JaguarOne Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2005 Civilization IV βγήκε.... http://www.gamespot.com/pc/strategy/civilizationiv/review.html Θα χάσουμε τον ύπνο μας πάλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Οκτώβριος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Aν και θεωρω βαρετο το συγκεκριμενο ειδος παιχνιδιων μπορει να το αποκτησωΕχει παρει ΦΟΒΕΡΑ σκορ σε ολα τα site που το εχουν αξιολογησει απο οτι παρατηρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Οκτώβριος 28, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Παροτι το παιχνιδι φαινεται χαζο και βαρετο ετσι και ασχοληθεις μαζι του ειναι σιγουρο πως θα χασεις τον υπνο σου...Ελπιζω στο 4 να μην υπαρχουν τεραστιες διαφορες σχετικα με το 3 γιατι ηταν ηδη κορυφαιο το 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpar Οκτώβριος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 ’ντε να παίξουμε ένα σωστό παιχνίδι... Θα το σκίσω πάλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 28, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Ε οχι χαζα και βαρετα τα Civilization Series ρε παιδια...civilizationUfo enemy unkownColonizationPiratesειναι ιστορικες σειρες και ευθυνονται για χιλιαδες χαμενες ωρες ζωης εκατομυριων χρηστωνμπορει για καποιον που εχει ανδρωθει παιζοντας τα συγχρονα πανεμορφα και γρηγορα FPSνα φαινονται παλια και ξεπερασμενα...αλλα αν κατσεις και ασχοληθεις θα ανακαλυψεις την παραμελημενη αξια του gameplayκαι της διαχρονικοτητας ενος παιχνιδιου σε ολο τους το μεγαλειο....δυστυχως αποτι διαβαζω στο Civ IV εγιναν προσπαθειες εκσυγχρονισμουμε αποτελεσμα να μειωθει η διαρκεια του παιχνιδιου και κατεπεκταση (κατα την γνωμη μου) το επικο στοιχειο που το χαρακτηριζε σαν παιχνιδι...οπως και να'χει,παραμενει μεγαληκυκλοφοριακαι ανυπομονω να το δοκιμασω σιγουρα(καθως και τo soon to be released X-Com aftershock) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 28, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Πες τα ρε κοπρίτη που λένε χαζό και βαρετό το civilization... (και μερικοί γνωστοί μου που παιζουν..... lineage2 !!!!! )... ναι όντως το κάνανε συντομότερο αλλα πλεόν έχει επιλογή για το πόσο γρήγορα θα κυλάει ο χρόνος.. (αν και στο slow πάλι είναι πιο γρήγορο σχετικα με το 3).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpar Οκτώβριος 28, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Μάγκες έχει κυκλοφωρήσει Ελλάδα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Οκτώβριος 28, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από JaguarOne [Σήμερα, στις 13:55] Πες τα ρε κοπρίτη που λένε χαζό και βαρετό το civilization... (και μερικοί γνωστοί μου που παιζουν..... lineage2 !!!!! )... ναι όντως το κάνανε συντομότερο αλλα πλεόν έχει επιλογή για το πόσο γρήγορα θα κυλάει ο χρόνος.. (αν και στο slow πάλι είναι πιο γρήγορο σχετικα με το 3).... Αν αναφερεστε για εμενα λεω οτι ΦΑΙΝΕΤΑΙ χαζο και βαρετο αλλα ετσι και ασχοληθεις λεω, ειναι σιγουρο πως θα ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ...Αρα εγω δεν μιλαω αρνητικα για το παιχνιδι απλα λεω πως το βλεπει καποιος οταν το παιζει πρωτη φορα. Το παιχνιδι ειναι τρομερο λιωσιμο!! Φιλικα παντα, απλα θελω να εξηγουμαστε για να μην παρεξηγουμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Οκτώβριος 29, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 με μία λέξη θα είναι τέλειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 29, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από the Hitma@n [28-10-2005 21:27] Αν αναφερεστε για εμενα λεω οτι ΦΑΙΝΕΤΑΙ χαζο και βαρετο αλλα ετσι και ασχοληθεις λεω, ειναι σιγουρο πως θα ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ...Αρα εγω δεν μιλαω αρνητικα για το παιχνιδι απλα λεω πως το βλεπει καποιος οταν το παιζει πρωτη φορα. Το παιχνιδι ειναι τρομερο λιωσιμο!! Φιλικα παντα, απλα θελω να εξηγουμαστε για να μην παρεξηγουμαστε. ναι ρε Hitma@n εννοειται...απλα γενικα υπαρχει μια παξιωση για αυτη την κατηγορια των gamesπου συχνα εκφραζεται με τα λογια που περιεγραψες,,,γιαυτο και τα χρησιμοποιησα αυτουσια...μονο αμα ακουσεις τα πουλακια το πρωι και συ εισαι ακομα μπροστα στο pcεχοντας γινει ενα με το keyboard και τη καρεκλααπο το προηγουμενο απογευμα ( :whistling )και το ματι ακομα δε λεει να κλεισει...καταλαβαινεις την αξια τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Οκτώβριος 30, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης ναι ρε Hitma@n εννοειται...απλα γενικα υπαρχει μια παξιωση για αυτη την κατηγορια των gamesπου συχνα εκφραζεται με τα λογια που περιεγραψες,,,γιαυτο και τα χρησιμοποιησα αυτουσια...μονο αμα ακουσεις τα πουλακια το πρωι και συ εισαι ακομα μπροστα στο pcεχοντας γινει ενα με το keyboard και τη καρεκλααπο το προηγουμενο απογευμα ( :whistling )και το ματι ακομα δε λεει να κλεισει...καταλαβαινεις την αξια τους... Ακριβως οπως τα λες ειναι. Να εχεις περασει 7-8 ωρες μποστα στο PC και να μην εχεις παρει χαμπαρι για ποτε περασαν, να κοιτας εξω και αντι για βραδυ να βλεπεις τον ηλιο που αρχιζει σιγα σιγα να ανατελει και εσυ παροτι σε εχει παρει η ωρα να μην λες να ξεκολλησεις!!!...Μιλαμε για τρομερο σοκολλημα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Οκτώβριος 31, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Καταπληκτικό, τέλειο... Μάτωσα το τριήμερο... Μόλις έρθει Ελλάδα το αγόρασα. ΥΓ. Κοπρίτης είδα οτι και το Aftershock κυκλοφόρησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 31, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 η σειρα αυτη ειναι αποκλειστικα υπευθυνη για την αποτυχια μου στις εξετασεις 1ης λυκειου στην ιστορια. Φυσικο ειναι οταν γραφεις οτι οι μαγιας ειχανε στειλει πυραυλο στο διαστημα και οτι οι γερμανοι ειναι οι πρωτοι που χτισανε τη πυραμιδα :alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Οκτώβριος 31, 2005 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 08:42] η σειρα αυτη ειναι αποκλειστικα υπευθυνη για την αποτυχια μου στις εξετασεις 1ης λυκειου στην ιστορια. Φυσικο ειναι οταν γραφεις οτι οι μαγιας ειχανε στειλει πυραυλο στο διαστημα και οτι οι γερμανοι ειναι οι πρωτοι που χτισανε τη πυραμιδα :alien: LOOOOOL:laughing: ... Ωραιος:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Οκτώβριος 31, 2005 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Εγώ από την άλλη που έχω παίξει τα πάντα τα Civ (παρέα με τα adventures) ποτέ δεν τα συμπάθησα...Rome Total Realism @ Very Hard 4me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Οκτώβριος 31, 2005 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2005 Και αλλα σκορ απο αλλα site Tα νεο Civilisation παει φοβερα και βγαινει ως ενα απο τα καλυτερα strategy της χρονιας. Πιο υποσχομενο και απο το AOE 3 Civilisation 4 1) Gamespy 5 / 5 2) IGN 9.4 / 10 3) Eurogamer 9 / 10 4) Yahoo! Games 4.5 / 5 5) 1UP 9 / 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.