Jump to content

Win Xp & dial-up

Guest Insane

Recommended Posts

Γεια χαρα labites.Εχω ενα προβλημα(για την ακριβεια,ο αδερφος μου).Στο pc του ειχε τα win me και ολα ηταν οκ.Αποφασισα να του περασω τα xp.Αφου εγιναν ολα ωραια και καλα,παω να κανω συνδεση με την dial-up του και τρωω την πρωτη πικρα.Εκανε κληση κανονηκα αλλα εμενε στην κληση για πολυ ωρα και μετα εβγαζε ενα μηνυμα(κωδ:777) που ελεγε κατι για το μοντεμ οτι δεν λειτουργει ή κατι παρομιο.Δοκιμασα τα παντα,απο οδηγους μεχρι αλλαγη της pci αλλα τιποτα.Περναω λοιπον και τα me και ως εκ θαυματος εκανε συνδεση κανονικοτατα.Τι μπορει να ειναι?Τα xp τα δικιμασα και με το sp1 & sp2.

Ξεκλικαρα το "wait for dial tone" αλλαξα και την θυρα του μοντεμ απο το control panel απο την 3 σε μια αλλη και παλι τιποτα.Παντος το προβλημα πρεπει να ειναι συγουρα με την θυρα γιατι στο σφαλμα που μου βγαζει,λεει:ανοιγμα θυρας 777

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.