Jump to content

ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΣ ΜΟΥ!!!!

ΝΙΚΟΣΒΟΥ

Recommended Posts

Κοίτα τα τζαμπερ του σκληρού αν είναι σωστά και αν έχεις και δεύτερη συσκευή στο ίδιο καλώδιο κοίτα μήπως είναι μάστερ η κανένα cable select και τα μπερδεύει όλα

πανω στο ιδιο καλοδιο ειναι 2 συσκευεσ αλλα ειναι σωστα τα cable select μαστερ και σλειβ

αλλα γιατι οταν κλεισω το ρευμα και το ξανα ανοιξο λειτουργει κανονικα???????

’λλο cable select και άλλο master, slaveδες τον δίσκο σου αν σου έχει επιλογή single (master) ή master (with slave present)...ειδάλλως μετά καλώδιο, τροφοδοτικό, κοντρόλερ μ/β, δίσκος

ναι έχει και είναι στη θέση with slave present το τροφοδοτικό το άλλαξα με καινούριο δεν νομίζω να έχει πρόβλημα !!!! είναι μυστήριο αυτό που συμβαίνει . ευχαριστώ για το χρόνο σου

satkok και στους άλλους για την βοήθεια του και ελπίζω να βρούμε την λύση το παλεύω όσο μπορώ είμαι πολύ περίεργος να δω τη συμβαίνει

δοκίμασε να βγάλεις τις κάρτες pci και την κάρτα γραφικών και να την ξανα βάλεις..

έχω πάθει παρόμοιο πράγμα και έτσι λύθηκε

τιποτα το εκανα κι αυτο θα αλλαξω το καλοδιο του σκληρου και βλεπω αλιος βλεπω να πληρωνω κανα 30 εουρος στον τεχνικο

λοιπον το προβλημα λυθηκε!!! πωσ ???

αφου εκανα τα παντα κατελιξα να κοιτξω τον πινακα λεχγου και ειδα οτι ειχα εγκαταστησει με το φορματ μια εφαρμογη η οποια ελεγε usb toolbox storeage κατι τετοιο δεν θυμαμε και καλα . την καταργησα ,. στη επανεκινηση που εκανε ο υπολογιστησ μπουταρε κανονικα . και μου εκανε εντυπωση !!!! για το σιγουρεψω εκανα 2-3 επανεκκινησεησ και δουλεψε κανονικα.

ιατι μου το εκανε αυτο αραγε????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.