dimpar Νοέμβριος 6, 2005 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Λοιπόν, προσωπική μου άποψη είναι να πάρεις ότι σου αρέσει. Από απόδοση πρέπει να είναι και τα δύο οκ! Εγώ ήθελα να πάρω τη silencer (είναι πιο όμορφη)αλλά δε την είχα βρει και τελικά πήρα με μισή καρδιά τη zalman. Παρόλαυτα θέλω να σου πω ότι δε το έχω μετανοιώσει καθόλου. Και τερατάκι είναι και αθόρυβη και ψηκτράκια για τις μνήμες έχει... Α και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό. Η zalman κάνει για πάρα πολλά μοντέλα καρτών γραφικών ενώ η silencer έχει άλλες για ατι άλλες για nvidia και γενικότερα βγάζει καμιά 10αριά μοντέλα. Οπότε αν αλλάξεις κάποια στιγμή κάρτα θα έχεις κάποιες πιθανότητες να σου ταιριάζει και εκεί... Από ότι είδα μόλισ στι site της zalman κάνει για σχεδόν όλες τις συγχρονες κάρτες.:OT: Τι τροφοδοτικό έχεις;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Νοέμβριος 6, 2005 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Ρε και εγω πιο πολυ το silencer θελω,αλλα φοβαμαι μη βρισκει πουθενα!Το προτιμο γιατι βγαζει τον αερα εξω και κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερο να βγαινει ο αερας εξω!:OT: αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpar Νοέμβριος 6, 2005 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από thrasher Ρε και εγω πιο πολυ το silencer θελω,αλλα φοβαμαι μη βρισκει πουθενα!Το προτιμο γιατι βγαζει τον αερα εξω και κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερο να βγαινει ο αερας εξω!Δίκιο έχεις αλλά και η zalman απο την άλλη έχει έναν 80άρη ανεμιστήρα που φυσάει όλη την κάρτα και όχι μόνο την ψήκτρα. Επίσης έχει βγει και μία zalman fatal1ty η οποία δε βλέπω να έχει κάποια σημαντική διαφορά από την 700Cu πρέπει να έχει πιο δυνατο ανεμιστήρα, κόκκινα leds και κόκκινα ψηκτράκια. Τρελή μούρη φαίνεται... αλλά σιγά μη την έχουν φέρει!:OT: αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Νοέμβριος 6, 2005 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Ποτε μη λες ποτεΚαλη κι αυτη αλλα περισσοτερος θορυβος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Νοέμβριος 6, 2005 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Τελικα παραγειλα το silencer.Kατα την Τριτη θα το εχω και θα σας πω εντυπωσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpar Νοέμβριος 6, 2005 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από thrasher Τελικα παραγειλα το silencer.Kατα την Τριτη θα το εχω και θα σας πω εντυπωσεις! ’ντε, με γειες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Νοέμβριος 6, 2005 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Ευχαριστω!Αντε να δουμε τι θα δουμε! Εντιτ.Στη συσκευασια παρεχεται και φατνιο pci που βγανει ο αερας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Νοέμβριος 8, 2005 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Ρε παιδια σημερα πηρα το silencer και απτη συσκευασια ελειπε η παστα!Την ανοιξα μηπως ειχε πεσει μεσα,αλλα τιποτα.Τι να κανω?Εχω μια παστα απο το aquagate να την χρησειμοποιησω?Με τι βγαινει η θερμοαπαγογικη παστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpar Νοέμβριος 8, 2005 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από thrasherΜε τι βγαινει η θερμοαπαγογικη παστα? Αρχηγέ εγώ την έβγαλα προσεκτικά με ασετόν. ΚΑΘΑΡΟ ασετόν, όχι αυτό που ξεβάφουν τα νύχια. Αυτά έχουν και λάδι μέσα. Σε χρωματοπωλείο θα βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpar Νοέμβριος 8, 2005 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Πιθανόν! Το ασετόν πάντως δεν είναι ακριβό. Η πάστα πρέπει να έχει κάνα 6 ευρώ και από ότι λένε εδώ μέσα η πάστα της arctic cooling κάνει καλύτερη δουλειά. Πάντως δε μπορεί να μην έχει πάστα μέσα. Μάλλον ισχύει αυτό που λες. Μη βάλεις νεύτι πάντως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Νοέμβριος 8, 2005 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Ξερεις ποσο περιπου κανει?Δεν μου βρισκονται και πολλα αυτη την στιγμη.Μηπως βγαινει με νευτη?Ρε παιδια πιο πολυ για το αλλο καιγομαι!Βοηθεια!Διαπιστωσα οτι η ψυκτρα πανω της εχει αυτο που ειμαι σαν τσιχλα,που εχουν και οι μαμα cpu ψυκτρες.Μηπως δεν χρειαζεται αλλη παστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Νοέμβριος 8, 2005 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από dimpar Πιθανόν! Το ασετόν πάντως δεν είναι ακριβό. Η πάστα πρέπει να έχει κάνα 6 ευρώ και από ότι λένε εδώ μέσα η πάστα της arctic cooling κάνει καλύτερη δουλειά. Πάντως δε μπορεί να μην έχει πάστα μέσα. Μάλλον ισχύει αυτό που λες. Μη βάλεις νεύτι πάντως!!! Δηλαδη να μην χρησειμοποιησω αλλη παστα.Τα χρωματοπωλια ειναι κλειστα τωρα(πειγα και ειδα).Τι αλλο μπορω να βαλω?Γιατι να μην βγανει και με νερο,αφου οταν,βγαζεις την ψυκτρα ειναι υγρη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpar Νοέμβριος 8, 2005 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Εγώ μπορω να σου πω στάνταρ ασετόν. Νομίζω δεν αξίζει να ρισκάρεις να πάρεις την κάρτα στο χέρι. Βάλτη αν είναι με την τσίχλα. Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Κάτι θα ξέρουν αυτοί που την έβαλαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Νοέμβριος 8, 2005 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Με κανονικο ασετον για τα χερια δεν κανει?Λεει οτι εχει μεσα 5%καστορελαιο.Τι πειραζει?Εχω ενα μπουκαλι σπιτι μου που λεει(δεν ξερω σε ποια γλωσσα)"LINEA SOLVETI" "DILUENTE NITRO"υπαρχει περιπτωση να ειναι ασετον?Στο εν/διο λεει <<αφαιρεστε την παστα με ενα καμματι υφασμα.Λες να το κανω ετσι?Ο σκοπος δεν ειναι να αφαιρεσουμε μονο την παστα που υπαρχει πανω στο μεταλλικο κομματι που ακουμπαει η ψυκτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpar Νοέμβριος 8, 2005 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Λοιπόν κοίτα να δεις. 1ον: Μη βιαζεσαι. 2ον: Εγώ χρησιμοποίησα καθαρό ασετόν με λίγο βαμβάκι και οι επεξεργαστές έγιναν γυαλί. Με σκέτο ύφασμα δε νομίζω να καθαρίσουν τόσο καλά. Επίσης πρόσεχε μη χρησιμοποιήσεις κάτι(πανί) επιρρεπές σε στατικό ηλεκτρισμό! Δεν ξέρω αν το βαμβάκι κάνει για αυτή τη δουλειά, πάντως εμένα μου δούλεψε! Αν πια βιάζεσαι τόσο πολύ χρησιμοποίησαι την ψήκτρα όπως είναι, με τη στρώση που έχει πάνω... Μη χρησιμοποιήσεις ασετόν με λάδια, ούτε καστορέλαια ούτε τίποτα! Αυτά για Αρχική απάντηση από thrasherΕχω ενα μπουκαλι σπιτι μου που λεει(δεν ξερω σε ποια γλωσσα)"LINEA SOLVETI" "DILUENTE NITRO"υπαρχει περιπτωση να ειναι ασετον? Αυτά μοιάζουν ιταλικά και ίσως είναι διαλυτικό νίτρου. Ούτε να το διανοηθείς. Θα κάνεις τρύπα στον επεξεργαστή!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Νοέμβριος 8, 2005 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Την εβαλα!Εβγαλα την παστα με ενα πανακι για τα γυαλια(πολυ ευκολα)και η ψυκτρα δουλευει κανονικα απο τα 51(ΠΕΡΙΠΟΥ)-429 βαθμους διαφορα!Μπραβο στο SILENCER! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpar Νοέμβριος 8, 2005 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 :jump1: :happy2: :clap: :clap: :happy2: :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Νοέμβριος 8, 2005 #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Ευχαριστω!!Ευχαριστω........Συντομα θα δειξω και benchmarks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Νοέμβριος 18, 2005 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Ρε παιδια εχω καποιες αποριες.Ενω στην αρχη η θερ/σια ηταν 41-43 τωρα εχει κολλησει στους 47.Ειναι φυσικο αυτο?Μηπως θα βοηθουσε να επερνα μια καλη παστουλα(ετσι κι αλλιως θελω να παρω μια)Πια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Νοέμβριος 20, 2005 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 καλες παστες ειναι οι arctic silver 5 και η ceramique. διαλεξε μια απ τις δυο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.