Αποστόλης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2005 Σκέφτομαι την αγορά ενός Lian Li V2100 Plus black.Τι προτείνετε?Το ξέρω είναι πολλά τα λεφτά σκέφτομαι να τα διαθέσω όμως γιατί μου άρεσε.Έχω το stacker αλλά το πουλάω διότι το βαρέθηκα κάπως.Τώρα κάτι άλλο που έχω στο μυαλό μου και κυμαίνεται στα ίδια χρήματα με το lian-li είναι εδώ.Θεωρώ πως δεν συγκρίνεται με το Lian-li σε χώρους και ποιότητα αλλά είναι όμορφο κι αυτό.Τι λέτε?
Makis Hourdakis Οκτώβριος 28, 2005 #2 Οκτώβριος 28, 2005 Προσωπικά επειδή δεν με συγκινούν τα ThermalTake (όπως και το 70% των κουτιών γενικά που κυκλοφορούν) και επειδή γουστάρω πολύ τα Lian Li (ειδικότερα τα παλιότερα PC7x και για του χώρους που είναι τεράστιοι και για την ποιότητα κατασκευής και για την επιβλητική και χωρίς πολλά πολλά εμφάνιση προτείνω Lian Li δαγκωτό. Επίσης, μία συμβουλή: Κουτί με πόρτα είχες ποτέ; Εγώ δυστυχώς έχω. Εντάξει, δεν είναι τπτ το τραγικό αλλά είναι λίγο σπάσιμο κάθε φορά που θες να ανοίξεις το PC να ανοίγεις και την πόρτα ή κάθε φορά που θες να γράψεις μαζεμένα καμια 10αριά και πάνω CDs να πρέπει να τη βγάζεις γιατί ανοικτή πιάνει το μισό γραφείο. Δε λέω, δίνει τελείως άλλη πνοή στο μηχάνημα ως εμφάνιση αλλά είναι κάπως σπάσιμο. Αν πιστεύεις οτι μπορεί να σε ενοχλεί δες και το αδερφάκι του, το V2000. Αν πάλι πιστεύεις πως δεν θα σε ενοχλεί... ΚΑΛΗ ΑΓΟΡΑ!
nicktg Οκτώβριος 29, 2005 #3 Οκτώβριος 29, 2005 Πολύ καλά τα lian li.. αν σ`άρέσει το αλουμίνιο και η απλή εμφάνιση δε μπορώ να σκεφτώ κάτι καταλληλότερο.. Ισως ένα απ`τα παλιότερα μοντέλα (πχ pc 67) να ήταν καλύτερο καθώς έχουν αποσπώμενη βάση για τη μητρική. Αν σ`ενοχλεί ο θόρυβος πάντως, έχε στο νού σου οτι το αλουμίνιο δεν είναι ότι καλύτερο για να τον κρατήσεις μέσα (στο κουτί)!
oktech Οκτώβριος 29, 2005 #4 Οκτώβριος 29, 2005 Και κάτι πιο απλό ?http://www.3rsys.com/english/products/view.asp?navi=case&idx_num=43
Makis Hourdakis Οκτώβριος 29, 2005 #5 Οκτώβριος 29, 2005 Καλό φαίνεται αλλά δεν νομίζω να συγκρίνεται (σε χώρους ειδικά) με το V2000!!!
ΝTG Οκτώβριος 29, 2005 #6 Οκτώβριος 29, 2005 oktech ποσο εχει αυτο που εδειξες?Και υπαρχει τιποτα αλλο μπροστα απο τον μπροστινο 12αρη?Μονο το πλαστικο η εχει καμμια οθονουλα κλπ κλπ!(για ενδεχομενη τρυπα)
oktech Οκτώβριος 29, 2005 #7 Οκτώβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από ΝTG oktech ποσο εχει αυτο που εδειξες?Και υπαρχει τιποτα αλλο μπροστα απο τον μπροστινο 12αρη?Μονο το πλαστικο η εχει καμμια οθονουλα κλπ κλπ!(για ενδεχομενη τρυπα) Η λιανική του είναι 137 ευρώ με φπα. Μπροστά έχει ήδη μια οθόνη που δείχνει θερμοκρασίες ενώ αμέσως μπροστά από τον 12άρι ανεμιστήρα μπροστά δεν έχει εμπόδια μιας και είναι πίσω ακριβώς από την εισαγωγή αέρα. Φίλε Μάκη, όπως είπα, είναι μια αρκετά απλούστερη πρόταση με την μισή στην ουσία τιμή από αυτό που προτείνεις! Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι ετοιμοπαράδοτο έτσι κι αλλιώς και δεν περιμένω να έρθουν νέα πρίν από τις αρχές Δεκέμβρη. Αλλά στην κουβέντα πάνω, για κάποιον που δεν βιάζεται να κάνει κίνηση αγοράς, πιστεύω ότι είναι μια αξιοπρεπέστατη επιλογή!Αυτό που κάνει το κουτάκι αυτό να ξεχωρίζει κατά την γνώμη μου, είναι ότι με ελάχιστο κόστος αναλογικά, κάποιος που για τον α ή β λόγο θα αγόραζε ένα τεράστιο τροφοδοτικό 650+W με 200+ ευρώ, μπορεί να πάρει δύο οικονομικά μικρότερα τροφοδοτικά, και με τα μισά λεφτά να έχει ανάλογα το τροφοδοτικό μέχρι και 4 ανεξάρτητες γραμμές τάσης + άπλετα Watt!!Υπάρχει και άλλο εξίσου μεγάλο και άνετο σερβερόκουτο από την ίδια εταιρεία http://www.3rsys.com/english/products/view.asp?navi=case&idx_num=47 απλά δεν έχει νόημα να το χαλβαδιάσει κανείς μιας και δεν βλέπω να έρχεται νωρίτερα από 2μηνο. Με τα 80 ευρώ που ζητάει όμως ίσως να ήταν best buy!
Hydrus Οκτώβριος 30, 2005 #8 Οκτώβριος 30, 2005 Eγω εχω το PC-60 καλο αλλα ακομα καλυτερο το PC-70/75.Αll time classic πιστευω.Aν δεν ειχα προβλημα χωρου θα το παιρνα...
Nickman Οκτώβριος 31, 2005 #9 Οκτώβριος 31, 2005 Αυτό που εμένα μου έχει μπεί στο μάτι είναι αυτό.http://www.alphacool.de/xt/product_info.php?products_id=2598&cPath=9_115_157Η τιμή του είναι λιγάκι τσουχτερή αλλά ένα καλό κουτί/τροφοδοτικό είναι επένδυση.
street warrior Νοέμβριος 2, 2005 #10 Νοέμβριος 2, 2005 Αν μπορείς να διαθέσεις τα λεφτά μην το σκέφτεσαι καθώλου πάρε το Lian Li.Είναι απο τα κουτιά τα οποία σε κερδίζουν.Αργότερα δεν θα μπορείς να το αποχωριστείς με τίποτα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.