pug_f_e Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2009 λοιπον παιδια ειμαι ενα βημα πριν την ολοκληρωση της υδροψυξης..εχω τα εξης:ενα τριπλο χοντρο ψυγειο gtxενα μονο χοντο gtxενα τανκ, 25 εκατοσταdtek fusion v2dtek gfxantlia swiftech 65ME ΠΟΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΣΥΝΔΕΩ???ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ -ΕΙΣΟΔΟΔΗΛΑΔΗ ΕΞΟΔΟς ΑΝΤΛΙΑΣ-ΤΡΙΠΛΟ ΨΥΓΕΙΟ Κ.Λ.Π ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Ιανουάριος 10, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 η ιδανικη συνδεσμολογια ειναι η εξηςτανκ-> αντλια-> τριπλο-> cpu-> μονο-> gpu-> τανκκαλο θα ηταν μας εδειχνες πως εχεις τοποθετησει τα υλικα που απαρτιζουν την υδροψυξη σου μεσα στο κουτι για να σου πουμε την ιδανικη διαταξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 10, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 Εναλλακτική συνδεσμολογία είναι και εξοδος αντλίας->block cpu->ψυγείο μονο->block vga->ψυγειο 3πλο->τανκ->είσοδος αντλίας. (μιας και έχεις δυνατή αντλία)Με αυτον τον τροπο εκμεταλλεύεσαι το Ηead Preasure της αντλίας και το μονο ψυγειο πριν την VGA, ενώ με αυτό που είπε ο Σακης το ποιο κρύο θεωρητικά νερό του τριπλου για τον CPU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιανουάριος 10, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 καλύτερα η σειρά του Gv δεν έχει διαφορά σε θερμοκρασίες από του Σάκη και μπορείς να βάλεις παραπάνω block πριν τα ψυγεία χωρίς να τον πιει η αντλία Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Ιανουάριος 10, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 οσων αφορα τη διαταξη.. δεξια απο το motherboard εχω το τανκ (φαινεται στο αλλο μου ποστ) στο πατωμα(ακριβως στη μεση ) το τριπλο ψυγειο τα υπολοιπα ειναι προς τοποθετηση.. ΕΠΙΣΗΣ. Οσων αφορα το μονο ψυγειο... οι μισοι μου ειπαν να μη το βαλω καν και οι αλλο μισοι πριν τo vga block... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimsid Ιανουάριος 13, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2009 Πριν το Vga μπλοκ προτεινω και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.