Jump to content

Civilization IV

JaguarOne

Recommended Posts

Παροτι το παιχνιδι φαινεται χαζο και βαρετο ετσι και ασχοληθεις μαζι του ειναι σιγουρο πως θα χασεις τον υπνο σου...Ελπιζω στο 4 να μην υπαρχουν τεραστιες διαφορες σχετικα με το 3 γιατι ηταν ηδη κορυφαιο το 3.

Ε οχι χαζα και βαρετα τα Civilization Series ρε παιδια...

civilization

Ufo enemy unkown

Colonization

Pirates

ειναι ιστορικες σειρες και ευθυνονται για χιλιαδες χαμενες ωρες ζωης εκατομυριων χρηστων

μπορει για καποιον που εχει ανδρωθει παιζοντας τα συγχρονα πανεμορφα και γρηγορα FPS

να φαινονται παλια και ξεπερασμενα...

αλλα αν κατσεις και ασχοληθεις θα ανακαλυψεις την παραμελημενη αξια του gameplay

και της διαχρονικοτητας ενος παιχνιδιου σε ολο τους το μεγαλειο....

δυστυχως αποτι διαβαζω στο Civ IV εγιναν προσπαθειες εκσυγχρονισμου

με αποτελεσμα να μειωθει η διαρκεια του παιχνιδιου και κατεπεκταση (κατα την γνωμη μου)

το επικο στοιχειο που το χαρακτηριζε σαν παιχνιδι...

οπως και να'χει,παραμενει μεγαληκυκλοφορια

και ανυπομονω να το δοκιμασω σιγουρα

(καθως και τo soon to be released X-Com aftershock)

Πες τα ρε κοπρίτη που λένε χαζό και βαρετό το civilization... (και μερικοί γνωστοί μου που παιζουν..... lineage2 !!!!! )... ναι όντως το κάνανε συντομότερο αλλα πλεόν έχει επιλογή για το πόσο γρήγορα θα κυλάει ο χρόνος.. (αν και στο slow πάλι είναι πιο γρήγορο σχετικα με το 3)....

Αρχική απάντηση από JaguarOne [Σήμερα, στις 13:55]

Πες τα ρε κοπρίτη που λένε χαζό και βαρετό το civilization... (και μερικοί γνωστοί μου που παιζουν..... lineage2 !!!!! )... ναι όντως το κάνανε συντομότερο αλλα πλεόν έχει επιλογή για το πόσο γρήγορα θα κυλάει ο χρόνος.. (αν και στο slow πάλι είναι πιο γρήγορο σχετικα με το 3)....

Αν αναφερεστε για εμενα λεω οτι ΦΑΙΝΕΤΑΙ χαζο και βαρετο αλλα ετσι και ασχοληθεις λεω, ειναι σιγουρο πως θα ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ...Αρα εγω δεν μιλαω αρνητικα για το παιχνιδι απλα λεω πως το βλεπει καποιος οταν το παιζει πρωτη φορα. Το παιχνιδι ειναι τρομερο λιωσιμο!!

Φιλικα παντα, απλα θελω να εξηγουμαστε για να μην παρεξηγουμαστε.

Αρχική απάντηση από the Hitma@n [28-10-2005 21:27]

Αν αναφερεστε για εμενα λεω οτι ΦΑΙΝΕΤΑΙ χαζο και βαρετο αλλα ετσι και ασχοληθεις λεω, ειναι σιγουρο πως θα ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ...Αρα εγω δεν μιλαω αρνητικα για το παιχνιδι απλα λεω πως το βλεπει καποιος οταν το παιζει πρωτη φορα. Το παιχνιδι ειναι τρομερο λιωσιμο!!

Φιλικα παντα, απλα θελω να εξηγουμαστε για να μην παρεξηγουμαστε.

ναι ρε Hitma@n εννοειται...

απλα γενικα υπαρχει μια παξιωση για αυτη την κατηγορια των games

που συχνα εκφραζεται με τα λογια που περιεγραψες,,,

γιαυτο και τα χρησιμοποιησα αυτουσια...

μονο αμα ακουσεις τα πουλακια το πρωι

και συ εισαι ακομα μπροστα στο pc

εχοντας γινει ενα με το keyboard και τη καρεκλα

απο το προηγουμενο απογευμα ( :whistling )

και το ματι ακομα δε λεει να κλεισει...

καταλαβαινεις την αξια τους...

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

ναι ρε Hitma@n εννοειται...

απλα γενικα υπαρχει μια παξιωση για αυτη την κατηγορια των games

που συχνα εκφραζεται με τα λογια που περιεγραψες,,,

γιαυτο και τα χρησιμοποιησα αυτουσια...

μονο αμα ακουσεις τα πουλακια το πρωι

και συ εισαι ακομα μπροστα στο pc

εχοντας γινει ενα με το keyboard και τη καρεκλα

απο το προηγουμενο απογευμα ( :whistling )

και το ματι ακομα δε λεει να κλεισει...

καταλαβαινεις την αξια τους...

Ακριβως οπως τα λες ειναι. Να εχεις περασει 7-8 ωρες μποστα στο PC και να μην εχεις παρει χαμπαρι για ποτε περασαν, να κοιτας εξω και αντι για βραδυ να βλεπεις τον ηλιο που αρχιζει σιγα σιγα να ανατελει και εσυ παροτι σε εχει παρει η ωρα να μην λες να ξεκολλησεις!!!...Μιλαμε για τρομερο σοκολλημα!!!

η σειρα αυτη ειναι αποκλειστικα υπευθυνη για την αποτυχια μου στις εξετασεις 1ης λυκειου στην ιστορια. Φυσικο ειναι οταν γραφεις οτι οι μαγιας ειχανε στειλει πυραυλο στο διαστημα και οτι οι γερμανοι ειναι οι πρωτοι που χτισανε τη πυραμιδα :alien:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 08:42]

η σειρα αυτη ειναι αποκλειστικα υπευθυνη για την αποτυχια μου στις εξετασεις 1ης λυκειου στην ιστορια. Φυσικο ειναι οταν γραφεις οτι οι μαγιας ειχανε στειλει πυραυλο στο διαστημα και οτι οι γερμανοι ειναι οι πρωτοι που χτισανε τη πυραμιδα :alien:

LOOOOOL:laughing: :laughing: ... Ωραιος:clap:

Και αλλα σκορ απο αλλα site

Tα νεο Civilisation παει φοβερα και βγαινει ως ενα απο τα καλυτερα strategy της χρονιας.

Πιο υποσχομενο και απο το AOE 3 :eek:

Civilisation 4

1) Gamespy 5 / 5

2) IGN 9.4 / 10

3) Eurogamer 9 / 10

4) Yahoo! Games 4.5 / 5

5) 1UP 9 / 10

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.