ATi Νοέμβριος 5, 2005 #22 Νοέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n Πιο ευκολο απο το 4?!!!!! Αι ρε! Για να το λες κατι θα ξερεις...Το εχω μολις μια μερα το παιχνιδι και δεν τα εχω βρει ολα τα μυστικα του. Σε ποια δυσκολια το παιζεται??? 3 με 4, ότι κάτσει για αρχη.
Γιωργος_Μ Νοέμβριος 6, 2005 #23 Νοέμβριος 6, 2005 Το εχω σε εκδοση για PS2 και οφειλω να πω με απαγοητευσε η ευκολια που μπαινουν τα γκολ κοντα στη γραμμη της μεγαλης περιοχης , με αυτο τον τροπο το καταντησανε παιχνιδι για 12χρονα για μενα , καθως μου θυμιζει κατι παιχνιδια του amstrad που ειχα και κατι ποδοσφαιρακια με κερματα που με εναν προκαθορισμενο τροπο εβαζες συνεχεια γκολ , κατανταει ιδιαιτερα εκνευριστικο σε παιχνιδια εναντια αλλον παιχτη , λυπαμαι τα 2 ευρω που εδωσα να το νοικιασω και να το γραψω :devil:
amartolos Νοέμβριος 8, 2005 #24 Νοέμβριος 8, 2005 οι παικτες δεν στριβουν με τιποτα, με τα φαουλ το παρακανανε, ο ροναλντινιο δεν μπορει να βγαλει μια καθετη μπαλια...ειπαμε καλος ο ρεαλισμος αλλα πανω απο ολα ειναι παιχνιδι...
Gabriel Νοέμβριος 8, 2005 #25 Νοέμβριος 8, 2005 Οnline έπαιξε κανείς?Δε κατάφερα να το κάνω να παίξει...
theHitma@n Νοέμβριος 8, 2005 #26 Νοέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos οι παικτες δεν στριβουν με τιποτα, με τα φαουλ το παρακανανε, ο ροναλντινιο δεν μπορει να βγαλει μια καθετη μπαλια...ειπαμε καλος ο ρεαλισμος αλλα πανω απο ολα ειναι παιχνιδι... Αι ντε, πες τα. Το παιχνιδι ειναι τα ζωα μου αργα! Το παιζω στα 4 αστερια και μου πρηζει τα @@ για να βαλω 2-3 γκολ. Καθετες δεν περνανε ευκολα γιατι δεν γυρνανε οι παικτες, το 90% απο τις σεντρες πανε στου διαλοου την μανα, τα σουτ ή θα πηγαινουν δοκαρι ή θα πηγαινουν πανω στον τερματοφυλακα ή (το πιο πιθανο) θα χτυπανε καποια μπεκατσα που περναει. Το εβαλα στα 5 αστερια και δεν μου εφτασε το δεκαλεπτο για να βαλω γκολ!!! Το πιο ευκολο για να βαλεις γκολ ειναι ή απο φαουλ απευθειας ή απο κορνερ που εκτελεις στο πρωτο δοκαρι.Δικιο εχεις αμαρτωλε"καλος ο ρεαλισμος αλλα πανω απ'ολα τα παιχνιδι και η διασκεδαση"
Skinny13 Νοέμβριος 8, 2005 #27 Νοέμβριος 8, 2005 Eγω παλι θα σταθω σε κατι αλλο...(-)Στο calibration του gamepadρε ΗΜΑΡΤΟΝ... τι ειναι αυτες οι μαλ@κιες με τα τριγωνακια και τα τετραγωνακια???Γιατι ντε και καλα νομιζουν οι ανθρωποι της Konami οτι ειμαστε εξοικιωμενοι με το play station???Kατα τα αλλα..το παιχνιδι δε με ενθουσιασε καθολου (ειναι το πρωτο pes που παιζω)δεν ειναι καθολου εθιστικοτα γραφικα του ειναι... μη πω...τα εχετε δει και μονοι σας. (Ουτε καν με του fifa 2003 δε συγκρινονται)Οι παιχτες σουταρουν καπως περιεργα,ισως εγω να μην εχω συνηθισει(+)Ο παιχτης και η μπαλα ειναι τελειως ανεξαρτητοιΜπορεις να βγαλεις καλες πασες...φαντασια να υπαρχειαυτα προς το παρον...
Kanonieris Νοέμβριος 8, 2005 #28 Νοέμβριος 8, 2005 Εντάξει ρε παιδιά δεν είναι και τόσο χάλια το παιχνίδι.Στο pc μου φαίνεται πολύ καλύτερο απ ότι στο play.Φυσικά, σε καμιά περίπτωση δεν είναι καλύτερο απο την προηγούμενη έκδοση του αλλά είναι πολύ καλύτερο απ όλα τα fifa που έχουν βγεί
amartolos Νοέμβριος 8, 2005 #29 Νοέμβριος 8, 2005 δεν το συζητω οτι ειναι καλυτερο απο φιφα αλλα μας τα χαλασε λιγακι...for the record..δημιουργησα στο μαστερ λιγκ την σουπερ ομαδα με buffon ,roberto carlos,maldini,ferdinand,campell,stam,gerrard,zidane,henry ,totti,ronaldo..και καταφερα επιτελους να περασω με ευκολια την σεντρα και να μπει η 1η 5αρα...(15min 5o επιεπδο) ολα τα γκολ μπηκανε απο στημενες φασεις 2 πεναλτι 1 κορνερ 2 φαουλ του henry(δεν παιζεται το ατομο...α για την ιστορια εκανα και καμια 500 φαουλ γιατι πλησιαζα και ακουμπουσα τους αντιπαλους...ποτε θα βγει το προ 6???
amartolos Νοέμβριος 8, 2005 #30 Νοέμβριος 8, 2005 τελικα ευκολο ειναι...το παν ειναι να μπει η μπαλα στην μεγαλη περιοχη παιρνεις πεναλτακι βαζεις το γκολακι...5 πεναλτι σε 2 ματς μαλλον οι προγραμμερς τα σ''τοσανε λιγο...
Vadergr Νοέμβριος 8, 2005 #31 Νοέμβριος 8, 2005 ρε παιδια περιμενετε λιγο καιρο ακομα να το μαθουμε λιγο καλυτερα.Μην το κρινουμε με την λογικη των προηγουμενων παιχνιδιων.Εγω το βρισκω χαλαρα καλυτερο απο το 4.
loki Νοέμβριος 10, 2005 #32 Νοέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr [08-11-2005 21:58] ρε παιδια περιμενετε λιγο καιρο ακομα να το μαθουμε λιγο καλυτερα.Μην το κρινουμε με την λογικη των προηγουμενων παιχνιδιων.Εγω το βρισκω χαλαρα καλυτερο απο το 4. Σωστος. παντως ολο το θεμα στο προ ειναι τα διπλακια και στα διπλακια ρολο παιζει η αμυνα οπου στο προ5 την στηνεις οπως ακριβως σου γουσταρει το θεωρω 2 κλασεις ανωτερω απο το 4. ρεαλιστικοτατο και με ποδοσφαιρικη νοοτροπια. Το φιφα ειναι για μενα η συνεχεια του sensible (καλο για να κανεις χαρουλες και διασκεδαση, πολυ απλο) μονο που το sensible παιζοταν πριν 10 χρονια... για τους μυστες pes δαγκωτο...
Skinny13 Νοέμβριος 10, 2005 #33 Νοέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από loki Σωστος. παντως ολο το θεμα στο προ ειναι τα διπλακια και στα διπλακια ρολο παιζει η αμυνα οπου στο προ5 την στηνεις οπως ακριβως σου γουσταρει αυτο μ αρεσε και μεναΑρχική απάντηση από amartolosbuffon ,roberto carlos,maldini,ferdinand,campell,stam,gerrard,zidane,henry ,totti,ronaldo. τον Ροναλντινιο γιατι δεν τον αγορασες?Αρχική απάντηση από amartolos δεν το συζητω οτι ειναι καλυτερο απο φιφα αλλα μας τα χαλασε λιγακι...for the record.. σαν το fifa 2002 κανενα!
amartolos Νοέμβριος 10, 2005 #34 Νοέμβριος 10, 2005 πηγε κανενας στο training menu????εχει καμια 30 τριπλες να μαθεις..μαλλον ο vader ειχε δικιο βιαστηκα να το κρινω,το μονο προβλημα ειναι η ευκολια που δινει τα φαουλ και σταματαει συνεχεια τον αγωνα
Skinny13 Νοέμβριος 12, 2005 #35 Νοέμβριος 12, 2005 το παρατηρησα κι εγω,παντως αμα το παιξεις κανα πανταωρο και ανω αρχιζεις και κολλαςΑμα πατησεις τη βοηθεια και δεις τα controls γινεται χαος...500 πραματα εχει====================1)Παιζω με το sidewinder της Μ$το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να κανει manual pass ...καμμια ιδεα?Οταν κανω τα κουμπια της κινηση αναλογικα δεν μπορει να κανει save καμμια ιδεα για το πως θα το ρυθμισω?
Van Gerokost Νοέμβριος 13, 2005 #36 Νοέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos πηγε κανενας στο training menu????εχει καμια 30 τριπλες να μαθεις..μαλλον ο vader ειχε δικιο βιαστηκα να το κρινω,το μονο προβλημα ειναι η ευκολια που δινει τα φαουλ και σταματαει συνεχεια τον αγωνα Ναί..έχει καταντήσει κουραστικό αυτό με τα συνεχή φάουλ..
leros2004 Νοέμβριος 18, 2005 #37 Νοέμβριος 18, 2005 Ρε παιδιά μήπως υπάρχει patch για ελληνικό πρωτάθλημα,ομάδες???
GeorgeVasil Νοέμβριος 18, 2005 #39 Νοέμβριος 18, 2005 To παιχνιδι ειναι κορυφαιο,ισως το καλυτερο ποδοσφερακι που υπαρχει αυτη την στιγμη... Αλλα δεν μπορεσα να το παιξω σε LAN σπιτι μου..... Εστησα ενα προχειρο με crossover...... αλλα δεν μπορουσα να δω τον αλλο μεσα απο το παιχνιδι? Τι φταιει?Εχει δοκιμασει κανενας τπτ... Να αναφερω οτι το κεντρο ασφαλειας ηταν απενεργοποιημενο...
johnson Μάρτιος 3, 2006 #40 Μάρτιος 3, 2006 Το παιχνίδι δεν υποστηρίζει πλέον lan multiplayer και παίζεται μόνο με unique cd-key από το internet... Μαμακία της konami αυτό. Πάντως, είναι κλάσσεις ανώτερο από το pes4 στο οποίο τα παιδικά ψιλοκρεμάσματα και οι γελείες κάθετες μπαλιές και η σπαστή κίνηση των παικτών σε συνδυασμό με το χαζό ώρες-ωρες animation και την σχεδόν ανύπαρκτη άμυνα (κόψιμο) του χρήστη και την καθόλου έξυπνη άμυνα (αλληλοκάλυψη) του ai και τα απίστευτα λάθη του τερματοφύλακα, όλα αυτά είχαν καταντίσει αηδία και για μένα ήταν το χειρότερο pes που έχω παίξει από το 1998 που παίζω. Είχε μεγάλη επιτυχία εξαιτίας κυρίως του θεαματικού ποδοσφαίρου και των goal που απλόχερα προσέφερε, αλλά ο καλός ο pes-gamer θέλει το pro evolution soccer να είναι simulation soccer και όχι arcade... Arcade υπάρχουν πολλά, σοβαρό simulation μόνο το pes5 (από τους τελευταίους τίτλους) προσφέρει... Όσο για τα γραφικά που διάβασα πιο πάνω, μη λέμε βλακειούλες, το pes5 εκτός από το πιο ρεαλιστικό gameplay, έχει μακράν (πολλές κλάσεις όμως) ανώτερα γραφικά και animation από οποιοδήποτε άλλο ποδοσφαιράκι, πόσο μάλλον από το fifa2003 που αναφέρθηκε πιο πάνω... (Ελπίζω να το παίζετε με 1024χ768 κ άνω, στα high settings) Patch έχει βγει με το ελληνικό πρωτάθλημα και μπορείτε να το βρείτε εδώ www.wehellas.gr Έχουν βγει και μπόλικα ξένα patches, ένα google search είναι αρκετό για όποιον ενδοιαφέρεται. Αυτά...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.