GeorgeVasil Ιανουάριος 14, 2009 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2009 Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα...απλα μπορεις να μειωσεις το υψος απο τα ψυκτρακια με καποιο Dremel-Κοφτη ωστε να μην ακουμπάνε ή να χρησιμοποιήσεις μικρότερα σε ύψος ψυκτράκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιανουάριος 14, 2009 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2009 δεν έχει πρόβλημα.... δεν παθαίνει τίποτα ο σωλήνας πολύ γομάρι αυτό το block Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Ιανουάριος 14, 2009 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2009 ειναι ηδη μικρα ρε συ.. να τα κοψω κι αλλο.?.μετα δεν θα εχει νοημα και να τα βαλω... ναι το μπλοκ ειναι μπαμπατσικο:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 14, 2009 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2009 ειναι ηδη μικρα ρε συ.. να τα κοψω κι αλλο.?.μετα δεν θα εχει νοημα και να τα βαλω...ναι το μπλοκ ειναι μπαμπατσικο:D Ναι κοψτα..Υπάρχουν και ποιο μικρα για αυτη την δουλεια. ~6mm σε υψος. Ετσι και αλλιως τα VGA rams δεν είναι και τόσο απαιτητικά στην ψύξη. Απλα τα ψυχουμε επειδη τα O/C και ζεσταίνονται. Αλλοι πχ δεν βάζουν καθόλου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιανουάριος 14, 2009 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2009 εγω πχ δεν έχω βάλει καθόλου και τις μνήμες και εχω βάλει και bios πειραγμένο και σε timings και σε συχνότητα και λίγο παραπάνω ρεύμα και δουλεύουν μια χαρά και αρκετά κρύες 200hz πάνω από το στοκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Φεβρουάριος 3, 2009 Author #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!πηγα πριν να βαλω 2 ψυκτρακια στις μνημες( τα αλλα 2 τα ειχα βαλει απο πιο παλια) και πως παω ετσι να δω θερμοκρασιες...η καρτα απο 34 που δουλευει τοσο καιρο,τωρα δουλευει στους 56 !!!!τι εγινε?να κουνησα κατι εκει? επειδη εβαλα τα ψυκτρακια? (αποκλειεται)ΤΙ ΕΓΙΝΕ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Φεβρουάριος 3, 2009 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 μια φορα επαθα το ιδιο και ξες τιεφταιγε?ειχα ξεχασει να βαλω σε λειτουργια την αντλια.μολισ την εβαλα εδειξε παλι μεγαλη θερμοκρασια.αλαξα παστα εσφηξα το μπλοκ και οκ.αλλα οχι τερμα σφιχτο.να εχει και λιγο αερα να κουνιεται ελαχιστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Φεβρουάριος 3, 2009 Author #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 μια χαρα δουλευει εμενα η αντλια..ολο το συστημα αφου δουλευει..και οι θερμοκρασιες του επεξεργαστη ειναι οκ...μονο αυτο ανεβασε 20 βαθμους...η αληθεια ειναι οτι το πειραζα εχθες , για να βαλω τα ψυκτρακια,...αλλα τι πειραχτηκε και ανεβασε 20 βαθμους??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Φεβρουάριος 3, 2009 Author #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 Μολις εβγαλα τα ψυκτρακια και ξαναανοιξα τον υπολογιστη..ξανα στους 33 βαθμους!! bananaαπότι καταλαβα πρεπει (για κανα χιλιοστο) το ψυκτρακι , να σηκωνε το μπλοκ απο τη βαση και μαλλον δεν εκανε καλη επαφηελπιζω να μην πειραζει που δεν εχω τα 2 ψυκτρακια και ειναι χυμα οι μνημες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Φεβρουάριος 3, 2009 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 κοιτα.εμενα η 9800 που εχω η ψυκτρα που ειχε πανω της εψυχε μονο το gpu.τις μνημες οχι.εγω ομως εβαλα καλου κακου ψυκτρακια.αν εσενα η ψυκτρα δεν τα εψυχε ε αστα ετσι.αν τα εψυχε ομως καλο θα ηταν να βαλεις ψυκτρακια με καποια πατεντα για να μη ζεματιστουν οι μνημες Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Φεβρουάριος 3, 2009 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 Μολις εβγαλα τα ψυκτρακια και ξαναανοιξα τον υπολογιστη..ξανα στους 33 βαθμους!! bananaαπότι καταλαβα πρεπει (για κανα χιλιοστο) το ψυκτρακι , να σηκωνε το μπλοκ απο τη βαση και μαλλον δεν εκανε καλη επαφηελπιζω να μην πειραζει που δεν εχω τα 2 ψυκτρακια και ειναι χυμα οι μνημεςΠαλιό πρόβλημα..Λιμάρισε τα ψυκτακια να μη βρίσκουν στο μπλοκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.