dimpap04 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2005 Καλημέρα, θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με την αγορά κάρτας γραφικών. Πρώτα θα ήθελα να πω ότι διαθέτω έως 120 για την αγορά της. Ενδιαφέρομαι για vga. Οι εργασίες μου είναι, Photoshop, Corel επεξεργασία video με Pinnacle Studio plus 9 και λίγα παιχνίδια. Ποια εταιρίας κάρτα θα μου προτείνατε; Nvidia ή ati;Με ποια εταιρία θα μπορούσα να πάρω την καλύτερη αναβάθμιση του firmware;Ο υπολογιστής μου,CPU: 1,5GHzRAM: 1024MB/266MHZMOBO: INTEL D845BG/AGP 2x/4XVGA: KYRO II 64MB MX (πολύ παλιά)Υπάρχει τρόπος αναβάθμισης του mobo chipset; Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Αναβάθμιση στο τσιπσετ ΔΕΝ γίνεται.. μιας και δεν λες τί μητρική έχεις, άν είναι κάποια αρκετά παλιότερη, ενδεχομένως ναι είναι και AGPX4 αλλά η πιθανότητα είναι μικρή.. καλό είναι όμως να το τσεκάρεις και αυτό πριν αποφασίσεις αγορά κάρτας σε AGP πλατφόρμα μιας και όλες οι καινούριες κάρτες έρχονται σε PCI-E!Μια αξιοπρεπής πρόταση για τα χρήματα που διαθέτεις είναι :EVGA e-GeForce 6200 256MB/64 bit/5,0 ns DDR/TV-DVI/Fanless στα 103,00 τελική..Σε ΑΤί καινούρια δεν μπορώ να βρώ κάτι πάνω απο 9250 οπότε δεν μιλάμε για κάτι σοβαρό...Ίσως η καλύτερη επιλογή σου να είναι οι πωλήσεις εδώ στο TheLab.gr και κατόπιν μεταχειρισμένες 9600Pro και πάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 29, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Με το μηχανημα που εχεις οτι καινουργιο και να παρεις σημερα θα ειναι πεταμενα λεφτα(αποψη μου).Βρες κατι μεταχειρισμενο σε 9600-9700 απο ατι η 5700.ΠΑνω κατω στα 60 αν και πιο πανω ισως θεωρηθουν ακριβες!Στην τελευταια ερωτηση που κανεις ..οχι δεν μπορεις!Μονο αγορα καινουργιας μητρικης(και επεξργαστη και μνημης μετα-αν ειναι ddr μπορει να μην χρειαστεις μνημες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Οκτώβριος 29, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Πάρε την 6800 από το πλαίσιο με 90 ευρουλάκια. Και δεν θα έχειςπρόβλημα που υποστηρίζει AGP4X Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 29, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από helloween Πάρε την 6800 από το πλαίσιο με 90 ευρουλάκια. Και δεν θα έχειςπρόβλημα που υποστηρίζει AGP4X Σωστόοοοοο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Οκτώβριος 29, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 δες πωλησεις μεσα απο το φορουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 29, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 υπαρχει ακομα στο πλαισιο?ΑΠο το σιτε νομιζω την εβγαλαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Οκτώβριος 29, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Nαι και εγώ το είδα ώρα και την έχουν βγάλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.