Jump to content

Αγορα 19' Οθονης (Pixmania)

kallileo

Recommended Posts

Ψαχνω για 19αρα TFT εως 500 ευρώ. Να ειναι ισσοροπιμενη. Δηλαδη να κανει για ολες τις χρησεις.

Επεσε το ματι μου στην παρακατώ:

Samsung 19 SYNCMASTER 930BF

Και απο τι βλεπω ειναι σε καλη τιμη.

Το θεμα ειναι εαν εχει αγορασει κανεις απο Pixmania?????

Ποσο αξιοπιστοι ειναι????? Εγγυηση?????

η dell για video,pictures,γωνιες πρεπει να ειναι καλυτερη καθως ειναι mva και 8bit.απο την αλλη για fps games η 930 bf θεωρειται καλυτερη καθως εχει tn πανελ 4ms rt .εγω εχω παραγγειλει την 930bf στα 411 ευρω(γιατι να την παρεις απο εξωτερικο αληθεια?).αν θες μπορω να γραψω εδω τις εντυπωσεις μου απο την οθονη πανω σε ολους τους τομεις οταν την λαβω.απο τα 580 που θα δωσεις για τη dell παντως υπαρχουν καλυτερες οθονες με αυτα τα λεφτα.

Eφόσον δίνεις που δίνεις τόσα λεφτά γιατί δεν βλέπεις και κάτι σε ΕΙΖΟ? Όσο για το μαγαζί δεν έχω ακούσει κάτι το ιδιαίτερο όσον αφορά από προβλήματα που να έχει δημιουργήσει με online συναλλαγές στους πελάτες του.

υποτιθεται οτι τα μεταφορικα ειναι 0 για αθηνα σε αγορες ανω των 50 ευρω.θα δειξει.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ:

v Για την ΑΘΗΝΑ

Για αγορές μέχρι 50 τα έξοδα θα είναι μόλις 2. Για αγορές άνω των 50 η αποστολή θα γίνεται δωρεάν.

v Για την ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Τα έξοδα αποστολής με ΕΛΤΑ θα είναι 5 μέχρι 3 κιλά. Τα έξοδα αποστολής με courier θα είναι 5 για δέμα μέχρι 3 κιλά. Κατά περίπτωση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μεταφορικές εταιρείες που θα υποδειχθούν από εσάς έτσι ώστε να μειώσουμε το κόστος αποστολής.

παρτους τηλεφωνο αμα αποφασισεις για αυτην την οθονη.παντως περιμενε να τη παρω εγω καλυτερα για να σου γραψω τις εντυπωσεις μου απο το καταστημα και την οθονη.εχω δει καλα λογια αλλα δε θελω να σε παρω στο λαιμο μου.

η οθονη ηρθε σημερα.ευτυχως δεν ειχε κανενα καμμενο pixel.μπορω να πω οτι εχει αρκετα καλες γωνιες θεασης,το μαυρο και γενικα τα χρωματα ειναι αρκετα καλα.μου πηρε λιγακι χρονο μεχρι να την κανω να δουλεψει με dvi αλλα ολα καλα.

οσον αφορα τα παιχνιδια ,δοκιμασα το unreal tournament που ειναι απο τα πιο απαιτητικα.στην αρχη διεκρινα μια μικρη θωλουρα στις γρηγορες στροφες αλλα επειτα απο μερικες ωρες παιξιμο τα ματια συνηθιζουν και δε το καταλαβαινεις.γενικα πιστευω οτι ειναι πολυ καλη και μια απο τις πιο καλα τιμολογημενες οθονες στην ελλαδα.

α και πληρωσα 3 ευρω τα μεταφορικα και γενικα η εξυπηρετηση δεν ηταν και οτι καλυτερο.παλι καλα που δεν ηταν προβληματικη....

Αρχική απάντηση από kallileo

Το θεμα ειναι εαν εχει αγορασει κανεις απο Pixmania?????

Ποσο αξιοπιστοι ειναι????? Εγγυηση?????

Στα άλλα κομμάτια σου απάντησαν τα παιδιά.

Σε αυτό το κομμάτι, εγώ θα σου πώ, ναί, πολύ καλοί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.