Jump to content

Προταση 2χ80GB HDD για raid0

Hydrus

Recommended Posts

Οπως λεει και η επικεφαλιδα ενδιαφερομαι για 2 καλους δισκους για δημιουργια στιβας raid0.Καμια δοκιμασμενη λυση;Εγω παντως στρεφομαι προς την λυση της hitachi με τους sataΙΙ,αν και ειμαι "παιδι" της WD...Λοιπον;

Koιτα κι εδω.Κι εγω ακριβως στην ιδια φαση μ'εσενα ειμαι!Προσωπικα το ψαχνω λιγακι για raptors που ειναι η πρωτη μου επιλογη.Αν δεν βρω κατι μεχρι μεσα αλλης εβδομαδας..σιγουρα θα αγορασω τους hitachi.Ειναι κορυφη για τα λεφτα τους..

Αρχική απάντηση από Malkav [Χθες, στις 03:14]

σκέφτομαι μια δοκίμασμένη λύση με 2x74GB...:D

:woot::boxed:

δεν ειπα οτι θελω νεο PC!!!!!

Δυο δισκακους να κανω τη δουλεια μου ρε παιδια.Ενταξει οι Raptors μαμανε και ολα τα σχετικα αλλα το κοστος ειναι δυσβασταχτο και αντιστροφως αναλογο ως προς την αποδοση και γενικα ρε παιδια εγω που δεν τα χω να τα σκασω τους θεωρω πολυ ματαιοδοξια.Επισης θα ηθελα να τονισω οτι θελω το raid0 για ripαρισμα ταινιων αλλα και γενικα μεγαλων αρχειων εκει δλδ που πιστευω οτι χριαζεται το raid0.Mαλλον προς WD μερια με βλεπω να καταληγω μιας και ειναι οι μονοι που δεν με εχουν απογοητευσει ποτε...Hitachi δεν εχω δοκιμασει ποτε

Αρχική απάντηση από deadlock7 [Χθες, στις 04:13]

Koιτα κι εδω.Κι εγω ακριβως στην ιδια φαση μ'εσενα ειμαι!Προσωπικα το ψαχνω λιγακι για raptors που ειναι η πρωτη μου επιλογη.Αν δεν βρω κατι μεχρι μεσα αλλης εβδομαδας..σιγουρα θα αγορασω τους hitachi.Ειναι κορυφη για τα λεφτα τους..

οι HITACHI DESKSTAR 80GB - 7200 - 8 MB - SATA2 εχουν NCQ?

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 18:04]

Oι 80αρηδες δεν εχουν ncq, κοιτα και αυτους (ουσιαστικα ειναι hitachi 7Κ80 και αυτοι)

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=984&Nav_Section_Id=21&Catalog_Id=1&Product_Id=264952&Merchant_Id=1&sts_cid=3

http://www.hitachigst.com/hdd/support/7k80/7k80.htm

σύμφωνα με το παραπάνω δεν γίνετε λόγος πουθενά για NCQ τι κατατοπιστικό το site τις hitachi....:((((

στο πιο πάνω review όμως στο overclockers.gr αναφέρουν πως έχει NCQ και τι γίνετε ΤΕΛΙΚΑ? (Ε ΡΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΡΙΜΑ: σκ@τ@ τα εχουν κανει οι κατασκευαστες.....)

Αρχική απάντηση από firefox [Σήμερα, στις 18:26]

http://www.hitachigst.com/hdd/support/7k80/7k80.htm

σύμφωνα με το παραπάνω δεν γίνετε λόγος πουθενά για NCQ τι κατατοπιστικό το site τις hitachi....:((((

στο πιο πάνω review όμως στο overclockers.gr αναφέρουν πως έχει NCQ και τι γίνετε ΤΕΛΙΚΑ? (Ε ΡΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΡΙΜΑ: σκ@τ@ τα εχουν κανει οι κατασκευαστες.....)

Στην πρώτη σελίδα κάτω αριστερά, το γράφει.

Datasheet

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.