Jump to content

sata II σε sata I

Guest Insane

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ενδιαφερομαι για ενα σκληρο αυτο τον καιρο και εχω μια απορια.Η μητρικη μου υποστηριζει sata.Σκεφτομαι μελοντικα και λεω να παρω εναν sata II.Καπου ειχα διαβασει οτι μπορει να δουλεψει σε μητρικη που υποστηριζει sata I.Λοιπον?γινεται η μ******ς νομιζω?

Oι S-ATA II ειναι συμβατοι και με το S-ATA οποτε δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα ...απλα θα "τρεχει" ο σκληρος δισκος σαν s-ata και οχι σαν s-ata ii

Ενταξει,δεν με νοιαζει,απλα επειδη θελω να τον παρω τωρα και να μην τον ξαναλλαξω μετα απο κανενα χρονο.Ας ειναι sata II και ας δουλευει σαν sata I.

thanks που βρεθικες και ρωτισες αυτη την απορια την ειχα και εγω.....

σκεφτομαι για μια αναβαθμισει σε 2χ500gb σατα2 για αποθικευτικο χορο και 2 ραπτορια σε raid 0

εσυ τι εχεις κατα νου???

Οχι τιποτα σπουδαιο.Απλα εναν 120-160 WD γιατι αρχισα να ξεμενω απο χωρο.Λιγο υπερβολικο δεν ειναι 2*500?Παντος συμφωνω για τους raptor σε raid.Φανταζομαι για το λειτουργικο ειναι,ε?

τα ραπτορια για λιτουργικο θα εινα.

τα 2χ500 τα θελο για ταχητιτα στα mp3 μου..... ο ενας θα γεμισει σιγουρα...

ο αλλος για προγραμματακια και ταινιες......ι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.