Guest Insane Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2005 Γεια χαρα labites.Εχω ενα προβλημα(για την ακριβεια,ο αδερφος μου).Στο pc του ειχε τα win me και ολα ηταν οκ.Αποφασισα να του περασω τα xp.Αφου εγιναν ολα ωραια και καλα,παω να κανω συνδεση με την dial-up του και τρωω την πρωτη πικρα.Εκανε κληση κανονηκα αλλα εμενε στην κληση για πολυ ωρα και μετα εβγαζε ενα μηνυμα(κωδ:777) που ελεγε κατι για το μοντεμ οτι δεν λειτουργει ή κατι παρομιο.Δοκιμασα τα παντα,απο οδηγους μεχρι αλλαγη της pci αλλα τιποτα.Περναω λοιπον και τα me και ως εκ θαυματος εκανε συνδεση κανονικοτατα.Τι μπορει να ειναι?Τα xp τα δικιμασα και με το sp1 & sp2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Οκτώβριος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Μήπως έχεις καμία συσκευή που χρησιμοποιεί το com3?αν ναι σβήσε την και ξαναπέρνα το μόντεμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Οκτώβριος 28, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Και γιατι στα me δεν υπαρχει προβλημα?Το hardware ειναι ακριβως το ιδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Οκτώβριος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 υπαρχει μια επιλογη στα modem options που λεει 'wait for dial tone',ξεκλικαρισε το και εισαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Οκτώβριος 28, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Ξεκλικαρα το "wait for dial tone" αλλαξα και την θυρα του μοντεμ απο το control panel απο την 3 σε μια αλλη και παλι τιποτα.Παντος το προβλημα πρεπει να ειναι συγουρα με την θυρα γιατι στο σφαλμα που μου βγαζει,λεει:ανοιγμα θυρας 777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 29, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Ελπίζω να είναι θέμα ρυθμίσεων γιατί πολλά κομματάκια hardware τα ΧΡ τα είχανε βγάλει εντελώς OFF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Οκτώβριος 29, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Τι εννοεις,να μην ειναι συμβατα με τα XP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Οκτώβριος 29, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Αν έχει σύνδεση Lan, δοκίμασε να την κάνεις disabled... (κάποια ρύθμιση είναι...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Οκτώβριος 29, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Το πιο πιθανό είναι ο driver , δοκίμασε κι άλλους drivers.Στα διαγνωστικά όταν κάνεις επικοινωνία με το modem δουλεύει κανονικά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Οκτώβριος 29, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Johnakis12 Το πιο πιθανό είναι ο driver , δοκίμασε κι άλλους drivers. Συμφωνώ , και εγώ είχα πρόβλημα σε 2 μοντεμ με τους drivers κατά την μεταφορά από win2k σε winxp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.