GeorgeVasil Ιανουάριος 14, 2009 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2009 πρωτα κοψε ισια το λαστηχο μετα ζεστανε λιγο νερο βαλε την ακρη για λιγο μεσα μεχρι να μαλακοσει και μετα βαλτο στην αντλια η στα ρακορ μετα δεματικα η σφυκτηρες και εισαι ετοιμος. λολ Η ποιο απλα μπορεις τον ζεστάνεις με εναν αναπτηρα χωρις να το καψεις βεβαια. Οχι δεν εχει προβλημα σκισίματος. Θα χρειαστεί να βάλεις δεματικο ομως..για να μην τρεχει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Ιανουάριος 14, 2009 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2009 εμενα παντως μου φαινεται στραβο.οτι και να ναι χωστο καλα μεσα και μετα σφιχτο οσο θα ειναι μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 14, 2009 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2009 Ζέσταμα με πιστολάκι μαλλιών.... και βάλτο λίγο ποιο μέσα.Να σκιστεί δεν παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Ιανουάριος 14, 2009 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2009 SOS!!Παιδια τα συνδεσα ολα μια χαρα, εβαλα νερο, το κουνησα(εβγαλε μπουρμπυληθρες), συμπληρωσα νερο και βαζω την αντλια να δουλεψει...δουλευει, τραβαει νερο, συμπληρωνω και τωρα (που εχουν μεινει μονο καποια κενα σημεια στους σωληνες) βαζω την αντλια, ακουγεται να δουλευει ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΕΡΟΟΟ ΔΕ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ !! ΤΙ ΕΓΙΝΕ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιανουάριος 14, 2009 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2009 πως καταλαβαίνεις αν κουνιέται η όχι το νερό βασικά η αντλία έχει νερό μέσα της ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Ιανουάριος 15, 2009 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 Αυτό γίνεται επειδή δεν μπορεί να τραβήξει η αντλία, επειδή δεν έχει φτεροτή? Κάτι τέτοιο έχω διαβάσει πολλές φορές, ότι η αντλία σπρώχνει δεν τραβάει νερό. Και λοιπόν εγώ ρωτά με εμένα πως έγιναν όλα μια χαρά?Συνδεσμολογία:Αντλία>Μπλοκ>Ψυγείο>Τανκ>Αντλία Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Ιανουάριος 15, 2009 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 ε βλεπω οτι τα κενα κομματια δε γεμιζουν..δε γινεται ανακυκλωση..η αντλια πως ξερω αν εχει νερο μεσα της?παντως το σωληνακι που εχω μεταξυ της εισοδου της και το το ψυγειο εχει νερο, αλλα ειναι οριζοντιο βεβαια...δοκιμασα να πλαγιασω το κουτι και να το δουλεψω και ετσι.Τα ιδια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιανουάριος 15, 2009 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 γιατί εσύ είχες το tank πριν την αντλία και έκανε αυτό το bleeding μόνη τηςpug_f_e κούνα τα λίγο όλα πάνω κάτω γύρο γύρο να κουνηθεί η αέρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Ιανουάριος 15, 2009 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 το κουναω, δειχνει καποιες μπουρμπουληθρες ακομα να φευγουν αλλα ξαναεπιστρεφουν... λολκατι πηγε να κανει.. και μετα παλι στασιμα μενουν τα νερα..Σε τι ταχυτητα πρεπει να ειναι η αντλια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιανουάριος 15, 2009 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 αν ανοίξεις και κλείσεις την αντλία δείχνει σημάδια ζωής ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Ιανουάριος 15, 2009 Author #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 τι ακριβως εννοεις ? ακουγεται παντως οταν το βαζω στο ρευματο τανκ πρεπει να ειναι ανοιχτο οσο γινεται αυτη η δουλεια ή το κουνημα?εγω παντως το εχω κλειστο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιανουάριος 15, 2009 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 ε ναι καλύτερα ανοιχτό θα γίνει πιο εύκολα η εξαέρωση βγάλε μια Photo με τον αέρα οπου έχει και όπως το έστησες να το δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Ιανουάριος 15, 2009 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 Γέμισε το τανκ μέχρι επάνω και κλείστο, βάλε την αντλία να δουλεύει στο τέρμα και κούνα λίγο έντονα και απότομα το κουτί σου.Μπορεί να χρειαστεί να το γυρίσεις και εντελώς στο πλάι.Αν μπορείς ανέβασε και καμιά φωτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Ιανουάριος 15, 2009 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 Αν περναει νερο μεσα απο την αντλια ο ηχος που κανει ειναι πιο "μαλακος"πιο "γλυκος".Οταν δεν εχει αερα ειναι "μηχανικος" "ξερος". Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Ιανουάριος 15, 2009 Author #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 οριστε...δεξια που δε φαινεται...εχω μετα το μπλοκ της καρτας γραφικων να πηγαινει στην εισοδο του τανκ.απο την εξοδο του τανκ στο ψυγειο και την αλλη εξοδο του ψυγειου στην εισοδο της swiftech Αν περναει νερο μεσα απο την αντλια ο ηχος που κανει ειναι πιο "μαλακος"πιο "γλυκος".Οταν δεν εχει αερα ειναι "μηχανικος" "ξερος". ναι αυτο το παρατηρησα..οταν δεν ειχε πολυ νερο εκανε πολυ φασαρια.. μετα σχεδον αθορυβη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιανουάριος 15, 2009 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 ρε συ εκεί που έχεις αέρα είναι πιο ψιλά από όλη τη λούπα σου για αυτό δεν φεύγει κούνα το να πάει ο αέρας στο block και να φύγει από εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Ιανουάριος 15, 2009 Author #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 λοιπον οταν δουλευει η αντλια, το κενο ειναι στον σωληνα αυτον που παει απο την εξοδο του μπλοκ του επεξεργαστη στην εισοδο της καρτας..εεεε δε βγαινει με τιποτα, οτι και να το κανω, οπως και να το γυρισω. εχει αρχισει και με εκνευριζει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιανουάριος 15, 2009 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 βγάλε το σωλήνα έτσι όπως τον έχεις βάλει εκτός οτι δεν χρειάζεται τόσο μεγάλος ο αέρας έχει μείνει πάνω από όλη τη λούπα για αυτό δεν φεύγει τράβα των προς τα κάτω να είναι κάτω από το ύψος του της στάθμης του τανκ και θα φύγεικαι το τανκ γέμισέ το κιάλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Ιανουάριος 15, 2009 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 Αυτό είναι λογικό προς τα εκεί πάει και μετά πάει στο tank. Θα δεις μπουρμπουλίθρες και τη στάθμη ότι έπεσε. Μετά συμπληρώνεις πάλι νερό και συνεχίζεις. Μεγάλη σημασία έχει να γεμήσεις καλά το ψυγείο με νερό, έχοντάς το λίγο γυρτό στην αρχή ώστε να φεύγει ο αέρας.Κόψε το σωλήνα που πάει στη είσοδο του CPU, ώστε να μην πηγαίνει πιο ψηλά από το Tank. Από ότι βλέπω σε παίρνει, δεν θα τσακίσει.Edit: Με πρόλαβες Vato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Ιανουάριος 15, 2009 Author #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2009 κατ'αρχην ευχαριστω για τη "συμαπαρασταση" και τις γρηγορες απαντησεις...λοιπον το εκανα,χωρις να χρειαστουν κοψιμο οι σωληνες.. ΑΛΛΑ στην αντλια ακουγεται αρκετα( κατα τη γνωμη μου) το νερο που κυλαει...υπηρξαν και φασεις, τοση ωρα που τη δουλευα, που ηταν αθπρυβη σχεδονΥ.Γ.1 τωρα το εχω στην ταχυτητα 2Υ.Γ.2 ανυπομονω να κανω μετρησεις με coretemp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.