟ FSB ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΟΡΙΟ ΟΜΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ PC. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΞΗ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΨΥΞΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ O\C. ΕΓΩ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΕΤ ΥΔΡΟΨΥΞΗΣ ΑΝ ΖΗΤΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ:mobile:

ρε hayabusa πατα και κανενα φρενο!Δεν βλεπεις τι ωραια που φαινονται τα παραπανω ποστ!Μην γραφεις με κεφαλαια!!Ασε που περασαν και 10 μερες απο τοτε!

Εξαλου σιγα το oc που εκανε!Απο 2500+ πηγε σε 3200+.Σχεδον ουτε ρευμα δεν χρειαζοταν αυτη η αλλαγη.(εμενα ηθελε απο 1.65 σε 1.67 λογω μαπα τροφοδοτικου!)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.